A smiju se tako kasice radit dan prije i u hladnjak ?
Kontam da smijes neke namirnice, jer i na kupovnim kasicama isto pise da ako ne potrosis stavis u hladnjak i iskoristis u roku 2,3 dana. Meni ak ne pojede sve, bacit cu ostatak.
Cek, jel se ti nisi bila rastala od muza? 🤔 moj je tek nedavno sam poceo uzimat igracke. Al u gymu je volio bit od 2,5mj
Trebali smo. Brzo nakon smo odlucili jos jednom probat i evo za sad je sve oke. Je da bi mogo malo vise oko nje pomoc haha ali nasi medusobno odnosi su sad super. Znamo se nekad malo porjeckat oko sitnica al sve u normalnoj kolicini
Aha, onda sam dobro zapamtila. Ajde super, valjda ce sad bit bolje 🙂
Pozz cure, da se i mi malo javimo 😊..
Ponekad ujutro kad me puste da popijem kafu na miru (da odspavaju do 8 🙃), uđem ovdje i procitam sta se desava kod vas.. Suprug bio kod kuce skoro mjesec dana i nisam imala vremena za forum.. Stalno neki gosti, pa onda mi sto smo isli i tako brzo prođe mjesec dana.. Sad sam opet sama s djecicom, ko se sjeca moje price o sveki i svekru idalje je slicno stanje, ona navratila dva puta vidjela malu za ova dva mjeseca, a on je vidio samo kad se rodila.. 🙄 Al sta cu im ja, sami su sebi krivi..
Bebica je super, napreduje u svakom pogledu, raste kao gljivica, guguce, smije se kad joj se prica i tako, volimo se, mazimo..
Ayla i Noemi vidim vi vec pocele sa kasicama, kako vrijeme brzo prođe... prosle godine u ovo doba sam vas pocela pratiti iako nisam jos ni bila trudna, nego sam tek razmisljala o toj mogucnosti 😊.. meni ovo vrijeme prebrzo ide... drago mi je da su sve bebice dobro.. Noemi sta je sa Frajlom ona se ovdje nikako ne javlja, a znam da si ti tamo u grupi na wts.. kako su one tamo, jesu li bebice zdrave? Bas mi zao sto se i ovdje ne jave ponekad.. Irma bas mi je drago sto ste ti i suprug uspjeli rijesiti probleme i nadam se da nije nista opasno to sa bebom..
Saljemo vam puno snjeznih poljubaca moja A. i ja 😘😘
Pozz cure, da se i mi malo javimo 😊..
Ponekad ujutro kad me puste da popijem kafu na miru (da odspavaju do 8 🙃), uđem ovdje i procitam sta se desava kod vas.. Suprug bio kod kuce skoro mjesec dana i nisam imala vremena za forum.. Stalno neki gosti, pa onda mi sto smo isli i tako brzo prođe mjesec dana.. Sad sam opet sama s djecicom, ko se sjeca moje price o sveki i svekru idalje je slicno stanje, ona navratila dva puta vidjela malu za ova dva mjeseca, a on je vidio samo kad se rodila.. 🙄 Al sta cu im ja, sami su sebi krivi..
Bebica je super, napreduje u svakom pogledu, raste kao gljivica, guguce, smije se kad joj se prica i tako, volimo se, mazimo..
Aylai Noemividim vi vec pocele sa kasicama, kako vrijeme brzo prođe… prosle godine u ovo doba sam vas pocela pratiti iako nisam jos ni bila trudna, nego sam tek razmisljala o toj mogucnosti 😊.. meni ovo vrijeme prebrzo ide… drago mi je da su sve bebice dobro.. Noemista je sa Frajlomona se ovdje nikako ne javlja, a znam da si ti tamo u grupi na wts.. kako su one tamo, jesu li bebice zdrave? Bas mi zao sto se i ovdje ne jave ponekad.. Irmabas mi je drago sto ste ti i suprug uspjeli rijesiti probleme i nadam se da nije nista opasno to sa bebom..
Saljemo vam puno snjeznih poljubaca moja A. i ja 😘😘
Da covjece, kak vrijeme leti 😊 ajde super da ste dobro svi 😁 e da, super je frajla, lijepo se snalazi s 2 malca 😊 dobro su sve bebice. Nekima su vec i zubici izbili, neki poceli jest kasice, neki se vec okrecu ko pravi 😊 stvarno lijepo napreduju.
Cire nakon poroda koliko ste cekali za seks? Meni uskoro 4 mjeseca i jos nismo nekak me strah previsem. Vec mi je zao nuza jer vidim da mu fali i da on bi al se ne mogu nikak natjerat..
Ciao curke. Nije me bilo 100 godina tj nisam se javljala, ali pratimo kaj se događa, Mia nam sve kaže 🤪
Cestitam na pregledima, uspješnom cijepljenju, zibicima i ostalom.
Aurora jel ni ti ne ljubiš dijete ili ti smeta samo svekriva?
Onak malo si to posprdno napisala, a ja eto gledam svoju mamu koja bi ga stalno ljubila i ockej nekad i previše ali kaj da radim. Uredna je, baka mu je.
Pa i ja stalno ljubim malog.
Nekako mi dođe zao jer zamišljam da danas/sutra ja dobijem unuče i da meni snaha kaže da ne smijem poljubiti dijete svojeg djeteta. E ta se bome nije rodila koja će to moć zabraniti. Ne zamjeraj ništa nego eto ja ne bi mogla bez nekog argumenta reci nemozes. Nije da mu je ne znam sto htjela napraviti.
Cire nakon poroda koliko ste cekali za seks? Meni uskoro 4 mjeseca i jos nismo nekak me strah previsem. Vec mi je zao nuza jer vidim da mu fali i da on bi al se ne mogu nikak natjerat..
Mi smo krenuli nakon 6 tj, iako jos nisam bila kod ginica. Moj je dosadan, svaki dan bi navalio na mene a menk do seksa ono 🤪
Aurora juhuu najbitnije da je to proslo sto bezbolnije, moja trpa ruke igracke sve sto joj dode pod ruke, koliko god joj branila igracke i dajem dudicu i ono cudo sto se hladi u frizderu njoj nije dovoljno, vec dva dana je nervozna za popi..... tesko zaspiva ja sam luda jedva cekam da izbije taj zubic da zera odmorimo obadvi.. Moji ju ne ljube u ruke al ja i muz da samo ju diraju po rukama al znam da su ih oprali tako da nemam s tim problema, imaju glavu i tamo ju ljube..ja ju izljubim od glave do pete 100 puta dnevno da je pocela rukama se tuci kad joj se priblizim izgleda da sam joj dopi.... al ne mogu si pomoci kad je preslatka ☺️☺️
Irma i mi smo poduze bome cekali sramota me i reci al muz je imo strpljenja i nije navaljivo koliko god on to zelio i za prvi put uopce nije ni boljelo niti ista sto mi je super, al me sada najviše strah sto ako se zalomi neznam kako bi to podnjela ionako imam puno uputnica za obaviti nekakve pretrage..
Lala vrijeme leti kao ludo sto sam vec 100 puta napisala i malo bi da uspori, kada gledam njene slike kad se tek rodila mislim se pa kad prije je proslo 5mj od tada 😲 zato uzivam s njom maximalno, al ima dana i kad mi je puna kapa svega al uz njezin osmjeh to brzo nestane..
Julia da bas te nije bilo 100godina, a i ostatak cura se bas slabo javi totalno ste nas zaboravili al dobro druzite se vi tamo, jedino se Noemi javi da kaze koju pametnu jer ja i kasice 0 bodova ucim se sto dns sto sutra i svaki savjet dobro dode.. Kako je Deja i curka njezina jeli sada sve ok
Koliko vaše bebe pojedu ml po obroku ?
170ml gotovog obroka po obroku a kako jede kasicu onda manje ujutro nakon kasice
I koliko puta u danu toliko pojede ? Dal ima kakav ritual , jede u isto vrijeme svaki dan? Koliko ti kroz noć jede
Moj isto 5 bocica uglavnom jede, nekad 6. I uvijek napravim 2ooml, osim kad jede kasicu, onda napravim 135ml, pa koliko pojede. Moj noc isto prespava, budi se oko 8,9 😅 a ide lec oko 22, 23h.
Moja kad jede ujutro stavim je k sebi i onda jod do 9,10 odpsavamo al meni to malo ja bi jos 😂😂😂
Hahaha pa spavaj jos ak mozes 😀 ja si bas pripremila kasicu za sutra, skuhala, smutila, stavila u hladnjak 😎
A sto si skuhala i smutila i ostavila da i ja tako naptavim.. Nemogu kad je to njoj taman spavanje vise nemre
Ahaa 😂Ja skuhala mrkvu i jabuku, stavila u staklenku i u hladnjak 😊
Supp i kako grijes samo ulijes tople vode u to ili
E nisam do sad grijala, jer nisam ranije ni pravila kasice unaprijed, vec uvijek svjeze. Al planiram zagrijat vodu i stavit unutra staklenku s kasicom, dok se ne ugrije. 🤔
Tako budem i ja probala, pogotovo mrkvu kojoj treba 100 godina da se skuha, jesi li probala batat nezz koliko njemu treba da se skuha
Sortiraj odgovore
Najstariji