I moj mali ima tjemenice ali meni su rekli samo od sebe ode samo da bebi ulje stavljam i to je to al ja ne znam eto kupila sam od penaten onu kupku za laku noc pa da sa tim pokušam malo da beba ima neki ritam jer jutros ustao u pola cetiri naspavan hoce da ss igra a i cesto se budi u toku noci zna i po tri puta u sat vremena a ja izgledam ko zombi
Nece otici samo od sebe to moras ocistiti s cesljicem za tjemenicu namazes uljem i pustis malo da otpusti i lagano cetkas i tako ces ju jedino rijesiti mi smo ju tako jedino i rijesili mustela nezz koliko je pomogla al dok nisam uzela cesalj u ruke nista nije pomoglo... Ja ne kupam svaku vece jer mislim da nema potrebe za kupanjem ja ju sama ne mogu okupati nikako muz mi mora pomoci jer ona hoce iskociti iz kadice 😂
Cure bas gledam stari forum.. jel se javlja sta manich i druge cure sto su bile aktivne? Nekak mi zao sto nisno na fb napravile grupu. Imam osjecaj da bi bile vise u cesce u kontaktu nego tu
Cure bas gledam stari forum.. jel se javlja sta manich i druge cure sto su bile aktivne? Nekak mi zao sto nisno na fb napravile grupu. Imam osjecaj da bi bile vise u cesce u kontaktu nego tu
Javi se manich ponekad i Julie navrne i toj to ostale sam i zab ko je uopce i bio ovdje jer se ne javljaju.. Napravle su wacap grupu pa im se tamo pridruzi
Ma da? Opce nisam znala vidi se da me nije bilo haha tko je sve u grupi? Mozes li me ti dodat?
Ma da? Opce nisam znala vidi se da me nije bilo haha tko je sve u grupi? Mozes li me ti dodat?
Da da, nisam ja u grupi pa ne mogu.. Manich je dala svoj mail pa njoj se mozes javit Noemi ce ti reci koji je mail ja sam zab
Da da, nisam ja u grupi pa ne mogu.. Manich je dala svoj mail pa njoj se mozes javit Noemi ce ti reci koji je mail ja sam zab
Aha oke moze. Kako to da ti nisi?
Vece cure 🙋♀️ Pratila sam vas sta ste pisale al nisam stigla da se uključim sto se tiče ljubljenja poštivam mišljenje majki koje kazu i ne i da to je njihovo ja sam po tom pitanju isto osjetljiva ali nekako i razumna ako ga neko poljubi od familije ne dižem paniku i mene su svi ljubili kad sam bila manja pa sam ziva ostala nisam taj tip da trčim odmah brišem il sta znam mada ga niko ne ljubi u rukice osim mene 🥰 a par puta sam pokušala nesto reci nemoj ovo ono pa sam cula kako majke danas odgajaju djecu na internetu a za te komentare nemam volje a nisam tip koji raspravlja 🤷♀️ U svakom slucaju svaka majka kako odluci za mene je to ok jer nismo sve iste nisu sva djeca ista ne odgajamo svi isto al da mi neko dijete u usta poljubi eh tu bi pukla bas to je za mene NE!!!!!!! Da vas pitam kupate li vi svoje bebe svako vece? Meni su rekli kao nije dobro svako vece zbog koze isusuje se pa ja kupam bebu dva puta sedmicno al me zanima kako vi to radite i vass bebe su zimske bebe kao i moja!?
Ja kupam svaki drugi dan. Izmedju kupanja ga prebrisem malo krpicom i vodom. A dogadjalo mi se i da ga 2x u danu kupam, kad se previse ukaka, pa ode svuda 😅
Eto nisam 😁
Eto nisam 😁
Jesi se predomislila? 🤔😁
Eto nisam 😁
Jesi se predomislila? 🤔😁
Nisam 😂😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji