Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2020. 11:40

nino2110

Sad mi je lakse kad vidim da nisam sama da ima jos vas koje se borite sa vjetrenjacama kao i ja 😂 volim ga i ja vidit sa mužem i nase je dijete ali eto valjda sam taj tip osobe koji tesko prihvata da nesto ne moze sama.. u svakom slucaju sve je u glavi ne trebamo sebe previse teretit ako nesto jednostavno danas ne mozemo!

Samo se ti pojadaj sve smo u istome kosu nije nikome bolje samo ima zena koje govore da je sve med i mljeko a nije velika je to zrtva osim onih majki koje rode dijete pa odmah ostave baki da cuva jer eto one trebaju izlazak, mislim svi mi trebamo i ja bi najvise volila otici i mozak na pasu al ja uvik mislim dali place dali ju ko more smiriti itd jucer sam svekrvi ostavila na pol sata i ritam nam odma u k jer je trebala spavati a ova ju nije metla spavati nego ju drzala sinoc do 1 krestala nije tila zaspat na kraju sam ju stavila k sebi a toliko sam se borila da spava sama u krevetu vcrs cemo vidjeti sto ce biti nadam se sve po starom jer prebijem se kad spavamo skupa 

• Jeja4
    13. Siječanj 2020. 13:09

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Ipak sam otisla na hitnu, to je lagano ukljestenje, dobila injekciju ketonal, deksametazon, ne dojiti 10 ak sati. Mora mm kupiti AD. Koje je dobro za bebu 1,5 mj i koju bocicu uzeti. Bojim se kako ce to prihvatiti, mislim, morat ce kad bude gladna. Ja se moram izdajati i bacati. Dalje iskljucivo lupocet 1000 i javiti se svojoj dr. Najvise bi mi bilo zao da sad moram skroz prekinuti dojenje zbog jebene kicme

Dexa ce pomoc, opusti malo misice. 👍 a moj ti pije hipp combiotik 1 i pase mu hrana. U njoj imas i probiotik odmah. I koristim mam anticolic bocice i stvarno sam zadovoljna. Nije imao grceve uopce 😁 nadam se da ce brzo proci, pa da nastavis s dojenjem 🤞

Muzu su dali novalac u apoteci, isto ima probiotik i tomee tipy anticolic bocicu. Kao sto sam napisala ayli, pojela je 60 g, tj.pola preporucene doze. Tek navecer mogu dalje dojiti

Koliko ta dexa djeluje? Sad mi je lakse ali do kad? Susjeda mi je anesteziolog pa veli, moze me i ona bockati po potrebi, dok mi ne prodje

Dexa opusti misice, a ketonal ti je za bol. Meni je jedna injekcija bila dovoljna za isijas. Poslje sam popila par voltarena i super, proslo. 😁 ak ti ne prodje, nek ti da susjeda jos koju, ako bude bilo potrebe, bolje neg da se patis 🙂

Vec me i ova jedna spasila. Moram vidjeti sutra sa dr da li trebam primiti jos koju ili cu piti samo lupocet dok ne prodje.
    Bude me susjeda piknula po potrebi. Jutros sam jos bila neupotrebljiva, svaki iole mali pokret bi me zakocio na par sekundi, sad sam pokretna i cak sam kihnula, samo me zaboljelo,, nije me presjekla i zakocila bol.

Jesi bolje danas? 😊

Da, lakse ide. Od moje dr nista pametno, pij lupocet, mazi biljnu kremu i grij ledja. Doci ce me susjeda pikati. Mm je na GO do nedjelje, do tad moram biti u voznom stanju.

Emax
    13. Siječanj 2020. 14:13

ayla

nino2110

Sad mi je lakse kad vidim da nisam sama da ima jos vas koje se borite sa vjetrenjacama kao i ja 😂 volim ga i ja vidit sa mužem i nase je dijete ali eto valjda sam taj tip osobe koji tesko prihvata da nesto ne moze sama.. u svakom slucaju sve je u glavi ne trebamo sebe previse teretit ako nesto jednostavno danas ne mozemo!

Samo se ti pojadaj sve smo u istome kosu nije nikome bolje samo ima zena koje govore da je sve med i mljeko a nije velika je to zrtva osim onih majki koje rode dijete pa odmah ostave baki da cuva jer eto one trebaju izlazak, mislim svi mi trebamo i ja bi najvise volila otici i mozak na pasu al ja uvik mislim dali place dali ju ko more smiriti itd jucer sam svekrvi ostavila na pol sata i ritam nam odma u k jer je trebala spavati a ova ju nije metla spavati nego ju drzala sinoc do 1 krestala nije tila zaspat na kraju sam ju stavila k sebi a toliko sam se borila da spava sama u krevetu vcrs cemo vidjeti sto ce biti nadam se sve po starom jer prebijem se kad spavamo skupa

Ne osudjujem nikoga i sama bih volila otici npr frizeru nisam bila od juna mjeseca prosle godine 😂 ali ne ide beba je jos mala puno ima odricanja za majke ali zato se kaze majčinska ljubav je majčinska ljubav svega bi se mi odrekle za nasu djecu! I ja isto pokušavam neki ritam sa njim da uspostavim sto se tiče spavanja pa pokušavam vec od sedam sati uz igru polako u spavacoj i da spava a moj mali ne zeli nikako u svom kreveticu cijelu je noc uz mene i traži kontakt moram ga drzat za ruku il stavit ruku na stomak

• Jeja4
    13. Siječanj 2020. 14:19

nino2110

Ja sa starijom nisam 2g spavala, budila se svakih 1,5h za cicanje pa pola sata nacicavanja, na poslu sam bila ko zombi.
    Mladja sad spava koliko toliko, ali sad, kak je mene kicma ulovila, on se skoro u potpunosti, osim dojenja, brine o njoj, tj.o sve nas tri. Ja sam pokretna ali mi treba obuci ili skinuti doljnje djelove odjece jer to ne mogu. Isto me smeta jel ne mogu sve sama kako sam navikla ali sto je, tu je.

13. Siječanj 2020. 14:31

nino2110

ayla

nino2110

Ne osudjujem nikoga i sama bih volila otici npr frizeru nisam bila od juna mjeseca prosle godine 😂 ali ne ide beba je jos mala puno ima odricanja za majke ali zato se kaze majčinska ljubav je majčinska ljubav svega bi se mi odrekle za nasu djecu! I ja isto pokušavam neki ritam sa njim da uspostavim sto se tiče spavanja pa pokušavam vec od sedam sati uz igru polako u spavacoj i da spava a moj mali ne zeli nikako u svom kreveticu cijelu je noc uz mene i traži kontakt moram ga drzat za ruku il stavit ruku na stomak

Ja sam nakon godinu i mj dana tek otisla frizuru, preporodila se 😂😂😂 i moja je tek nedavno pocela sama u kreveticu spavati dobra 2 mj je bila s menom drugcije nije htjela uopce cim je bila kraj mene zaspala bi ko top a u kreveticu nikako preko dana normalno je spavala u kreveticu 

• Noemi1
    13. Siječanj 2020. 15:05

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi ma da bit ce bolje, mislim da joj zubici krecu jer se budi tokom noci cesto.. Ima li kod vas znakova?

E a ovo budjenje nocu ti moze bit regresija sna. To se taman sad javlja u 4mj 😬

🙄🙄🙄🙄 A sto je kao to?

A to je kao faza u kojoj se tak bude puno puta po noci, teze ih je uspavat, manje spavaju i po danu. Javlja se kao od 3-5mj. Najcesce u 4mj. I trajeee dosta (moze par tjedana,a moze i tj dana). 🙄

Al nije ju uopce tesko uspavati, dam dudicu i ona zaspe i ne budi se cesto sinoc samo jednom

A nemam pojma 🤷 to su ti kao obiljezja regresije sna.

A nez pratit cu pa cu vidjeti el njoj to

Staa jedete danas? Mrkvu i dalje? Jel joj se svidja?

Mrkvu sto god sam dala bacila je van, tako da cu od sutra s tikvicom davati da vidim hoce li ju tako.. Jucer je nesto i pojela dns nista

Mrkva i kruskaa su sup kombinacija, moj to bas voli. Hahaa danas je bas pojeoo hrpuu 🙆

A vidjet cemo sto se ova linguza reci ili da joj sutra dam jabuke 🤔🤔 bas nije neki ljubitelj slatkoga ja mislim jer kad je jela rotafix ona je vristala kao da ju se cijepi 😐 a i kad sam trudna bila ja sam jela slatko ona se nije mrdala

Probaj, mozda joj se svidi 😀 i ja taman nabavila jabuke al nisam mu jos dala, nisam stigla, dok sve ostalo proba. Al smije jabuku 😁

Ja se dvoumim sto bi dns mrkvicu i tikvicu skupa ili jabuku

Das jabuku, pa sutra mozes mrkvu i jabuku npr.

Ipak sam se odlucila za mrkvu i tikvu skupa smazala je bome dobro.. Sutra cemo jabuku

Ooo supeer 😀

Emax
    13. Siječanj 2020. 15:45

I ja moram bit istrajnija sto se tiče krevetica jer ovako ne ide, krevetic je blizu kreveta nije sad u drugoj sobi ali mora se naviknut na svoj krevet! Jako je vazno imati pomoc makar bila i kratkotrajna i ponekad ali uvijek dobro dodje! Kad si nenaspavan nisi svoj ja primijetim da mi mozak usporeno radi npr dok sam na kasi i dok ona kasa otkucava kao da si u nekom filmu i npr kada kazu koliko je iznos ja ne registrujem odmah koliko je nego moram jos jednom pitati a to mi se nikad nije dešavalo 😂 ah ta posjeta frizeru radujem joj se kao tuširanje poslije poroda 😂

Emax
    13. Siječanj 2020. 20:55

Moj se jutros probudio 3 puta u roku od 40 minuta pa ja vise ne znam ni jesam li budna il spavam 😂 a kafa mmm 🥰🥰 ali i ja sam se ogranicila na dvije dnevno a mogla bih dvije litre popit 😂

• Jeja4
    14. Siječanj 2020. 11:50

Moja jucer navecer pojela u 4 puta 250 ml ad-a i bogme odkrmila 6h u komadu, milina 😊.
    Injekciju mi susjeda dodje dati oko 16h kad dodje s posla pa tek iza 2h smijem dati cicu. Jutros se probudila u pola 5 pa se napapala i nastavila spavati.
    Sto se tice kindaca, odustali od njega, prodali ga i kupili starijoj pravi krevet, tako da sad spava u njemu a ja s malom u krevetu.
    Mm spava u boravku.

Emax
    14. Siječanj 2020. 13:13

Jeja4

Moja jucer navecer pojela u 4 puta 250 ml ad-a i bogme odkrmila 6h u komadu, milina 😊.
    Injekciju mi susjeda dodje dati oko 16h kad dodje s posla pa tek iza 2h smijem dati cicu. Jutros se probudila u pola 5 pa se napapala i nastavila spavati.
    Sto se tice kindaca, odustali od njega, prodali ga i kupili starijoj pravi krevet, tako da sad spava u njemu a ja s malom u krevetu.
    Mm spava u boravku.

Imala si srecu bas da i ti malo odmoris ja se ne sjećam kako je spavat duze od tri sata ali polako proci ce i to 💪 i ja spavam sa bebom u velikom krevetu a muž u boravku 😩 nisam nikad mislila da cemo tako dugo odvojeno spavati ali ne ide drugacije zasad 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.