Ide ono 6u1 e sad sto se tu sve nalazi nemam pojma sada pise u knjizici
Zna li netko sto znaci kad kaki pjenusavo?
Danas takve 2 obilne kakice kod nas.
url=https://lilypie.com]
Moja beba je visoka tako da se ne isplati sad kupovati gnijezdo sigurno bi ga brzo prerasto, a i ja dajem vitamin d u obliku tablete pa se razmišljam da se prebacim na kapi nekako mi praktičnije ali ne dajem svaki dan jer ja svaki dan sa malim odem vani bar sat vremena u šetnju i kad ima sunca ja ne dam taj dan jer sam cula da je bebama dovoljno 5 minuta da budu izložene suncu i dobiju tu količinu vitamina d koji uzimaju oralno a ja sam nekako protivnik tableta i sama ih bas ne volim imam neugodno iskustvo sa uzimanjem svih tih vitamina oralnim putem pa zato
Tablete? Koje? Kak to dajes? 🤔
Tablete se zovu zymafluor d500, ja zivim u Njemackoj i ovamo kad krenes uz bolnice dobiješ paketić tih tableta i onda poslije od pedijatra uzmeš recept kad potrosis dobivaju se besplatno sa receptom ali ja bih se rado prebacila na kapi
Ja nisam mogla sjest 3-4 tjedna kako spada jer sam rezana i meni je to bila katastrofa. Sjecam se da sam mislila da to nikad nece proci. Al eto proslo. Moja cimi je na prvom porodu fasovala, pukli joj konci pa me ta njena prica uzasnula i bilo me strah previse se opustiti pa sam se stvarno stedila. Zenska je u kadi obavljala veliku nuzdu😱. Prelose. A sad na drugom porodu su joj radili dolje rekonstrukciju jer je to poslije prvog bio teski cirkus i velike muke.
A sto se tice spremanja, i ja odrzavam kuhinju i kupatilo, to svaki dan nesto pomalo cistim i perem usput, a usisavam i brisem podove svaka 3-4 dana. Kad mali krene puzat, onda cu svaki dan. Mene peglanje nervira, al dobro, prezivim ga (peglam samo njegovo). A skoro svaki dan imam turu vesa, sto njegovog, sto naseg. A od tog vesa muca po stanu za pop*****.
Peglanje takođe izbjegavam samo sto se mora 😁 a ja sam se bojala tog pucanja al isla sam na to da sam prvorotkinja da je vjerovatno da ce se desit i ne moze me zaobići ali nakon 12 sata trudova me je ipak zaobislo 😌
Pa djes ti Noemi nema te vec danima 🤔
Ooooj tu sam 🙋 sta imaa? Sta.kuhaas? Kak jede? 😁 kod nas nis novog, osim sto dodajem malo rizinih pahuljica u bocicu (prije spavanja) 😊 ne znam jesam to vec bila rekla 😅
Pa djes ti Noemi nema te vec danima 🤔
Ooooj tu sam 🙋 sta imaa? Sta.kuhaas? Kak jede? 😁 kod nas nis novog, osim sto dodajem malo rizinih pahuljica u bocicu (prije spavanja) 😊 ne znam jesam to vec bila rekla 😅
Ma nic 😂😂 kuham jabuku pa cemo jabuku mrkvu 😂😂 ma meraci mi se al eto stocu moram ju uciti 😂 ja jos nisam nikakve zitarice al budem cim odem u nabavku i da nisi rekla, dal ti bolje spava i jeli duze sit?
Pozdrav drage mame ,
ukoliko vam je potrebno čuvala bi vaše dijete povremeno(2x,3x tjedno , 2,3,4 sata ili po potrebi) kada vam je to potrebno. Isključivo bi čuvala bebe ili djecu koja ne idu u vrtić s obzirom da iz iskustva znam da se djecica cesto oboljevaju u vrticima , a ja idem na faks gdje na laboratorijskim vježbama moram svaki put prisutvovat ukoliko želim dobit potpis te ne bi bilo dobro da izostajem.
Imam iskustva u čuvanju djece te kao studentica želim si zaradit ponesto novaca uz posao kojeg volim. Stanujem kraj Maksimira. Cijena po satu bila bi 35 kuna.
Ukoliko ste zainteresirane posaljite mi slobodno poruku na 095 531 2139 pa ću vas kontaktirat.
Moja beba je visoka tako da se ne isplati sad kupovati gnijezdo sigurno bi ga brzo prerasto, a i ja dajem vitamin d u obliku tablete pa se razmišljam da se prebacim na kapi nekako mi praktičnije ali ne dajem svaki dan jer ja svaki dan sa malim odem vani bar sat vremena u šetnju i kad ima sunca ja ne dam taj dan jer sam cula da je bebama dovoljno 5 minuta da budu izložene suncu i dobiju tu količinu vitamina d koji uzimaju oralno a ja sam nekako protivnik tableta i sama ih bas ne volim imam neugodno iskustvo sa uzimanjem svih tih vitamina oralnim putem pa zato
Tablete se zovu zymafluor d500, ja zivim u Njemackoj i ovamo kad krenes uz bolnice dobiješ paketić tih tableta i onda poslije od pedijatra uzmeš recept kad potrosis dobivaju se besplatno sa receptom ali ja bih se rado prebacila na kapi
Ahaa 😊 ja gledam kak tablete, jer kod nas nema 😅 da, ja kapi koristim
Ahaa 😊 ja gledam kak tablete, jer kod nas nema 😅 da, ja kapi koristim
Nama odmah daju tablete i ne pitaju zelimo li kapi il tablete jer tableta je bas nepraktična sa kapima je lakse
Evo i mene. Nakon 3 injekcije sam u relativno voznom stanju, danas jos jedna pa dosta. Dr dala neke vjezbe koje moram vec sad krenuti raditi do praga boli, bitno da mi prodje. Mm je na GO do nedjelje tako da do onda moram biti fit.
Ciscenje stana, sada koristim mm-a za to, pogotovo kad gosti dodju. Niti stignem, niti imam volje. Isto bi trebali ocistiti drugi stan, podstanarka otisla, ostavila ne bas cisto pa i to treba sredjivati prije daljnjeg iznajmljivanja.
Sljedeci tjedan malecka ima pregled i cijepljenje. Koje cijepivo ide s 2 mj, vec sam zaboravila
Moj je dobio 2 odmah: pneumokok i 6u1
Sortiraj odgovore
Najstariji