Jesenske bebe/mame 2019.💞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    12. Siječanj 2020. 15:00

Jeja4

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Ipak sam otisla na hitnu, to je lagano ukljestenje, dobila injekciju ketonal, deksametazon, ne dojiti 10 ak sati. Mora mm kupiti AD. Koje je dobro za bebu 1,5 mj i koju bocicu uzeti. Bojim se kako ce to prihvatiti, mislim, morat ce kad bude gladna. Ja se moram izdajati i bacati. Dalje iskljucivo lupocet 1000 i javiti se svojoj dr. Najvise bi mi bilo zao da sad moram skroz prekinuti dojenje zbog jebene kicme

Dexa ce pomoc, opusti malo misice. 👍 a moj ti pije hipp combiotik 1 i pase mu hrana. U njoj imas i probiotik odmah. I koristim mam anticolic bocice i stvarno sam zadovoljna. Nije imao grceve uopce 😁 nadam se da ce brzo proci, pa da nastavis s dojenjem 🤞

Muzu su dali novalac u apoteci, isto ima probiotik i tomee tipy anticolic bocicu. Kao sto sam napisala ayli, pojela je 60 g, tj.pola preporucene doze. Tek navecer mogu dalje dojiti

Koliko ta dexa djeluje? Sad mi je lakse ali do kad? Susjeda mi je anesteziolog pa veli, moze me i ona bockati po potrebi, dok mi ne prodje

Dexa opusti misice, a ketonal ti je za bol. Meni je jedna injekcija bila dovoljna za isijas. Poslje sam popila par voltarena i super, proslo. 😁 ak ti ne prodje, nek ti da susjeda jos koju, ako bude bilo potrebe, bolje neg da se patis 🙂

• Noemi1
    12. Siječanj 2020. 15:02

Jeja4

E da, treba li davati vode uz AD i koliko ako treba? Nemam iskustva s tim, prvu kcer i do sad sam iskljucivo dojila.

Nema potrebe davat vodu uz ad, niti caj. Moj je na ADu i tek sad kad smo poceli s kasicama mu dam malo vode, par gutljaja. 😊 

12. Siječanj 2020. 15:09

Jeja4

ayla

Jeja4

Ipak sam otisla na hitnu, to je lagano ukljestenje, dobila injekciju ketonal, deksametazon, ne dojiti 10 ak sati. Mora mm kupiti AD. Koje je dobro za bebu 1,5 mj i koju bocicu uzeti. Bojim se kako ce to prihvatiti, mislim, morat ce kad bude gladna. Ja se moram izdajati i bacati. Dalje iskljucivo lupocet 1000 i javiti se svojoj dr. Najvise bi mi bilo zao da sad moram skroz prekinuti dojenje zbog jebene kicme

Cek da pitam zasto si ti uopce isla na masazu, jeli te bolilo pa si zato osla ili?

Bolilo me ali me nije kocilo pa sam to uvijek masazom rijesavala. Sad me bas steglo zestoko.
    Kupili smo novalac i tomee tipy bocicu, ajde nekako je pojela 60 g ili ti pola preporucene doze za tu dob. Ja se moram izdajati i bacati to do navecer, onda je mogu dojiti. Dalje lupocet1000 i javiti se dr opce.

Ahaa, to ti je reakcija od masaze 100% jer ti sve razradilo i masaza nekada nije ni dobra... Mi koristimo novalac,ja se ne vodim time koliko bi trebali po njihovom pravilu nego koliko ona hoce mi smo bili presli na dr brown anti colic i supp nam bila al nismo mogli naci dudicu br 2 i odustala od te sad imamo avent 

12. Siječanj 2020. 15:12

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi ma da bit ce bolje, mislim da joj zubici krecu jer se budi tokom noci cesto.. Ima li kod vas znakova?

E a ovo budjenje nocu ti moze bit regresija sna. To se taman sad javlja u 4mj 😬

🙄🙄🙄🙄 A sto je kao to?

A to je kao faza u kojoj se tak bude puno puta po noci, teze ih je uspavat, manje spavaju i po danu. Javlja se kao od 3-5mj. Najcesce u 4mj. I trajeee dosta (moze par tjedana,a moze i tj dana). 🙄

Al nije ju uopce tesko uspavati, dam dudicu i ona zaspe i ne budi se cesto sinoc samo jednom

A nemam pojma 🤷 to su ti kao obiljezja regresije sna.

A nez pratit cu pa cu vidjeti el njoj to

Staa jedete danas? Mrkvu i dalje? Jel joj se svidja?

Mrkvu sto god sam dala bacila je van, tako da cu od sutra s tikvicom davati da vidim hoce li ju tako.. Jucer je nesto i pojela dns nista 

• Noemi1
    12. Siječanj 2020. 15:16

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi ma da bit ce bolje, mislim da joj zubici krecu jer se budi tokom noci cesto.. Ima li kod vas znakova?

🙄🙄🙄🙄 A sto je kao to?

A to je kao faza u kojoj se tak bude puno puta po noci, teze ih je uspavat, manje spavaju i po danu. Javlja se kao od 3-5mj. Najcesce u 4mj. I trajeee dosta (moze par tjedana,a moze i tj dana). 🙄

Al nije ju uopce tesko uspavati, dam dudicu i ona zaspe i ne budi se cesto sinoc samo jednom

Mrkvu sto god sam dala bacila je van, tako da cu od sutra s tikvicom davati da vidim hoce li ju tako.. Jucer je nesto i pojela dns nista

Mrkva i kruskaa su sup kombinacija, moj to bas voli. Hahaa danas je bas pojeoo hrpuu 🙆 

12. Siječanj 2020. 15:43

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

Noemi1

ayla

🙄🙄🙄🙄 A sto je kao to?

Mrkva i kruskaa su sup kombinacija, moj to bas voli. Hahaa danas je bas pojeoo hrpuu 🙆

A vidjet cemo sto se ova linguza reci ili da joj sutra dam jabuke 🤔🤔 bas nije neki ljubitelj slatkoga ja mislim jer kad je jela rotafix ona je vristala kao da ju se cijepi 😐 a i kad sam trudna bila ja sam jela slatko ona se nije mrdala 

• Jeja4
    12. Siječanj 2020. 17:03

Noemi1

Jeja4

Jeja4

Noemi1

Jeja4

Dexa ce pomoc, opusti malo misice. 👍 a moj ti pije hipp combiotik 1 i pase mu hrana. U njoj imas i probiotik odmah. I koristim mam anticolic bocice i stvarno sam zadovoljna. Nije imao grceve uopce 😁 nadam se da ce brzo proci, pa da nastavis s dojenjem 🤞

Muzu su dali novalac u apoteci, isto ima probiotik i tomee tipy anticolic bocicu. Kao sto sam napisala ayli, pojela je 60 g, tj.pola preporucene doze. Tek navecer mogu dalje dojiti

Koliko ta dexa djeluje? Sad mi je lakse ali do kad? Susjeda mi je anesteziolog pa veli, moze me i ona bockati po potrebi, dok mi ne prodje

Dexa opusti misice, a ketonal ti je za bol. Meni je jedna injekcija bila dovoljna za isijas. Poslje sam popila par voltarena i super, proslo. 😁 ak ti ne prodje, nek ti da susjeda jos koju, ako bude bilo potrebe, bolje neg da se patis 🙂

Vec me i ova jedna spasila. Moram vidjeti sutra sa dr da li trebam primiti jos koju ili cu piti samo lupocet dok ne prodje.
    Bude me susjeda piknula po potrebi. Jutros sam jos bila neupotrebljiva, svaki iole mali pokret bi me zakocio na par sekundi, sad sam pokretna i cak sam kihnula, samo me zaboljelo,, nije me presjekla i zakocila bol.

• Jeja4
    12. Siječanj 2020. 17:07

Noemi1

Jeja4

E da, treba li davati vode uz AD i koliko ako treba? Nemam iskustva s tim, prvu kcer i do sad sam iskljucivo dojila.

Nema potrebe davat vodu uz ad, niti caj. Moj je na ADu i tek sad kad smo poceli s kasicama mu dam malo vode, par gutljaja. 😊

Hvala na info. Navecer cu je dojjiti opet pa ce dobiti i potrebnu tekucinu

• Jeja4
    12. Siječanj 2020. 17:10

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

60ml? A dobro, ak jede AD prvi put, neka, bolje i tak, nego da si preoptereti zeludac pa bljucka. 😯 e AD ti smije stajat mjesec dana otvoren, pa si napisi negdje datum otvaranja, buduci da ne dajes inace. 🙂

Dobro da si mi rekla, zapisat cu. Nadam se da ce trebati samo danas ili ovih par dana dok kicmu ne rijesim 🙄.
    Ako cu trebati jos koju injekciju, izdojit cu se prije, da ima bar jedan obrok mog mlijeka. Sreca da je odmah prihvatila AD.

• Jeja4
    12. Siječanj 2020. 17:11

Noemi1

Jeja4

Noemi1

Jeja4

60ml? A dobro, ak jede AD prvi put, neka, bolje i tak, nego da si preoptereti zeludac pa bljucka. 😯 e AD ti smije stajat mjesec dana otvoren, pa si napisi negdje datum otvaranja, buduci da ne dajes inace. 🙂

Poslije je smazala jos 90 ml i zaspala. Sad je s muzem i sekom u setnji, spremila sam mu jos dozu za van ako ce trebati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.