Popapala oko 19h ad, mm ju podigao da se podrigne i pobljuvala se po njemu 😂.
Sad je prije spavanja dobila cicu i sretno zaspala 😊
Ma to je normalno jer se nagutala zraka, moja je u mlazovima i sad nekad zna kad se naguta previse zraka.. Al super da cicka ponovno ☺️☺️
Dobro jutro curke 🙋♀️ Nadam se da ste dobro spavale ja nisam 😩 ajd da malo otvorim temu kako dalje kad dalje ne mozes 😂 kako se vi motiviše te nakon neprospavanih noci, nakon ustajanja svakih 10 minuta a znas da cijeli dan moras funkcionirat? Ja sam sretna jer mi je beba zdrava i aktivna je i hoce pažnju ali pažnju 24 sata je tesko dati a ostati pri sebi 😩 za mene je ona spavaj kad beba spava nemoguća misija jer se moj sin budi svakih pola sata i to me samo vise izmori.. kako se vi motiviše te i kako uspijevate ovaj ritam da iznesete?
Noemi ma da bit ce bolje, mislim da joj zubici krecu jer se budi tokom noci cesto.. Ima li kod vas znakova?
E a ovo budjenje nocu ti moze bit regresija sna. To se taman sad javlja u 4mj 😬
🙄🙄🙄🙄 A sto je kao to?
A to je kao faza u kojoj se tak bude puno puta po noci, teze ih je uspavat, manje spavaju i po danu. Javlja se kao od 3-5mj. Najcesce u 4mj. I trajeee dosta (moze par tjedana,a moze i tj dana). 🙄
Al nije ju uopce tesko uspavati, dam dudicu i ona zaspe i ne budi se cesto sinoc samo jednom
A nemam pojma 🤷 to su ti kao obiljezja regresije sna.
A nez pratit cu pa cu vidjeti el njoj to
Staa jedete danas? Mrkvu i dalje? Jel joj se svidja?
Mrkvu sto god sam dala bacila je van, tako da cu od sutra s tikvicom davati da vidim hoce li ju tako.. Jucer je nesto i pojela dns nista
Mrkva i kruskaa su sup kombinacija, moj to bas voli. Hahaa danas je bas pojeoo hrpuu 🙆
A vidjet cemo sto se ova linguza reci ili da joj sutra dam jabuke 🤔🤔 bas nije neki ljubitelj slatkoga ja mislim jer kad je jela rotafix ona je vristala kao da ju se cijepi 😐 a i kad sam trudna bila ja sam jela slatko ona se nije mrdala
Probaj, mozda joj se svidi 😀 i ja taman nabavila jabuke al nisam mu jos dala, nisam stigla, dok sve ostalo proba. Al smije jabuku 😁
Ipak sam otisla na hitnu, to je lagano ukljestenje, dobila injekciju ketonal, deksametazon, ne dojiti 10 ak sati. Mora mm kupiti AD. Koje je dobro za bebu 1,5 mj i koju bocicu uzeti. Bojim se kako ce to prihvatiti, mislim, morat ce kad bude gladna. Ja se moram izdajati i bacati. Dalje iskljucivo lupocet 1000 i javiti se svojoj dr. Najvise bi mi bilo zao da sad moram skroz prekinuti dojenje zbog jebene kicme
Dexa ce pomoc, opusti malo misice. 👍 a moj ti pije hipp combiotik 1 i pase mu hrana. U njoj imas i probiotik odmah. I koristim mam anticolic bocice i stvarno sam zadovoljna. Nije imao grceve uopce 😁 nadam se da ce brzo proci, pa da nastavis s dojenjem 🤞
Muzu su dali novalac u apoteci, isto ima probiotik i tomee tipy anticolic bocicu. Kao sto sam napisala ayli, pojela je 60 g, tj.pola preporucene doze. Tek navecer mogu dalje dojiti
Koliko ta dexa djeluje? Sad mi je lakse ali do kad? Susjeda mi je anesteziolog pa veli, moze me i ona bockati po potrebi, dok mi ne prodje
Dexa opusti misice, a ketonal ti je za bol. Meni je jedna injekcija bila dovoljna za isijas. Poslje sam popila par voltarena i super, proslo. 😁 ak ti ne prodje, nek ti da susjeda jos koju, ako bude bilo potrebe, bolje neg da se patis 🙂
Vec me i ova jedna spasila. Moram vidjeti sutra sa dr da li trebam primiti jos koju ili cu piti samo lupocet dok ne prodje.
Bude me susjeda piknula po potrebi. Jutros sam jos bila neupotrebljiva, svaki iole mali pokret bi me zakocio na par sekundi, sad sam pokretna i cak sam kihnula, samo me zaboljelo,, nije me presjekla i zakocila bol.
Jesi bolje danas? 😊
E da, treba li davati vode uz AD i koliko ako treba? Nemam iskustva s tim, prvu kcer i do sad sam iskljucivo dojila.
Nema potrebe davat vodu uz ad, niti caj. Moj je na ADu i tek sad kad smo poceli s kasicama mu dam malo vode, par gutljaja. 😊
Hvala na info. Navecer cu je dojjiti opet pa ce dobiti i potrebnu tekucinu
Nema na cemu 😊
Ipak sam otisla na hitnu, to je lagano ukljestenje, dobila injekciju ketonal, deksametazon, ne dojiti 10 ak sati. Mora mm kupiti AD. Koje je dobro za bebu 1,5 mj i koju bocicu uzeti. Bojim se kako ce to prihvatiti, mislim, morat ce kad bude gladna. Ja se moram izdajati i bacati. Dalje iskljucivo lupocet 1000 i javiti se svojoj dr. Najvise bi mi bilo zao da sad moram skroz prekinuti dojenje zbog jebene kicme
Dexa ce pomoc, opusti malo misice. 👍 a moj ti pije hipp combiotik 1 i pase mu hrana. U njoj imas i probiotik odmah. I koristim mam anticolic bocice i stvarno sam zadovoljna. Nije imao grceve uopce 😁 nadam se da ce brzo proci, pa da nastavis s dojenjem 🤞
Muzu su dali novalac u apoteci, isto ima probiotik i tomee tipy anticolic bocicu. Kao sto sam napisala ayli, pojela je 60 g, tj.pola preporucene doze. Tek navecer mogu dalje dojiti
60ml? A dobro, ak jede AD prvi put, neka, bolje i tak, nego da si preoptereti zeludac pa bljucka. 😯 e AD ti smije stajat mjesec dana otvoren, pa si napisi negdje datum otvaranja, buduci da ne dajes inace. 🙂
Dobro da si mi rekla, zapisat cu. Nadam se da ce trebati samo danas ili ovih par dana dok kicmu ne rijesim 🙄.
Ako cu trebati jos koju injekciju, izdojit cu se prije, da ima bar jedan obrok mog mlijeka. Sreca da je odmah prihvatila AD.
E kad smuckas AD, on ti smije stajat 1h, nakon toga se kao baca. Ja se drzim toga, ne znam jel marketinski trik ili ne, al ne zelim zbog jedne bocice da dobije proljev il nest. Navodno se bakterije razvijaju stajanjem ADa 🤷 pa da znas, ak budes morala jos koju bocicu davat. A najbolje ak mozes da izdojis, al vec budes morala opet na injekcije 😊
😂😂😂moguce od zraka u bocici, ak prebrzo i halapljivo jede 😂 ili ak je previse pojela 😁
Dobro jutro curke 🙋♀️ Nadam se da ste dobro spavale ja nisam 😩 ajd da malo otvorim temu kako dalje kad dalje ne mozes 😂 kako se vi motiviše te nakon neprospavanih noci, nakon ustajanja svakih 10 minuta a znas da cijeli dan moras funkcionirat? Ja sam sretna jer mi je beba zdrava i aktivna je i hoce pažnju ali pažnju 24 sata je tesko dati a ostati pri sebi 😩 za mene je ona spavaj kad beba spava nemoguća misija jer se moj sin budi svakih pola sata i to me samo vise izmori.. kako se vi motiviše te i kako uspijevate ovaj ritam da iznesete?
Koliko je stara beba? Da ti nije u skoku? A i to kad cujem: spavaj kad ti beba spava, kosa mi se dize. Kao da sam umorna svaki put. Mislim, moj spava cijelu noc vec duze vremena, pa ne budem umorna. Eo nocas sam 3 sata spavala, al to je zato sto sto sam isla lec kasno 😂 ko mi kriv, on je spavao 9h u komadu 😅 al na pocetku bude bas gadno, kad se svaka 2h moras budit. Ja nisam znala di sam, jel jeoo, jel presvucen, niist. Sve sam upisivala u aplikaciju, da ne moram pamtit.
Sortiraj odgovore
Najstariji