Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pikulica6
    13. Listopad 2025. 11:27

Ja sam danas obavila zadnji pregled kod svoje gin🥺, bas mi je proletilo nekako. Uzela mi je briseve, otvorena sam za vrsak prsta al tako je to kod mene cijelo vrijeme s obzirom da je drugi bebac. Okrenut je glavicom dolje i raste kao gljiva🙈 ima trenutno 2900, s tim da je ona rekla da misli da je malo manji ipak i da naravno te mjere nisu nikad precizne.. dalje se narucujem u trudnicku sa 37. tjedana. Sad u ova 2 tjedna planiram oprati svu robicu i sve pripremiti pa da sam spremna.😍 
    Mi cemo se isto nekako solo snaci, stariji ima 5 godina i ne moze docekati bracu, a i njega je vec nekako lagano hendlati. Planiram jedino ovih dana kad kuham raditi malo vise hrane pa zamrznuti visak jer vjerujem da ce nam dobro doci. A ostalo ce muz il tko sto donese. Nekako mi je mir najbitniji pa vise volim da smo sami, tako da zasad nismo trazili nikakvu pomoc, al vidjet cu s vremenom.

Pitala sam za magnezij, rekla mi je da ga mogu uzimat do 37.tjedna, a onda sam prakticki u terminu pa bi trebala prestati.

Dobila sam 2kg od proslog termina sto mi je bas zvucalo dosta jer sam dosad dobila 8kg, a i pazim radi secera sto jedem, al sam primjetila da jedem kolicinski malo vise jer me bas trazi. Utjesila me gin da je to normalno jer beba sad dosta raste i dokle god je to zdravija hrana, nije strasno.

Nikkitta
    [UREĐENO] 13. Listopad 2025. 11:36

Nala48 to što je izgubila tih 10% znamo je normalno i sad će ona to sve dobit nazad u roku 2 tjedna, osobito kad ti tako lijepo ide dojenje. Baš sam sretna radi tebe. ❤️ Izdajalicu koju spominješ, mislim da sam upravo tu dobila od frendice. Kaže da je top. 😊
    Ana_ to dizanje u drugu sobu nije sigurno lako, ali srećom pa je malac to kod vas brzo prihvatio, znači Ikea? Pa super, lijepi su im krevetići. Mi još nismo odlučili koji bismo, ali možda isto na kraju Ikea. Super da ti svekrva i mama mogu uskakati, a da ipak imate i svoj mir da ste sami. Btw. baš gledam listu jutros i mislim si gdje su nam Lendoxia, Baojma, Mimoza, Marchy, Artemiss..
    Bajoma prizvala sam teeeeee! ☺️Intenzivno sam mislila zadnjih dana na tebe kako ti je bio termin, i baš danas mislila tu pisati gdje siiii. Tako mi je drago da si se javila. Čestitam ti draga, ti si stvarno zmaj od žene. ☺️😍 Rodila si jbt skoro u dan termina. Kako se malena zove? Kako su djeca reagirala? Sigurno je svima mezimica. Uživajte❤️
    Pikulica ajme divno. I ti se približavaš svom blagu. 😍 Ja sam prije 2 tjedna u 1 tjednu dobila 1,2 kg i isto me to zbediralo, ali onda sam opet pripazila i izgubila 300 grama u idućem tjednu. Jednostavno volim usporiti dobijanje na kilaži, lakše će mi bit u postpartumu. Ako jedem kruh i slatkiše, onda se lijepi, ako sam na integralnom tostu i jedem slatko samo vikendom, sve bude ok. To je moja taktika. 😂 Ovaj tjedan mi isto kuhamo i zamrzavamo, a i polako ću prati robicu i isto sve sortirati u naredna 2 tjedna. 🥰

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

plavuša
    13. Listopad 2025. 12:50

Hej curke, evo da se javim iz bolnice 🙈 dosla u trudnicku, uzv sve super, beba procijenjena na cca 3300, ali tlak me opalio 180/100, kontrolni 165/90.. Tako da me nije pustila doma, moram skupljat urin 24h od sutra i ako bi bilo sve ok u srijedu popodne bi me pustili..
    Saljem vam pozdrave svima i drz te se curke!! 🍀🫶

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 03.11.2025. 🩵🫶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani