Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Regina
    12. Listopad 2025. 19:35

Nikkitta ako je spinalna anestezija u pitanju,na intenzivnoj si onoliko dugo koliko ti treba da digneš koljena i guzicu samostalno. Ako nema nikakvih komplikacija u roku par sati te premjeste na odjel babinjača i donesu bebu. Konkretno ja sam malu rodila u 9:10,oko 9:50 sam napustila salu i bila na intenzivnoj,u 13:05 sam napravila prvu sliku malene u sobi kada su me smjetili tako da zapravo sve to jako kratko traje ako nema komplikacija.

Nakon prvog carskog je muž bio 3 tjedna doma samnom i ja sam se fino oporavila dok je on krenuo nazad na posao,a mama je prvih mjesec dana većinom donosila juhe i govedine jer mi je to jaaaaako pasalo i nisam bila nešto jako gladna prvih mjesec dva,vjerojatno me taj fokus na malenu toliko odmaknuo od osjećaja gladi da su me nerijetko i tjerali da jedem jer nisam nikako osjećala glad. Ovoga puta je dogovor da uzme tjedan godišnjeg plus dane firme koje dobije i odmah s time spoji očinski dopust u trajanju od 20 radnih dana tako da bi se zapravo vratio na posao početkom/sredinom 12.mj,ovisno o datumu kada bi ja rodila. Al takav je plan da će sad sve pospajati jer opet tu već imamo todlericu malu o kojoj će on u potpunosti brinuti prvih tjedan dva sigurno a dalje ćemo vidjeti. Najvažnije je da ne forsiraš ustajanje i prelaziš preko bolova pošto poto. Što više slušaš znakove tijela i shvaćaš znakove da moraš odmoriti-odmaraj jer ćeš samo time ubrzati oporavak a ne onom “što sam se više kretala-prije sam se oporavila” i onda se za mjesec dana pita zašto ju ožiljak i sve unutra i dalje boli i rastura 🙄🙈

plavuša
    [UREĐENO] 12. Listopad 2025. 20:45

Znaci po cijelom dvoristu nabacaju svasta, perje iz starih jastuka - bljak, papira onog rezanog, cepove od boca, stiropor, slama, piljevinu, wc papir do krova pa sve visi onako.. Najcesce isti dan kada mama i beba dodu doma, pa se onda to festa, muzika, klopa neka...
    Iskreno meni je taj obicaj koma, al ljudi se vesele... 🙈🙈
    Jos sta je najgore to se posipa i kod mame i kod tate, tako da se ima kasnije ma dva mjesta za cistiti.... 

https://ibb.co/KxqFgdGS

To je u blazem obliku (kod zene od kolege gdi je bila doma) a kod njega/njih gdje su sad je bilo puno gore 🤦‍♀️🤦‍♀️

Baccarat
    12. Listopad 2025. 20:45

Mamma mia🙈ne sviđa mi se nimalo😁

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓
    🩵 03.11.2025. 🩵🫶

Nikkitta
    [UREĐENO] 12. Listopad 2025. 20:44

Baccarat ja imam tetu za čišćenje već 10 godina, ali ona mi dođe svakih 2 tjedna, jer ne može svaki tjedan i dosta me to znalo ispaliti na nerve i onda ni ne želim je sad pitat da i postpartumu dolazi svaki tjedan, pa sam našla neki oglas za neku ženicu koja i čisti, radi generalke, kuha, peče, seli i pakira, pegla, održava vrtove, ide u nabavke i svašta. Ne znam gdje ti živiš, ona je mislim iz Samobora. Nisam je još zvala, ali ako je budem - mogu ti javit dojmove. 😊
    Regina ooo pa super, meni ostalo u glavi da si na intenzivnoj prvih 24h, ali to je valjda samo za slučaj opće anestezije. Potpisujem ovo za oporavak i slušanje tijela, a juhicama se najviše veselim, one su baš predobre za oporavak.🥰
    Plavuša ajme vidim fotku, jao jao, not so fun! 😂😂😂

Baccarat
    12. Listopad 2025. 20:44

Moze,javi,ja sam u zapadnom dijelu grada. Bilo mi je par zena u zadnjih par godina otkad je nasa spremacica otisla,al iskreno nisam bila zadovoljna. Samo bi zakeljale i onda to jos naplatile masno. Izluđivalo me to.

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Nala48
    12. Listopad 2025. 20:39

Mi kinderbet imamo neki Freimax dobiveni koji može biti samostalno ili kao next to me, ali izgleda kao standardni krevetić s onim prečkicama. Što se pomoći tiče, planiramo biti samo nas troje, eventualno pozvati punicu ili svekrvu u pomoć s čišćenjem ili peglanjem. Iskreno voljela bih i to izbjeći jer su obje postale Google doktori otkad je malena stigla. Znam da žele dobro, ali ponekad zaista pretjeraju. 😅 Muž će uzeti godišnji, dane od poslodavca i očinski i to će ispasti neka dva mjeseca, samo prvo čekamo da nas dvije izađemo da vidimo kad bi to sve krenulo.

Plavuša sva sreća kod nas tih običaja nema, mislim da bih nekome glavu otkinula da mi napravi tako neki nered u dvorištu. 

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani