Regina je, tako je. Ja samo ne znam da krenem ili ne. Ništa konkretno se ne događa, ali već me polako brinu ovi bolovi u donjem dijelu leđa koji ne staju od jučer popodne.
Jel pratiš uzorak javljanja? Recimo ako si fizički aktivnija pa to potakne bolove? Jel piješ dovoljno tekućine? Svakako najpouzdaniji ti je test da odeš pod topli tuš na 15-20min i ako ti to ne stane nakon tuširanja kroz pola sata,onda su u pitanju pravi trudovi, a ako stane onda su BH. Doduše ti si već u tjednima da komotno mogu biti i pravi. Jesi jako udaljena od bolnice? Ja kad nisam bila sigurna jesu pravi ili ne kada su bili na 10min razmaka a trajali 30-40sec otišla sam pod tuš i onda se smirilo

Eto nas 🩵🩵
15,00h 3570g i 53cm Jakov 🫶
Ujutro krenula s tabletama od 6, u pola 3 nista se otvorila, poceli padat otkucaji i na hitan carski, omotana mu pupcana 2 puta oko vrata bila..
On je dobro, ja cu se oporaviti, da boli boli, al proci ce, bitno da je s njim sve super..
Dragaaaa, čestitam! Dobro došao Jakov, a mami brzi oporavak. 🥳🥰❤️

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Bravo, mamasita!!!! Sve prođe, proći će i to, samo neka je on dobro 💙💙💙💙

Čestitaam 🥰 i želim ti što brži oporavak i puno maženja s Jakovom 🥹

Čestitke! Tebi brz oporavak, a bebi sve najbolje! 🤗
🙋🏻♀️ 33
🙋🏻♂️ 38
2022- IVF - et ❌, nema ❄️
2023- IVF, et ❌, 3 ❄️ -> 1 neuspjesni, 2 spontana
Promjena klinike ->Trombofilija -> clexan
2024- ICSI, et ❌, 3 ❄️
03/25 FET 1 bc, beta 12dpt 549/14dpt 1493
05/25 Panorama - stiže 🩷
Čestotke plavusa ❤️❤️❤️
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Cestitam!🥰 Malom Jakovu puno sreće i zdravlja, a tebi brz i lagan oporavak!🍀

29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Čestitam ti od srca ❤️💪🫶💕brz oporavak želim
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Plavuša zaboravila sam iskomentirati. Ipak je dečkić! 😍💙
Lea25 i Pupo24 gdje ste nam? Kako ste?

04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Hvala vam svima na cestitkama 🫶🫶
Nikkitta i ja sam za grupu, u mail ti posaljem br moba ili nisam bas popratila detalje gdje otvaramo grupu ☺️🙈
Da da, ipak je decko dosao 🩵 najljepsi na svijetu 🩵
Bas sam razmidljala o vama svima, pupo i lea kako kod vas?
Mi sno dobro, jos da meni mlijeko dode to ce biti secer na kraju.. Ja se mogu normalno dic, sjest, mobilna sam to mi najbitnije ❤️
WhatsApp je grupa. ❤️ Drago mi je da ste oboje dobro, jesi bila pod spinalnom ili općom anestezijom?

04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Hej evo i ja da se nakon dugo vremena javim. Redovno vas citam i pratim, ali uz moju R tesko je ukljuciti se u razgovor haha
Bila sam prosli četvrtak na kontroli. Otvorena sam za 1 prst. Tlak super 120/60. Inace od 16.g vucem hipertenziju tako da sam stalno na terapiji. I u prvoj i sad u trudnoci tlak ne ide iznad 130/70-80 tak da doktorica kaze da bi stalno trebala bit trudna da tlak bude super😂😂
Curka lijepo napreduje, 3200g. Ostalo je isto sve u redu, jedino sam pozitivna na BHSB. Rekla je da u slucaju curenja plodne vode se moram odmah javiti u bolnicu zbog antibiotika.
Jucer sam cijelu vecer imala bolove u zdjelici i ledima, cak sam mislila da cu morat za bolnicu, ali lazna uzbuna. Nadam se da ce porod cim prije doci jer nemrem vise…
Isto mi je tesko kako cu tih nekoliko dana bez R jer smo bas povezane. Muz je poceo raditi na novom poslu tako da ce baka cuvati. Bas se osjecam iscrpljeno i samo me brine kako cu uskladiti 2 bebe ispod 2 godine🥲

Plavuša čestitam, bitno da je sve u redu i da se dobro osjećate oboje 🥰🥳
Za mlijeko ne brini, meni je došlo nakon neka tri, četiri dana, a sad imam za nahraniti pola vrtića. Već mi je krcat zamrzivač vrećicama.
Cure hvala svima na lijepim riječima, mi smo doma i uživamo i moram priznati da se curka baš preporodila otkad je doma 😊
Šibnem sad i broj za grupu na mail😁

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸
Pozdrav žene, ulijećem sa zimskih beba s par pitanja jer bi mi bilo korisno čuti, ako ste voljne pomoći 😊
Prije svega, čestitam svim novopečenim mamama i želim lagane i brze porode onima koji još iščekuju 🙏🏼
Voljela bih čuti vaša iskustva iz Vinogradske;
1. Kolika su čekanja u TA?
2. Jesu li gužve u rodilištu, u sobama?
3. Uzeti apartman ili bolje ne?
4. Kakve su sestre prema rodiljama nakon poroda?
5. Poštuju li se želje trudnice? Htjela bih izbjeći požurivanje, drip, vakuum, ako nema indikacije…
6. Je li istina da za bebu ne trebam ništa nositi, kao što piše na Rodi?
7. Kolika torba za bolnicu vam je bila dovoljna? 8. Ima li suprug neke obaveze prije u vidu tečaja, kupovine jednokratnog odijela i sl.?
Unaprijed hvala :)
Draga Riamaro ja još nisam rodila ali hoću u Vinogradskoj i otprilike ovakve odgovore sam do sad dobila:
1.Čekanja kako kad,al uglavnom barem 30 min-45 minuta. Ja idem četvrtkom.
2. Isto kako se potrevi,nekad krcato nekad nikog. Navodno je bolje sad kad se Merkur iselio. Po 3 zene su u sobama,sobice su male,namjestaj prastar i nema bas mista za stvari.
3. Ja bi a sad vidit cemo ocu naletit da je slobodan.
4. Kako koje😀Ima ih super a ima nad*kanih,valjda ko i svugdje. Generalno sam cula da se trude podrzati dojenje i da pomognu sta ih zamolis/uzmu bebu da mama odspava itd.
5. Čula sam da da pogotovo ako se dođe u kasnijoj fazi kad si već otvorena i to lipo ide svojim tijekom. Bila mi je frendica nedavno kaže da su je babica i sestra masirale (i međicu i ramena) čitavo vrijeme i da nije imala nijedan šav. Rasplakala se čak jer je rekla da ju je jedna sestra i češljala za vrime poroda. Nevjerojatno kako ta toplina puno znači kad si ranjiv.
6. Generalno da,al preporuke su da se ponese dodatno pavloviceva,par pelena,par tetri i vlazne maramice jer ono sta oni daju nije dosta.
7. Moja je ful mala,neka s Temua,i sa strane chico ulosci i jastuk za trudnice u svojoj navlaci.
8. Koliko znam nema. Moj nece biti sa mnom jer idem na carski,ali nisam to nigdi cula.
Nisam ti nesto puno pomogla,javim se svakako sa svojim osobnim iskustvom. Plavusa je ovih dana tamo ako se ne varam pa čekamo njen izvještaj😊

Draga Baccarat, puno ti hvala na odgovoru 🫶
Želim ti lijep porod i živu i zdravu bebicu!

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Hej riamaro,
rodila u Vin prije dva tjedna pa šaljem odgovore 😊
1. Kolika su čekanja u TA? - nažalost nisam stigla do TA, pošto sam hitno inducirana na dan pregleda
2. Jesu li gužve u rodilištu, u sobama? - U rodilištu je bilo OK, u sobama da, tri osobe, a sobe su jako male ali pregrmi se. Svoju kupaonicu nemaju sve sobe, one koje imaju dijele sa susjednom sobom. Ima i zajednička kupaonica koja je čista i imaš više privatnosti, ja sam od drugog dana išla tamo.
3. Uzeti apartman ili bolje ne? - Ne, po meni nema smisla jer je buka ovako ionako i nećeš se naspavati nešto. Ja sam na kraju bila 10 dana i stvarno mi je puno značilo da imam društvo.
4. Kakve su sestre prema rodiljama nakon poroda? - Okej, provjeravaju te svaki dan, ako si s carskog i češće. Ljubaznost kako koja. Dojenje se dosta potiče i forsira, ali ako je beba gladna dat će ti dohranu (imaš posebno sestre za bebe, posebno za mame).
5. Poštuju li se želje trudnice? Htjela bih izbjeći požurivanje, drip, vakuum, ako nema indikacije… - Opet ne mogu reći konkretno, pošto je bio hitan porod. Vakuum mislim da ne koriste uopće, ja sam tražila da se ne radi epiziotomija i nisu, popucala sam malo, 3-4 šava.
6. Je li istina da za bebu ne trebam ništa nositi, kao što piše na Rodi? - Uzmi jednokratne podloge za prematanje jer ćeš ju presvlačiti na krevetu, vlažne maramice, 2-3 tetre, pelene i dudu varalicu. Odjeću imaju tamo, samo zadnji dan se nosi robica za izlazak. Pelene imaju br 2, možda će biti prevelike, uzmi manje. U teoriji će ti oni dati sve, ali će ti reći da bi kao trebala imati svoje.
7. Kolika torba za bolnicu vam je bila dovoljna? Ja sam imala onu neku običnu sportsku za trening. Uloške i gaće nakon poroda uzmi u vrećicu sa strane, to će ti zauzeti 90% mjesta.
8. Ima li suprug neke obaveze prije u vidu tečaja, kupovine jednokratnog odijela i sl.? - Ne treba ništa nositi, sve će tamo dobiti. Tečaj isto ne treba

👩❤️👨 33/34
4.11. termin 🩷🐤
8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Hej curke. Mi danas imali drugi pregled u TA. 3100g, sve ok
Sljedeći opet za tjedan. Petrova, čekanje od 10:15. U 14:45 bila gotova. Obavila uzv, ctg, i vaginalni pregled. Dr me pitala na uzv curi li mi plodna voda, čini joj se da je ima manje. Ja nisam ništa primjetila. Na to me samo uputila dalje u ambulantu doktoru, on tvrdi da je AFI 10.4, ta neka mjera za plodnu vodu skroz ok i uredno. Pa se nadam da je 🙈
Ma okej je to. Jesu te poslali Zlopaši da to pogleda ili u sobu 7 k onoj plavoj doktorici? Ja imam viška plodne vode pa nisu dizali frku, ali obrati pozornost idućih dana ako ćeš imati više vodenog iscjetka,nije naodmet da staviš uložak pa pratiš preko dana ili napraviš sama test plodne vode s kašljenjem i maramicom/krpom. Beba je aman taman za vanjski svijet 👌🏻 meni je procjena bila 3300 s odmakom 400g prošli tjedan i baš me zanima jel oper dobra procjena il su možda fulali baš zbog te vode 🙈

Hej Regina, bila sam u sobi broj 6 na UZV kod plave dokt, ona je prokomentirala tu plodnu vodu. A poslije je u trudničkoj ambulanti bio Goluža. Budem baš popratila da. Sretno tiii🫶❤️ javi nam se kad prođe sve
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Curke,mislim da pišem zadnji post u trudnoći ovdje na temi i polako se s time pozdravljam. Danas sam vadila nalaze za carski,kuma mi je popodne javila da sam na popisu odmah 22.10. Iza dva carska gdje je jedna blizanačka i druga teška trudnoća i mirovanje, ali joj je javljeno da sam stavljena na popis za srijedu pa je ovo možda moj zadnji post kao trudnice,a idući eventualno napišem svoje iskustvo ako će kojoj od vas značiti. Sutra planiram cijeli dan maksimalno provesti sa svojom haharicom koja naveliko osjeća da se nešto sprema jer ju zadnjih dana samo ja mogu uspavati,tata nikako pa će im bit zanimljivo bez mene 🙈
Svakoj od vas želim brze i što lakše porode, a caricama osim mene što brži oporavak bez forsiranja tijela da obavlja zadatke za koje nije spremno jer ćete tako samo odložiti što brži i uspješniji oporavak,a ja se polako pripremam vidjeti svoju drugu bebicu prekosutra. Prebrzo mi je prošla ova trudnoća,samo da ju privedem kraji bez komplikacija i problema na porodu,a isto želim i vama.
Pišem iskustvo CR i općenito situacije na odjelu carskih rezova ako vas zanima obzirom da je otvoreno rodilište i preseljeno sve tamo 🤭

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji