Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Regina
    12. Srpanj 2025. 18:34

Nakon toga je imala napade tantruma i kad više nisu znali što bi-povisili su ton na nju da ju ušutkaju. Ja sam rekla da su to napravili sada i nikad više. Ne želim da mi se ušutkava dijete dok je u tom periodu naglog razvoja govora i izljeva emocija koje ne zna kontrolirati, a treba joj pomoć da pokuša shvatiti zašto to osjeća i da ju se smiri umjesto što krene još jače plakati ako se povisi ton na nju. Jedino na mene ne reagira vrištanjem kad povisim ton,ponekad na tatu,al na mene je navikla i većinom isključivo moj ozbiljan ton kod nje upali lampicu da se smiri. Da ne pročam koliko puta je s plaže krenula doma trčeći uzbrdo i njena baka za njom pa mi se žali da koliko ona može i koliko energije ima a nju sve boli. Ja sam samo rekla da sad vidi da nisam pričala gluposti. Svi vide moju malu skuliranu i najbolje volje,al ispade tantruma ili buđenje noću i vrištanje nitko ne vidi pa je ona super i nije zahtjevna. Zadnju noć se budila 4 puta i vrištala da joj baka više nije znala kaj da radi i onda je skužila da sam zapravo dobro opisala malu,ali nije bila spremna na to. Kada smo išli doma,autocestom nam inače treba 3 sata, s malom smo stigli za 5,5 sati. 4 puta stajali jer jednostavno ne podnosi dugo sjedenje na mjestu i onu ograničenost u AS tako da sam jedva dočekala da dođem doma. Otvoreno sam rekla par puta da mi je super kako svi poznaju moje dijete bolje od mene same pa nije imala što reć na to. Mislim da joj više neće padati takvi prijedlozi na pamet i inzistirati ako kažem da jedno od djece nije za nešto. Tako da da…nabolilo me se i fizički i psihički,još pomalo dolazim k sebi 😅
    Uglavnom,najmlađa sestra,ne poznaje svoje dijete,oni su svi pametniji i daju savjete koji im nisu i samima pomogli s njom. Eto im sada,vidjeli su da moja mala nije nimalo lagana i itekako je svojeglava i ide glavom kroza zid kada nešto zacrta

Bru1502
    12. Srpanj 2025. 19:45

Regina

Bru1502

Pozdrav ljudi, neki dan mi trudnica dok smo radili OGTT kaze da nisu komplikacije jos porasle, ima li ko da ih prima da me prosvijetli, misla sam da to ide od 1.6 vec.. ja ih planiram otvorit 1.8. Thanks

Od 1.8. Stupa na snagu i isplate su u rujnu maksimalno 995€ 😁

Super vijesti. prvo porodiljno bila nezaposlena i primala onaj minimalac. Nek me jednom sreca potrefila, ovaj put sam ubola u mjesec kad otvorit komplikacije.

Mateo 30.11.21

rozi_lak
    12. Srpanj 2025. 20:48

lea25

Jel nekoga od vas bole mišići nekada kao da ste vježbale ono danima? Ja se probudim s tim bolovima, uglavnom listovi i “zadnja loža”. Vjerujem da je to od grčeva koje konkretno ne osjetim zbog magnezija. Nikad osjećaj ne počne u danu, uvijek buđenjem.

Meni nije kao upala, nego samo jaki umor kao da sam kopala u vrtu danima. Sad noge stalno držim na povišenom, čak sam se naučila i spavati tako, a grčevi u listovima su stali kako uzimam dodatno mg. Uglavnom, uz tu cijelu kombinaciju je bolje ali svejedno odvalim 2h u komadu popodne bez problema jer sam umorna a zapravo samo odmaram, malo odem na kavu ili u dućan, i pospremim malo po kući. 

rozi_lak
    12. Srpanj 2025. 20:55

Nela2105

Ja evo cure u petrovoj od cetvrtka jer sam dobila trudove..
    Dobila za sad obje doze za razvoj plica i pijem tablete za prekinut trudove (nemam ih vise)..
    Rodila danas zena u 27 tt deckica 1300g i 41cm dugacak, evo ga u inkubatoru za sad bez ikakvih komplikacija nadam se da ce tako i ostatak..
    Ako osjetite neko jace grcenje oko pupka mogle bi bit kontrakcije tak da cuvajte se 😊

Nela, držite se, mislim na vas 🥰
    Nisam ni ja skužila u kojem ti tjednu sad?
    Hvala ti za upozorenje i opis grčenja, dobro je za znati na što obratiti pažnju. Želim ti da sve dobro prođe, javljaj nam🫂

• Maravillosa
    12. Srpanj 2025. 22:10

Nela drzi se! Nadam se da ce  se sve zaustaviti i da ce bebica jos pricekati🙏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.