Lea25 meni je toliko već dosta komentara razno raznih oko tih imena, da sam sad rekla da neće nitko znat dok se mali ne rodi i onda će samo morat prihvatit. To koliko si ljudi dozvoljavaju i koliko nemaju granica je postalo već ridicilous. Valjda sudim po sebi, nikad nikome nisam nametala kako će im se dijete zvati ili davala nepotrebe komentare, pa mi je frapantno koliko su ljudi babetine, a i to je uvreda za babe. 🤓 Za horoskop uopće više nemrem komentirat kakve budale su ljudi i kakve pizdarije blebeću. Low IQ I guess. 🤭
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
danas sam dobila info da moram raditi GUK profil, medjutim kasno sam vidjela i više mi ne radi ginekologica. Rekla je da radim na Merkuru to. Jel zna neka kako to izgleda, dal se treba naručiti i bilo kakav info oko tog?
jesi vec radila gore ogtt ili? sumnjam da mos bez ikakve uputnice se samo pojavit. ako si vec radila mozda ti je pustila d1 uputnicu da ne moras svaki put trazit novu, ako to nemas onda moras trazit da ti pusti. neki taj guk profil koliko sam shvatila rade bolnicki gdje odes bar jedan dan lezat u bolnicu pa oni tamo sve. ono sto sam ja dobila je 4 epruvetice s 4 lancete i moram sama jedan dan se piknut 4 puta (nataste i po 2 h nakon glavnih obroka) iscijedit po pola mililitra krvi i to sutradan ujutro nosim na vrhovac na analizu. Objasni ti detaljno kako se to radi doktorica na pregledu a i dobiju se papirnate upute.
38 hipo hasi
+03.02 Decko na putu <3
Lea25 meni je toliko već dosta komentara razno raznih oko tih imena, da sam sad rekla da neće nitko znat dok se mali ne rodi i onda će samo morat prihvatit. To koliko si ljudi dozvoljavaju i koliko nemaju granica je postalo već ridicilous. Valjda sudim po sebi, nikad nikome nisam nametala kako će im se dijete zvati ili davala nepotrebe komentare, pa mi je frapantno koliko su ljudi babetine, a i to je uvreda za babe. 🤓 Za horoskop uopće više nemrem komentirat kakve budale su ljudi i kakve pizdarije blebeću. Low IQ I guess. 🤭
E točno to, nama su čak rekli ajme katastrofa za ime 😂 Ne možeš ljudima danas ugoditi, strašno
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
joooooj to oko imena, naši već sad evo prihvaćaju ime, a prije tog je isto bila drama samo što nas baš boli briga jel se kome svidja ili ne, bitno da se vodimo time što nama paše
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
danas sam dobila info da moram raditi GUK profil, medjutim kasno sam vidjela i više mi ne radi ginekologica. Rekla je da radim na Merkuru to. Jel zna neka kako to izgleda, dal se treba naručiti i bilo kakav info oko tog?
jesi vec radila gore ogtt ili? sumnjam da mos bez ikakve uputnice se samo pojavit. ako si vec radila mozda ti je pustila d1 uputnicu da ne moras svaki put trazit novu, ako to nemas onda moras trazit da ti pusti. neki taj guk profil koliko sam shvatila rade bolnicki gdje odes bar jedan dan lezat u bolnicu pa oni tamo sve. ono sto sam ja dobila je 4 epruvetice s 4 lancete i moram sama jedan dan se piknut 4 puta (nataste i po 2 h nakon glavnih obroka) iscijedit po pola mililitra krvi i to sutradan ujutro nosim na vrhovac na analizu. Objasni ti detaljno kako se to radi doktorica na pregledu a i dobiju se papirnate upute.
hvala ti
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
I meni su neka imena od rodbine i njihove djece bila baš katastrofa, pa nisam riječ rekla jer nije moje pravo. Roditelji daju ime djetetu i ciao. To treba poštovat, nema tu puno filozofije. Kasnije se baš pokaže da dijete odlično nosi to ime. ☺️ Ja ću svakako sama s mužem na kraju odlučit, čak i ako se starijim klincima neće sviđati, slušat ćemo svoju intuiciju. Uostalom, nisam rođena da ugađam ljudima, it’s my life.
👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Nikkitta ovo što si napisala za doulu, iskreno mislim da nema nekog smisla ako ideš na CR da. Ovo što sam čula na predavanju se uglavnom odnosilo na odnos prema pacijentici za vrijeme vaginalnog poroda i kako reagirati ako ne želimo neki od postupaka (drip, epiduralna, epiziotomija, klistir).
👩❤️👨 32/34
4.11. termin 🩷🐤
Sortiraj odgovore
Najstariji