Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikkitta
    12. Srpanj 2025. 13:25

Rozi_lak da, otvorila sam link, ne znam zakaj je tak ogroman. 😂 Aha, ovo je opcija da je dijete u krevetu, pa samo ograđeno. Fora. Ali kako moj muž jako nemirno spava, izbjegla bih da je beba na našem madracu. Naći ću neko rješenje. Realno mogu cijeli krevet okrenut, ali onda si blokiram prolaz na balkon, i ne volim da nam je glava na radijatoru. 😂 Smislit ćemo.

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

Bru1502
    12. Srpanj 2025. 13:56

Pozdrav ljudi, neki dan mi trudnica dok smo radili OGTT kaze da nisu komplikacije jos porasle, ima li ko da ih prima da me prosvijetli, misla sam da to ide od 1.6 vec.. ja ih planiram otvorit 1.8. Thanks

Mateo 30.11.21

lea25
    12. Srpanj 2025. 15:02

Jel nekoga od vas bole mišići nekada kao da ste vježbale ono danima? Ja se probudim s tim bolovima, uglavnom listovi i “zadnja loža”. Vjerujem da je to od grčeva koje konkretno ne osjetim zbog magnezija. Nikad osjećaj ne počne u danu, uvijek buđenjem.

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    ⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
    8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
    UZV 6.8.🖥️

lea25
    12. Srpanj 2025. 15:10

Ja dobijem 560€ na komplikacijama, od početka sam na istoj cifri, bila sam na običnom bolovanju od FET do pojave otkucaja. Prvu isplatu sam dobila u svibnju, sjećam se da mi je bila frka jer sam bila u raskoraku u danima pa nisam znala hoću li sto dobiti do tog 18 ili mora proći puni mjesec, na kraju mi je jednostavno muž uplatio prvu pomoć, zamislite za Tcom😅. Tako da ako imaš kakav trajni nalog, računaj idući mjesec novce.

Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
    UZV 6.8.🖥️

• Jana1993
    12. Srpanj 2025. 15:48

lea25

Jel nekoga od vas bole mišići nekada kao da ste vježbale ono danima? Ja se probudim s tim bolovima, uglavnom listovi i “zadnja loža”. Vjerujem da je to od grčeva koje konkretno ne osjetim zbog magnezija. Nikad osjećaj ne počne u danu, uvijek buđenjem.

Daaa!! Otkako sam uvela magnezij neki dan, puno puno manje, samo što me od njega malo tjera na wc 😂 što opet nije loše, bolje nego zatvor 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• leia
    12. Srpanj 2025. 16:44

lea25

I ja imam to, mene recimo trbušni mišići 2 dana tako držali hahah pa onda leđa nekad, pa noge i tako

Nela2105
    12. Srpanj 2025. 17:55

Ja evo cure u petrovoj od cetvrtka jer sam dobila trudove..
    Dobila za sad obje doze za razvoj plica i pijem tablete za prekinut trudove (nemam ih vise)..
    Rodila danas zena u 27 tt deckica 1300g i 41cm dugacak, evo ga u inkubatoru za sad bez ikakvih komplikacija nadam se da ce tako i ostatak..
    Ako osjetite neko jace grcenje oko pupka mogle bi bit kontrakcije tak da cuvajte se 😊

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”

lea25
    12. Srpanj 2025. 18:09

Nela držite se, sad ste oboje najsigurniji sto možete biti u takvoj situaciji. Oprosti nisam zapamtila koliko si trudna? 

Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
    8.7.🚫, 🔂anomaly 14.7.
    UZV 6.8.🖥️

• Regina
    12. Srpanj 2025. 18:20

Bru1502

Pozdrav ljudi, neki dan mi trudnica dok smo radili OGTT kaze da nisu komplikacije jos porasle, ima li ko da ih prima da me prosvijetli, misla sam da to ide od 1.6 vec.. ja ih planiram otvorit 1.8. Thanks

Od 1.8. Stupa na snagu i isplate su u rujnu maksimalno 995€ 😁

• Regina
    12. Srpanj 2025. 18:32

Nikkitta ma kod mene ti je jako složena obiteljska situacija. Ja sam najmlađa pa kao najrazmaženija,ne poznajem uopće svoje dijete,svi su pametniji i svi bolje znaju od mene (iako sve 3 sestre isto imaju djecu i bebe) pa se forsiralo da malena ide na more par dana jer kao šteta je da ne ode na more (kao da uopće shvaća pojam mora s godinu i pol al dobro) i rekla sam da je ona problematična. Prvo ne može izdržat tako dugo putovanje da ne vrišti,drugo JAKO je aktivna i samo bi hodala i lunjala okolo pa treba za njom a ja moram pazit da se ne nastavim otvarati jer mi prijeti ležanje u bolnici do kraja trudnoće i da nikako ne vidim malu pa kao ić ćemo ako će netko od njih s nama na plažu jer ja jednostavno fizički ne mogu sama i trebat ću pomoć najviše oko tog njenog hodanja. Kao OK,budu pomogli nije ona tako zahtjevna koliko ja predstavljam. Već drugi dan je bio problem jer je po najvećem suncu išla po najvećim uzbrdicama obzirom da se ograda ne da zatvoriti jer smo imali goste i kombi im priječi put da se ograda zatvori pa je stalno trebalo za njom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.