Curke samo kratko i na brzinu vezano za iscjedak koji vas muči. Prolazila sam to u prvoj trudnoći,zvala hitnu ginekologiju i rekli da doma napravim test i javim se na hitnu njima ako mi ne budu rezultati dobri.
Dakle kada obavite malu nuždu,obrisati se do kraja da ste potpuno suhe,čučnuti i na pod staviti neku krpu u boji ili bijeli wc papir/maramicu što god i iz sve snage se zakašljati par puta. Ako se dogodi da je maramica/krpa mokra,onda se javiti na hitnu da naprave pretrage za plodni vodu,a ako ostane suho onda je u pitanju iscjedak ili bježanje urina što je sada u ovim tjednima najnormalnije. Pa eto čisto da ne razbijate glave oko toga pa kad vas zabrine,probajte napraviti taj test za svoj mir 😁

Meni se dva puta prilikom kihanja desilo da mi pobjegne urin, jel to za brigu, nisam skuzila sad
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
Meni se dva puta prilikom kihanja desilo da mi pobjegne urin, jel to za brigu, nisam skuzila sad
Meni se isto zna dogoditi, ali mislim da nije zabrinjavajuće 😅
Sto se tiče vožnje, u prvoj trudnoći sam vozila doslovno do zadnjeg dana, a i sad ću ako bude sve u redu.
Gin mi je nekih 40km udaljena, lab isto, pa za preglede i pretrage se vozikam.
Maleni još ne ide u vrtić pa s njim u patk ili negdje opet moram autom jer u mom selu (još) nemamo park, imam par min vožnje do parka sad. Dućani isto na tih par min.
Uglavnom, bez auta ne mogu, rijetko prođe dan da ne vozim 😅
Inace sam zaboravna ali u vožnji sam ok, nemam nekih problema.

Ma ne to je normalno. Meni pobjegne i kad ležim i mirujem tako da to nije zabrinjavajuće,al da ti srce bude na mjestu,napravi test i odmah će ti biti lakše,barem meni je bilo kad je sve ostalo suho 🤭🤭

Cure ja danas radim ogtt, sad sam imala drugo vadenje i jos sat vremena, a ujutro sam mjerila doma na taste, na 2 razlicita aparatica na jednom 5,4 a na drugom 5,2.. Takda ocekujem da ce mi nalaz bit los 🫤 a vani je tako vrucee uzas.. Sjwla u park u hlad i chillam

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Kaj se tice znojenja ja sam taj cas mokra, gace ppgptpvp, al ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da bi mi curila plodna voda, ljeto je znojimo se 😁
Kaj se tice voznje u prvoj trudnoci sam u 6mj vozila na more 400km, jer je bivsi muz bio umoran 🤦♀️🤦♀️ a sad u ovoj muz mi ne bi ni dao da toliko vozim ali ne bi mi ni bio prpblem.. Redovito sam u autu i prometu, al to mi valjda profesionalna deformacija pa sam oprezna uvijek 🙈😁
Lea super za anomaly 🫶

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Cure evo me s pregleda , u 24tt sam , skratio mi se cervix i na strogom sam mirovanju, poslat ce me uskoro na Petrovu i prognozira mi nekih 29,30 tjedana max da cu izdrzati zbog moje maternice koja je izoperirana. Sad mi je tek panikica 🥵 tu ne mogu roditi zbog neonatologije
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Plavusa javi rezultate
Pupo24 na koliko ti je cerviks?
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
16.11.⭐️⚽️
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
PuPo24 samo polako, miruj i bit će to ok. Do gurat ćeš ti još i dalje od njihovih prognoza možda ❤️
Plavuša javi rezultate..
Mene u petak čeka ogtt, baš mi se ne ide da me bodu 100x 🤣

Bio je prije 2 tjedna 5.4 sad je 3.8
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji