Meni se dva puta prilikom kihanja desilo da mi pobjegne urin, jel to za brigu, nisam skuzila sad
Meni se isto zna dogoditi, ali mislim da nije zabrinjavajuće 😅
Sto se tiče vožnje, u prvoj trudnoći sam vozila doslovno do zadnjeg dana, a i sad ću ako bude sve u redu.
Gin mi je nekih 40km udaljena, lab isto, pa za preglede i pretrage se vozikam.
Maleni još ne ide u vrtić pa s njim u patk ili negdje opet moram autom jer u mom selu (još) nemamo park, imam par min vožnje do parka sad. Dućani isto na tih par min.
Uglavnom, bez auta ne mogu, rijetko prođe dan da ne vozim 😅
Inace sam zaboravna ali u vožnji sam ok, nemam nekih problema.

Meni se dva puta prilikom kihanja desilo da mi pobjegne urin, jel to za brigu, nisam skuzila sad
Ma ne to je normalno. Meni pobjegne i kad ležim i mirujem tako da to nije zabrinjavajuće,al da ti srce bude na mjestu,napravi test i odmah će ti biti lakše,barem meni je bilo kad je sve ostalo suho 🤭🤭

Cure ja danas radim ogtt, sad sam imala drugo vadenje i jos sat vremena, a ujutro sam mjerila doma na taste, na 2 razlicita aparatica na jednom 5,4 a na drugom 5,2.. Takda ocekujem da ce mi nalaz bit los 🫤 a vani je tako vrucee uzas.. Sjwla u park u hlad i chillam

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Kaj se tice znojenja ja sam taj cas mokra, gace ppgptpvp, al ni u jednom trenutku mi nije palo na pamet da bi mi curila plodna voda, ljeto je znojimo se 😁
Kaj se tice voznje u prvoj trudnoci sam u 6mj vozila na more 400km, jer je bivsi muz bio umoran 🤦♀️🤦♀️ a sad u ovoj muz mi ne bi ni dao da toliko vozim ali ne bi mi ni bio prpblem.. Redovito sam u autu i prometu, al to mi valjda profesionalna deformacija pa sam oprezna uvijek 🙈😁
Lea super za anomaly 🫶

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Cure evo me s pregleda , u 24tt sam , skratio mi se cervix i na strogom sam mirovanju, poslat ce me uskoro na Petrovu i prognozira mi nekih 29,30 tjedana max da cu izdrzati zbog moje maternice koja je izoperirana. Sad mi je tek panikica 🥵 tu ne mogu roditi zbog neonatologije
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Plavusa javi rezultate
Pupo24 na koliko ti je cerviks?
👱🏻♀️27,sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️36, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
(3 mjeseca hospitalizacije)
4.11. dogovoreni carski ⭐️💙
Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne
PuPo24 samo polako, miruj i bit će to ok. Do gurat ćeš ti još i dalje od njihovih prognoza možda ❤️
Plavuša javi rezultate..
Mene u petak čeka ogtt, baš mi se ne ide da me bodu 100x 🤣

Bio je prije 2 tjedna 5.4 sad je 3.8
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Regina hvala za savjet 💛
Plavuša javi rezultatee
PuPo24 joj drži se i ja se stvarno nadam se da ćete prešišat te njihove prognoze 💪🏼
Mene isto u petak čeka OGTT i baš mi ja tlaka, ne toliko zbog te tekućine, nego kad dugo sjedim na neudobnim stolicama odmah me išijas krene hvatat
![]()
Lea25 jel ti to doktor rekao da je visok rizik iza 22 tt zbog hematoma? Meni to nekako nema logike, jer je uvijek opasnije dok je plod manji, pa da ga hematom ne povuče. Ja sam shvatila kad je beba veća, da hematom nije neki issue? Što se tiče zaboravnosti i dekoncentracije; to mi je na max, čitala sam da je to dobar znak i nije da nam mozak ide bye bye, nego je prirodno totalno fokusiran na trudnoću i sve drugo je irelevantno. Meni je to too sweet❤️, ali velim, ne vozim od 8 tt jer sam previše u stresu na prometnicama ludog ZG otkako sam trudna. Mislim da svaka od nas ima urođenu intuiciju i da nam tijelo jasno daje znakove što je sad sigurno za nas, a što nije. Ako se osjećaš ok za volanom, go for it. Za vaginalnu suhoću, mislim da nema veze prejaka terapija, ja sam bila na mega dozama progesterona što vaginalno, što oralno i injekcije.
Baccarat meni isto uvijek mjere i govore da ima dovoljno plodove vode, a Regina je neki dan pisala da kod nje ima i previše. 😂🤷🏼♀️
Nala48 ne bih se ja ni brinula oko toga, da mi cimerica nije došla s tim problemom na hitnu, jer je u prvoj trudnoći imala otjecanje plodove vode u 2 navrata i onda u 27 tt visoko prsnuće vodenjaka i rodila palčicu u 31 tt. Pa je sad u drugoj trudnoći extra careful. Meni to iskreno ne bi palo ni na pamet. 😬
Leia ajme koliko si ti mlada da imaš još ispite, bravo što te to ide, ja ne bih mogla sad zapamtit ništa, a čak ni kao velika knjigoljupka, trenutno ni ne čitam koliko sam dekoncentrirana. 🤓
Pupo24 ajme pa taman si predosjetila, pa spakirala torbu za bolnicu. Jesu te ostavili tamo ili doma mirovanje? Izdrži što duže. 🙏🏼🍀❤️
Regina super info za test za plodovu vodu, samo kaj se ja nemrem iz sve snage nakašljat jer bi umrla od bolova😅. Mene i dalje jako probadaju okrugli ligamenti.
Maravillosa svaka čast,❤️ pa ti si u full action modeu. Ja se pitam jesam li previše komotna, jer nisam još ništa kupila ni pripremila.
Plavuša sretno s OGTT! 🍀

👰🏼♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻♂️OK.
2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
04/25 6+4tt ❤️
05/25 Panorama 12tt ✅ 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji