Cure jesu vam strije počele izlazit? Ja po trbuhu i nogama🍗 nemam jer me IVF vozao +/- dosta kg pa se valjda koža već prilagodila, ali grudi vise nemaju bijele kože doslovno. Johnsonovim uljem uglavnom mažem ožiljak od operacije na trbuhu, ali grudima nije pomoglo, jel imate kakvo iskustvo?
Uhh, muke po strijama, ja sam u prvoj trudnoci mazala sa svim mogucim i nije pomoglo, iako dobila sam ih samo po trbuhu.. Nema tu pomoci ja mislim, to je stvar i genetike, elasticnosti koze, a na kraju krajeva i kak rastemo.
Moja kolegica mazala samo sa niveom i niti jednu nije dobila, niti crticu.. Druga je pak imala mali trbuh samo, kad je rodila dobro da joj se plocice na trbuhu nisu vidjele, ali je trbuh pun strija...
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Pozdrav svima 😊 evo da se i ja pridružim jesenskim bebama. 25.9. nam stiže curica ❤️ za sad je, hvala Bogu sve super.
Jeste li se već odlučile za rodilište? Ja sam u Zagrebu i za sad mi je Merkur na prvom mjestu... Ali ni sama ne znam evo
Pozdrav svima 😊 evo da se i ja pridružim jesenskim bebama. 25.9. nam stiže curica ❤️ za sad je, hvala Bogu sve super.
Jeste li se već odlučile za rodilište? Ja sam u Zagrebu i za sad mi je Merkur na prvom mjestu… Ali ni sama ne znam evo
Bila sam u petak u petrovoj na serklazu..
Merkur je bio krcat i zene su u trudovima i doslovno otvorene po par cm vracali u petrovu jer ih nisu imali di smjestit.. pa svakako provjerite u 9mj kakva im je situacija s kapacitetom 🥴
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
Hvala svima na lijepoj dobrodošlici 🥰🥰 Sutra je ultrazvuk pa jedva čekam vidjeti koliko je malecka napredovala 😁
Znam da je još rano, ali meni je plan ići u Merkur pošto je nedavno renovirano, a i bolja polovica je liječnik i svakako je za to da zaobiđemo Petrovu i odaberemo Merkur ili Vinogradsku. Frendica ima termin 15.6. i odabrala je Merkur pa svakako javim dojmove iz prve ruke.
Mene bas zanima situacija u Vinogradskoj, obzirom da sam tamo na humanoj provela dugo vremena i nemam nekih loših iskustava, ali naravno to ne znaci da su svi odjeli takvi.
Muzu sam rekla da kakve sam sreće dočekala bi me ona crvena sa zvakom, ona mi je ostala misterij do kraja 🤣🤣🤣
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.🧊
Termin: 16.11.⭐️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 10.6 . ~
Čujem i dobre i loše priče iz vinogradske... Vjerojatno je tako i za sve ostale bolnice. Ali mislila sam nekako Merkur je nov pa bar nešto 😅
Držim fige da ti frendica ima najljepši mogući porod i čekam čuti dojmove
takodjer koja god od vas ima friske informacije za bilo koju bolnicu, pa ako ima nekog da zna i za Zabok a ne samo u ZG neka javi. ja jos nemam pojma što i kako a brzo će i to proletiti
hoćete ići na skroz prirodno ili razmišljate i o opiduralnoj? kako nemam iskustva nez uopće što odlučiti
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Da stanujem u ZG, išla bih roditi u Zabok ili Brežice.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Ja sad citam nesto ova nasa vlada nesto i nije aktivna.. Da li je koja od vas nasla gdi da su izglasali vece komplikacije..?
Citala sam da imaju jos par sjednica i onda pauza i krecu opet od 2.6., a to bi trebalo s prvim gore, a nigdje se nista ne spominje
Nikkitta cestitam 💙💙💙💙💙
Gledala sam na stranicama,prijedlog zakona je usvojen i izglasan 30.04. za povecanje naknada dugotrajnih bolovanja kao i bolovanja za dijete po novom do 7.god a ne do 3. I sad se ceka konacni prijedlog i izglasavanje. Ovaj tjedan nije u planu,a sad kad je vidjet cemo. Svakako ako i bude to tokom 6mj ako je najavljeno s 1.6. Ionako je isplata tamo od 16.7. sto im daje jos doooovoljno vremena za izglasavanje
Clo moj prvi porod je završio hitnim carskim rezom zbog pada otkucaja na CTG. Za taj prvi porod sam se mjesecima spremala da bude prirodnim putem. Vježbala disanje u trudovima, masirala međicu. I bila sam jako tužna i utučena zbog tog carskog. A sada, iskreno - psihički sam spremnija ponovno na carski rez, nego na VBAC. Valjda jer već znam što očekivati.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️, stiže braco💙
Sortiraj odgovore
Najstariji