Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    22. Svibanj 2025. 14:59

Rainbow_Hope 🌈

Dobrodošle nove cure! 🥰
    Ana ja sam u Gineko centru platila 90 eur, dr. Hafner je stvarno jedan od najboljih stručnjaka za anomaly i toplo preporučujem!
    Što se tiče strija, nažalost mislim da je najviše stvar genetike. Ja sam se i u prvoj trudnoći i sad mazala najviše s Melem Mama losionom, nekad i uljem, nisam nijednu striju dobila.
    Ja sam upravo na OGTT-u, popila šećer pa čekam daljnja vađenja…

Oprosti sto upadam u temu, skicam malo i vasu. Iz istog smo kraja, vidim da si radila anomaly u Gineko. Zanima me vodis li inace trudnocu privatno tu kod nas pa su te tamo uputili na anomaly? Jer sam tako ja u prvoj trudnoci, bas me zanima hoce li mi i sad iato preporuciti. Prvi put je sve bilo ok, ali je doktor htio da jos netko pogleda bebu da potvrdi da je ave okej

• Ana_
    22. Svibanj 2025. 15:03

Ja odradila (rani) anomaly, sve je u redu, sve što se može vidjeti je super. Vidjela sam prstiće, nosi, ma sve sve!
    Sve pohvale za dr i sestru, ovo je bilo jako detaljno i stvarno je sve pogledala tako da sam sad na miru. Kaže da je z a neke stvari ipak prerano i da se nešto ne može vidjeti još ali vraćam se za mjesec dana pa će se vidjeti još bolje.
    U prvoj trudnoći sam bila u bolnici na anomaly scanu i to je bilo brzinski I rutinski, ono osnovno i ciao.

Sto se tečaja tiče, mi smo bili prije prvog poroda na tečaju, u pulskoj bolnici traže potvrdu, ali sam na kraju išla na carski pa nije mužu ni trebalo 😅

Miškica30
    22. Svibanj 2025. 16:22

lea25

Dobrodošle u ekipu!
    Miškica30, gledam ti sad potpis i vidim da smo iste Dane vadile betu, a moj termin je 16.11., pratimo se🍀 kakvo je stanje kod tebe, nisam bas pratila, jel sve ok, jel imaš kakvih simptoma? 😌🥰🥰

Vise manje svi simptomi prolaze, tu i tamo poneka mucnina i umor.. I lagano rastem, nosim siroko pa ne idem za tim, al kako ide toplije vrijeme pa kad obucem haljinicu, vidim da me vec pomalo ima. Nadam se u utorak saznat spol i lagano shopping😅 tiii? Imas li ti stomacic?

💁‍♀️ 30 🙋🏼 38
    ▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵

• Jana1993
    22. Svibanj 2025. 16:40

Hej curke, i kod mene pregled gotov. Beba za 16+4, 159g, za spol nismo sigurni, samo se vidi uvećana spolna kvržica 😀 što kaže doktorica može biti i curica. Anomaly je 17.6. Čestitam svima na dobrim pregledima ❤️da i dalje svima sve bude super 🫶

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

EllaMS
    22. Svibanj 2025. 16:54

Cure sorry što vam upadam u temu, ja sam tamo na zimskim bebama. Zanimalo me da li koja od vas zna ako sam na komplikacijama i kad mi krene porodiljni, da li će mi se gledati prosjek zadnjih 6 mjeseci ili će gledati isplate poslodavca prije bolovanja? Ako neka možda zna? 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

lea25
    22. Svibanj 2025. 16:58

Artemis bokić💚, ja sam bila bolesna na početku trudnoće, bez temperature, problem disanja, nisam mogla na nos skoro tri tjedna, nisam spavala sekunde, preznojavala se noćima. Aquamaris na litre nije pomogao, onda sam svaka 2 sata radila inhalaciju old school, kamilica, lonac i ručnik, onda drugi put valjda pola kg soli od očaja u vodu i tako u krug, i jedino to mi je pomoglo.

Miskica ja bas imam trbuh već, kad mi netko dođe u posjet obzirom da samo ležim već mjesec zbog hematoma, bas se začude koliki je. Dr je rekao da je to sad spoj kreveta, zatvora, i dosta jače terapije koju ni prije nisam bas podnosila, ali bitno da je bebač dobro i očito ima puno mjesta❣️ još ne znamo spol, nadam se 10.6. čuti da hematom odlazi, i koja beba stiže. A simptoma nemam bas, toliko me sve zaobilazi da čak ni u trudnoći nemam grudi 🤣

👱🏻‍♀️27,sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️36, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    16.11.⭐️⚽️
    🏥 2 hematoma, preeklampsija, proteinurija 4+
    4.11. stigao zdrav dječak ⭐️💙
    Pala u eklamptički šok na porodu➡️ 8 dana intenzivne

Nala48
    22. Svibanj 2025. 17:36

Jana1993

Hej curke, i kod mene pregled gotov. Beba za 16+4, 159g, za spol nismo sigurni, samo se vidi uvećana spolna kvržica 😀 što kaže doktorica može biti i curica. Anomaly je 17.6. Čestitam svima na dobrim pregledima ❤️da i dalje svima sve bude super 🫶

Nemoj uopće uzimati u obzir uvećanu spolnu kvržicu, tako je i nama gin rekla i još je dodala da mora pogađati, da bi rekla da je dečko. Mi smo cijelo vrijeme mislili da je dečkić, pričali u muškom rodu, a čak smo i ime našli. Onda smo otišli na Veritas, da bi dobili na nalazu malu curku. Trebalo nam je dva-tri dana da se naviknemo. Inače nam je svejedno jer je prva beba, jedino što sad opet muku mučimo s imenom

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

Nala48
    22. Svibanj 2025. 17:39

EllaMS

Cure sorry što vam upadam u temu, ja sam tamo na zimskim bebama. Zanimalo me da li koja od vas zna ako sam na komplikacijama i kad mi krene porodiljni, da li će mi se gledati prosjek zadnjih 6 mjeseci ili će gledati isplate poslodavca prije bolovanja? Ako neka možda zna?

Ja sam pročitala da komplikacije ne ulaze u prosjek, ali nemoj me uzeti za riječ 100% jer je to info koju sam vidjela na Redditu.

👩‍❤️‍👨 33/34
    4.11. termin 🩷🐤
    8.10. stigla beba D, 36+1 🌸🌸

Nikkitta
    22. Svibanj 2025. 17:43

Rainbow Hope bravo na OGTT testu, neka i rezultat testa bude top! Zanimljivo štivo si uzela, knjiga o odvikavanju od pelena. 🙃 Planiraš to provodit sad s malenom? Kakvi su savjeti?
    Plavuša aha kužim, thanks! 
    Jana1993 bravo, super za uzv, samo neka beba raste! 😍
    Lea25 meni je zadnja dva dana iskočio trbuh tako da mi se gornji dio isto zaoblio (a donji još više izbočio). Baš sam se iznenadila. Više nema sumnje, trbušćić se vidi dobrano. Valjda je to normalno za 13+3. 😂😍 Dobila sam 4 kile od početka postupka, s time da zadnjih 7 dana nisam dobila ni grama. Vidjet ćemo kako će mi se dalje kile lijepiti, nije da sam na bed restu, ali slabo idem ikud kad me valjaju mučnine. Idem u šetnje 3-4x tjedno.. 
    Ella i ja mislim da smo tu već komentirale da komplikacije NE ulaze u prosjek. 

👰🏼‍♀️Endometrioza IV, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK.
    2009–2021: 3 operacije (3 LPSC + resekcija crijeva).
    2014-2020: 1 AIH, 8 IVF postupaka. ❌
    02/25 Stimulirani IVF – 1 blastica, 0 ❄️.
    03/25 beta 9 dnt 181, 11 dnt 497,9, 13 dnt 1.136,1, 17 dnt 6.559,5.
    04/25 6+4tt ❤️
    05/25 Panorama 12tt ✅ 💙

• Jana1993
    22. Svibanj 2025. 17:58

Nala48

Jana1993

Nemoj uopće uzimati u obzir uvećanu spolnu kvržicu, tako je i nama gin rekla i još je dodala da mora pogađati, da bi rekla da je dečko. Mi smo cijelo vrijeme mislili da je dečkić, pričali u muškom rodu, a čak smo i ime našli. Onda smo otišli na Veritas, da bi dobili na nalazu malu curku. Trebalo nam je dva-tri dana da se naviknemo. Inače nam je svejedno jer je prva beba, jedino što sad opet muku mučimo s imenom

Ma da i bolje da ne kažu onda ako nisu sigurni :) ali ima nešto lijepo i u toj neizvjesnosti. 

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI