Ženice jel koja ima možda problem sa stiskom, prstima. Mene to grči i boli nekada, baš kosti te. jesam li jedina?
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
💙 25.8.2025. U 3:30 💙 palčić Otto 💙
Hvala svima na savjetima i iskustvima oko prehlade, divne ste 🌸
Uložili smo u inhalator koji će nam i poslije trebati pa mogu reći da mi je odmah nakon nekoliko inhaliranja bilo bolje.
Za sve koje pitaju za povećanje iznosa komplikacija, nedavno sam kontaktirala HZZO s tim upitom i rekli su mi da se to povećanje odnosi na Zakon o roditeljskim potporama, a da komplikacije u trudnoći spadaju pod Zakon o obveznom osiguranju. Ne znam sad jel se nešto u međuvremenu ipak promijenilo…
To je taj prvi prijedlog zakona koji je izglasan sada 30.04. gdje dugotrajna bolovanja kao i bolovanje za djecu do 7god ide osnovica na 995€,sada čekamo izglasavanje konačnog prijedloga istog i to je to. Valjda bude sad na sjednici početkom 6.mj 😁

Ženice jel koja ima možda problem sa stiskom, prstima. Mene to grči i boli nekada, baš kosti te. jesam li jedina?
Magnezij,magnezij i još malo magnezija. Ako ga već uzimaš,pojačaj malo dozu 😊 ja sam jedan period u prvoj trudnoći jedva mogla skvrčiti prste pa sam samo pojačala dozu magnezija i bilo je ok 😊

Magnezij,magnezij i još malo magnezija. Ako ga već uzimaš,pojačaj malo dozu 😊 ja sam jedan period u prvoj trudnoći jedva mogla skvrčiti prste pa sam samo pojačala dozu magnezija i bilo je ok 😊
pijem jednu onu od 375, znači da povećam. Hvala tiii
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
Cure koje su već uzele komplikacije, same ste ih tražile ili vas gin sam šalje kad misli da je potrebno? Ja još uvijek radim, ali radi učestalih migrena mi je jako teško gledati u ekran 8h pa često trazim dan ili dva bolovanja od dr. opće prakse, a ona bas i nije najsretnija zbog tog i cjepidlači sa doznakama. Sve mi je teže raditi i zbog dugotrajnog sjedenja, mislite da mi gin. može otvoriti to trudnicko bolovanje na moj zahtjev?
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Cure koje su već uzele komplikacije, same ste ih tražile ili vas gin sam šalje kad misli da je potrebno? Ja još uvijek radim, ali radi učestalih migrena mi je jako teško gledati u ekran 8h pa često trazim dan ili dva bolovanja od dr. opće prakse, a ona bas i nije najsretnija zbog tog i cjepidlači sa doznakama. Sve mi je teže raditi i zbog dugotrajnog sjedenja, mislite da mi gin. može otvoriti to trudnicko bolovanje na moj zahtjev?
ako ti osjećaš da ne možeš, kažeš svom ginekologu i on ti otvori komplikacije te dalje sve moras na HZZO rješavati, od preslike tekućeg računa, do isplata kod poslodavca zadnjih 6 mjeseci(potvrda o plaći), dobit ćeš neki papir koji ispuniš, izvješće od bolovanja, preslika zdravstvene iskaznice i osobne iskaznice. To sam sve ja morala uz taj papir koji kod njih ispunila donjeti. tako da prije nego ćeš na hzoo daj si sve to pripremi. i onda ti je to to, oni te evidentiraju i isplaćuju. meni je rekla da ne trebam svaki mjesec dokaznake nositi da vide u sustavu ako slučajno ne vide da će zvati. al taj dio ovisi o instituciji pa si to provjeri.
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
i ako odlučiš prije zatvoriti komplikacije ako nećeš direktno ići sa komplikacija na porodiljni onda opet samo njima dostavis doznaku o zatvaranju bolovanja i to ti je to. Imaj samo na umu da prije porodiljnog imas minimalno 2 plaće poslodavca za izračun isplate porodiljnog da nebi te stavili na minimalac.
🙎🏻♀️30 ❤️ 👦🏻33
Blondy vodim trudnoću kod socijalnog ginekologa tu, ali on isto šalje na vanjski anomaly pa možeš na Bračak na uputnicu ili privat, ja odem privat jer je detaljnije i meni ugodnije :)
Ana_ prekrasne vijesti! Slažem se da se privatno puno više posvete svemu i vrijedi tih novaca ❤️
Mi, smo kako je bilo vrijeme korone, završili online tečaj DZ Zapad i online Rodin tečaj, nisu nas tražili potvrdu, ali saznali smo neke korisne informacije
Za začepljen nos isto tako preporučujem da kupite inhalator, ionako će vam biti neophodna oprema kad bebice stigne :D
EllaMS komplikacije ne ulaze u prosjek
Nikkitta nažalost ispada da imam gestacijski dijabetes, u potpunom sam šoku, baš me to izulo iz cipela jer nikad nisam imala problema sa šećerom. Sad stroga dijeta i ponavljam za tjedan dana, a dobila sam dosad svega 4 kg. Najgore mi je sad uklopiti te sve obroke i pripremu uz toddlericu i polumirovanje, a baš i piše da se GD može razviti zbog mirovanja 🙈 I da, na odvikavanju smo, veliku nuždu smo riješili prije više od 6 mjeseci i to traži, a pišanje nikako i nikako, obavi kad ju stavimo, ali ne traži na vrijeme sama. Nisam još došla do zanimljivih dijelova, ali mislim da ćemo probati riješiti na moru kad može cijeli dan biti bez pelene da ju ne zbunjuje, ovako u vrtiću ima, doma ju skinemo...
Regina drži se, trudnoća s toddlerima je jedna potpuno druga dimenzija
Clo ja sam to trnjenje u prstima imala u prvoj trudnoći, sindrom karpalnog tunela je česta pojava i nestane nakon poroda
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Moze ti otvoriti. Ja sam svojem rekla da budem prekinula godisnji i ostavila ga za iducu godinu i da bi s tim i tim datumom otvorila komplikacije. On je napisao u karton blago krvarenje i mirovanje i prepisao mi utrogestan, i rekao mi da to obavezno podignem u ljekarni zbog eventualne kontrole bolovanja, ali da ne koristim naravno kad je sve u redu. Ali na temelju neceg mora otvorit bolovanje..

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
🩵 17.10.2025. 🩵 37+4
Mare8080 čestitam na curici i dobrodošla na temu. 😍
Hvala na dobrodošlici, čitam komentare svaki dan i stvarno pomažu ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji