Dobrodošle cure, bome se popunjava naša grupa 😊
Za probleme s disanjem preporučila bih inhaliranje nekoliko puta dnevno, meni je stvarno pomoglo ali doduše prije trudnoće. Kupila sam onaj paket od Dietpharma, inhalator plus Tusol ulje od metvice i eukaliptusa.
Dobrodošle sve nove ženice-mamice
Rainbow_Hope 🌈 - kak si preživjela OGTT? mene malo trta tog haahah
Ana_ - ja sam ti platila 90eura kod svoje privatnice koja i vodi trudnoću.
plavuša - mi idemo na privatno - neki trudnički tečaj, mislim da ti ovisi o bolnici u kojoj izabereš roditi, neki ne traže uopće, neki zahtjevaju da imate baš njihov iz te bolnice, a neki odobre bilo koji. tako da si vidi prema bolnici koja ti je kao opcija poroda pa preko njih provjeri što i kako traže
- što se tiče nosa, ja sam to imala više u početku i nije mi aquamaris pomagao, ali inhaliranje pomaže.
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
💙 stiže nam 05.10.2025. 💙 O 💙
Dobrodošle nove cure! 🥰
Ana ja sam u Gineko centru platila 90 eur, dr. Hafner je stvarno jedan od najboljih stručnjaka za anomaly i toplo preporučujem!
Što se tiče strija, nažalost mislim da je najviše stvar genetike. Ja sam se i u prvoj trudnoći i sad mazala najviše s Melem Mama losionom, nekad i uljem, nisam nijednu striju dobila.
Ja sam upravo na OGTT-u, popila šećer pa čekam daljnja vađenja…
Kako prolazi OGTT? Nemas mučnine od one tekućine? Sretno dalje 😘
Clo, Ana evo stvarno je super prošlo, nikakva mučnina, čitala sam knjigu o odvikavanju od pelena dok sam čekala i brzo je prošlo 💪 Nije mi ni prvi put bilo slabo pa nisam ni sad očekivala... Nama tu u Zaboku u taj šećer stave malo limunske kiseline pa bude prihvatljivo i okusno 🤭
Kad smo kod bolnica, ja sam prvi put rodila u Zaboku i sad planiram isto, zadovoljna sam sa svim, a sad naravno da su nam i očekivanja drugačija. Meni je bilo super da su mi do izgona dali da sjedim na pilates lopti, babice su bile odlične, stvarno imam lijepo iskustvo poroda, a i na babinjačama su sestre bile strpljive i sve pomagale. Ja sam dobila bebu odmah nakon poroda jer su mi rekli da ne izgledam izmučeno 🤭 ali meni je to bilo skroz okej
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Artemiss čestitke na curici i dobro nam došla! 😍 Mene je nos ubijao na početku trudnoće, a ne smijemo Operil pa se nisam htjela zezat s time, tako da sam kupila neki jak sprej s morskom vodom. Zove se Sinomarin Plus Algae ENT Ima baš jak potisak tako da ode do mozga. 😂 To mi je pomagalo. Koristila sam svaki dan, sad samo povremeno.
Ana_ ja sam u Poliklinici IVF platila 70,00€ kao i svaki uzv do sad. Nisam znala da ima razlike u cijeni. Ima logike, ali ne znam, uvijek mi naplate isto. 🤷🏼♀️☺️
Plavuša ja nemam pojma o tim tečajevima, jel to obavezno, kad bi se to trebalo upisati?
👰🏼♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻♂️OK
2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
2013. LPSC endometrioza. 🏥
2013.-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
2014.-2020. 1 AIH, 8 IVF.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
2022.-2023. Oporavak. ❤️🩹
2024. 2 propala IVF-a. ❌❌
02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 ❄️, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4 tt, imamo ❤️!
05/25 Panorama 12 tt ✅, stiže 💙!
Artemiss čestitke na curici i dobro nam došla! 😍 Mene je nos ubijao na početku trudnoće, a ne smijemo Operil pa se nisam htjela zezat s time, tako da sam kupila neki jak sprej s morskom vodom. Zove se Sinomarin Plus Algae ENT Ima baš jak potisak tako da ode do mozga. 😂 To mi je pomagalo. Koristila sam svaki dan, sad samo povremeno.
Ana_ ja sam u Poliklinici IVF platila 70,00€ kao i svaki uzv do sad. Nisam znala da ima razlike u cijeni. Ima logike, ali ne znam, uvijek mi naplate isto. 🤷🏼♀️☺️
Plavuša ja nemam pojma o tim tečajevima, jel to obavezno, kad bi se to trebalo upisati?
Ako muz ide s tobom na porod neke bolnice traze da sebima zavrsen tecaj, ne sve.. Treba ispitati koje i koji tecaj priznaju..
1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️ ❌
2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️ 🫶
12dpt beta 262,9 🍀🤞
14dpt beta 557,7 🥰🙏
13.03.2025. 6+3 💓
Dobrodošle nove cure! 🥰
Ana ja sam u Gineko centru platila 90 eur, dr. Hafner je stvarno jedan od najboljih stručnjaka za anomaly i toplo preporučujem!
Što se tiče strija, nažalost mislim da je najviše stvar genetike. Ja sam se i u prvoj trudnoći i sad mazala najviše s Melem Mama losionom, nekad i uljem, nisam nijednu striju dobila.
Ja sam upravo na OGTT-u, popila šećer pa čekam daljnja vađenja…
Oprosti sto upadam u temu, skicam malo i vasu. Iz istog smo kraja, vidim da si radila anomaly u Gineko. Zanima me vodis li inace trudnocu privatno tu kod nas pa su te tamo uputili na anomaly? Jer sam tako ja u prvoj trudnoci, bas me zanima hoce li mi i sad iato preporuciti. Prvi put je sve bilo ok, ali je doktor htio da jos netko pogleda bebu da potvrdi da je ave okej
Ja odradila (rani) anomaly, sve je u redu, sve što se može vidjeti je super. Vidjela sam prstiće, nosi, ma sve sve!
Sve pohvale za dr i sestru, ovo je bilo jako detaljno i stvarno je sve pogledala tako da sam sad na miru. Kaže da je z a neke stvari ipak prerano i da se nešto ne može vidjeti još ali vraćam se za mjesec dana pa će se vidjeti još bolje.
U prvoj trudnoći sam bila u bolnici na anomaly scanu i to je bilo brzinski I rutinski, ono osnovno i ciao.
Sto se tečaja tiče, mi smo bili prije prvog poroda na tečaju, u pulskoj bolnici traže potvrdu, ali sam na kraju išla na carski pa nije mužu ni trebalo 😅
Dobrodošle u ekipu!
Miškica30, gledam ti sad potpis i vidim da smo iste Dane vadile betu, a moj termin je 16.11., pratimo se🍀 kakvo je stanje kod tebe, nisam bas pratila, jel sve ok, jel imaš kakvih simptoma? 😌🥰🥰
Vise manje svi simptomi prolaze, tu i tamo poneka mucnina i umor.. I lagano rastem, nosim siroko pa ne idem za tim, al kako ide toplije vrijeme pa kad obucem haljinicu, vidim da me vec pomalo ima. Nadam se u utorak saznat spol i lagano shopping😅 tiii? Imas li ti stomacic?
💁♀️ 30 godina
🙋🏼 38 godina
▪️3 ivf 💉✖️, 2❄️
▪️13.3. ➕️, beta 448 🤗 (prirodno), 17.3. beta 2024 🤗
▪️15.11.2025. ⏳️👶🩵
Hej curke, i kod mene pregled gotov. Beba za 16+4, 159g, za spol nismo sigurni, samo se vidi uvećana spolna kvržica 😀 što kaže doktorica može biti i curica. Anomaly je 17.6. Čestitam svima na dobrim pregledima ❤️da i dalje svima sve bude super 🫶
IVF trudnoća
13.3 6+3 ❤️
05.04 9+6❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji