Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana1993
    08. Svibanj 2025. 12:24

Clo i Nikkitta baš mi je drago radi vas curke ❤️❤️❤️

IVF trudnoća
    13.3 6+3 ❤️
    05.04 9+6❤️

plavuša
    08. Svibanj 2025. 12:32

Nikkitta kako mi je drago da je sve super 🫶
    Ja sam odlucila usporiti malo, pa niie nikakva sila da se forsam bezveze, jos pogotovo kad muz vice nemoj.. 
    Ja se ne mogu docekati pregleda i 21.mi se cini predaleko. Razmisljam si sto ako imam UP i ne lijecim se, pa onda se skuliram malo i mislim si da pretjerujem.. 

1️⃣ 09/24 Škvorc - - 5🥚 1 🐣 0❄️
    2️⃣ 02/25 Škvorc - - 6🥚1🐣 0❄️
    12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

Nikkitta
    08. Svibanj 2025. 14:02

Hvala vam svakoj od vas trudnice lijepe, da svaku od nas samo dobre vijesti i sreća prati! 🍀🙏🏼❤️
    Lea25 mene samo trbuh boli, ne osjetim kosti, jesi ti neka ultra mršavica? Nemrem se sjetit koliko si pisala visina-kg (ako si pisala)? 🤓
    Mimoza podržavam takvo razmišljanje, vjerovanje u dijete već sada, i ja tako pokušavam, iako me nekad preplave strahovi, onda kažem bebici “sorry, to su samo strahovi, ja znam da ti dolaziš i da će sve biti super”. 😍
    Plavuša na što misliš pod kraticom UP? Koliko ti je razmak između pregleda? Razumijem isčekivanje. 🤗

👰🏼‍♀️Endometrioza IV stadij, adenomioza, 🤵🏻‍♂️OK
    2009. LPSC miom i endometrioza. 🏥
    2013. LPSC endometrioza. 🏥
    2013-2014. Ciljani odnosi.❌❌❌❌❌❌❌❌
    2014-2020. 1 AIH, 8 IVF postupaka.❌❌❌❌❌❌❌❌❌
    11/2021. Robotic surgery, LPSC endometrioza, resekcija crijeva, Bordeaux, FR. 🏥
    2022-2023. Oporavak. ❤️‍🩹
    2024. 2 propala IVF pokušaja. ❌❌
    02/25 Stimulirani IVF, Europe IVF, Prag, CZ, 1 blastica, 0 smrzlića, beta 9dnt 181, 11 dnt 497.9, 13 dnt 1136,1, 17 dnt 6559,5. Uzv 6+4, imamo ❤️!

plavuša
    08. Svibanj 2025. 14:18

UP ureaolasma, bila sam pozitivna u 12 mjesecu i s antibioticima u 1.mj kontrola sve ok i mogla sam u postupak.  I u 9mj prosle god sam ju imala, nezz kak se ta bestija samo vraca, tako da me strah da ju nemam opet, iako nemam nekih smetnji ili simptoma.. izmedu pregleda mi je 3 tjedna, ali ovo mi se cini sad bas dugo..
    Zadnji uzv sam imala u petrovoj na kombiniranom 24.4 i onda sam 29.4.bila narucena kod svog gin, nije me gledao jer sam kao bila prije par dana na uzv u zg.. Tako da ce sad skoro i mjesec dana proc.. Sa d kad cu ici pitat cu ga kaj on misli o brisu da ga ponovimo, samo za ureaplasmu, ovi ostali u 12 mj su mi bili ok, kad sam ih ponavljala za postupak, mislim nema mi smisla da radi na klamidiju ako sam bila neg... Al dobro, kad uzina jednog moze ih i 10 kaj se mene tice..

Mene inace ne boli nista kaj se tice sirenja zdjelice, miskim da je to mozda kod mrsavica izrazenije.. Cure moje ja se uopce ne sjecam svoje prve trudnoce prije 13 godiba. Znam da nisam imala mucnine kao niti sada i to je to, svega sto se pokusavam prisjetiti jednostavno ne ide 🙈🤦‍♀️😅

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Ana_
    08. Svibanj 2025. 17:23

Nikkitta drago mi je za super pregled, neka se sve nastavi školski! ❤️

Plavuša sve ovisi koja ti je ureaplasma. Ja sam imala ureaplazmu parvum u prvoj trudnoći, ako se dobro sjećam nisam je ni liječila jer su rekli gin (više njih) da nije potrebno. Ureaplasma urealyticum je problem. Ali vjerojatno imaš parvum pa ne brini. 

Ja evo ne znam, zadnjih par dana me što nešto boli. Najprije vrat, pa je išlo jutros u donji dio l

• Ana_
    08. Svibanj 2025. 17:25

Slučajno stisnula "komentiraj" prije nego sam završila 😂

Uglavnom, bolio me vrat, pa jutros donji dio leđa, kasnije me koljeno počelo boljeti i ne popušta. Početni isijas mi je već pod normalno 🤷🏼‍♀️
    Inace nisam neki meteoropat, ali možda se i to mijenja pa ovo ludo vrijeme utječe tako na mene, ne znam 🤦🏼‍♀️

Lendoxia
    08. Svibanj 2025. 17:55

Ma vrijeme je koma svako para dana mijenja, mene kolje glava danas uzasno

38 hipo hasi
    +03.02 Decko na putu <3

• Nova30
    08. Svibanj 2025. 18:21

Pozdrav cure, zanima me je li koja od vas u zadnje vrijeme obavljala testove na trombofiliju u bolnici Sestre Milosrdnice u Vinogradskoj? Koliko dugo ste čekale nalaze?

plavuša
    08. Svibanj 2025. 19:39

Ana_

Nikkitta drago mi je za super pregled, neka se sve nastavi školski! ❤️

Plavuša sve ovisi koja ti je ureaplasma. Ja sam imala ureaplazmu parvum u prvoj trudnoći, ako se dobro sjećam nisam je ni liječila jer su rekli gin (više njih) da nije potrebno. Ureaplasma urealyticum je problem. Ali vjerojatno imaš parvum pa ne brini.

Ja evo ne znam, zadnjih par dana me što nešto boli. Najprije vrat, pa je išlo jutros u donji dio l

Ehh da, ja imala urealyticum i prvi i drugi puta.. Vidjet cubsad kroz 2 tj, nadam se da ce gin uzet bris pa da sam na miru bar.. 

12dpt beta 262,9 🍀🤞
    14dpt beta 557,7 🥰🙏
    13.03.2025. 6+3 💓

• Baccarat
    08. Svibanj 2025. 21:16

Nikita ajme super,uzivaj, znam kako ti je danas lipo😊dan pregleda je najbolji dan.

Clo cestitam. Uvjerena da cu se pridruziti klubu za koji dan😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.