Jutro cure. Pitanje za ove koje primaju clexan ili bilo koju heparin terapiju, da li ste mijenjale vrijeme bockanja s obzirom na pomjeranje vremena? Ja sam se dva jutra bocnula u 7 i tek sad skuzila da je to zapravo 6 sati po starom računanju i nisam pametna sta treba... 😵💫😵💫
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav svima, evo da se i ja pridruzim ovoj temi ❤️
Imam malenog od 2g i 2mj i sad očekujemo brata ili sestru, saznat ćemo uskoro jer sutra idem raditi Panoramu 😊
Marina25 ja uzimam Clexane i nisam uopce o tome razmisljala dala sam ga u 9 ko i svaku vecer 🙈 sat vremena mislim da nije problem neki veliki, ja imam veci problem gdje cu se bosti sva sam izbodena po trbuhu jos kad pocme rasti ne znam kako cu…
Za ove testove , ja mislim raditi Panoramu , ne znam koliko su pouzdani i koliko mi je pametno to raditi, oce godine cu 35 i idem po IvF oplodnjama pa me malo strah svega.
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Marina25 ja uzimam Clexane i nisam uopce o tome razmisljala dala sam ga u 9 ko i svaku vecer 🙈 sat vremena mislim da nije problem neki veliki, ja imam veci problem gdje cu se bosti sva sam izbodena po trbuhu jos kad pocme rasti ne znam kako cu…
Za ove testove , ja mislim raditi Panoramu , ne znam koliko su pouzdani i koliko mi je pametno to raditi, oce godine cu 35 i idem po IvF oplodnjama pa me malo strah svega.
Ja sam Panoramu radila i u prvoj trudnoći (tada imala 33g),a i sad ću sa skoro 37. Želim biti spremna na sve i želim moći reagirati ako bude potrebe.
Ja na momente osjetim bebicu, da mi je prva trudnoca uopce ne bih skuzila ali znam da je to to i znam taj osjecaj. ❤️
Blago tebi ja ne znam jesam ista osjetila do sad al valjda cu znat kad bude to to.
BAJOMAne znam sta bih ti rekla,ja sam se bas istraumirala doso mi 1:154 za dawnom sindrom,i onda su me poslali da radim taj nifty i dosao je niskorizican i da nosim curicu.Mislila sam da je to pouzdan test,tebi je bio niskorizican i beba se rodila sa sindromom jel?Dal su vidjeli nesto na uzv?Ne znam sta bih ti rekla,eto covjek nikad nije siguran,sve dok se ne rodi,a i to se moze roditi zdravi i kasnije dobit neku bolest.Najbolje ti je da uradis onako kako osjecas,nisam stvarno pametna.😔
Nisam jos radila kombinirani . U srijedu bih trebala . Nije mi se rodila curica s sidromom vec je Nifty bio lažno pozitivan. Znaci dosao je pozitivan na Turnerov sidrom a ja sam rodila zdravu curicu 🥰 Ja sam zbog toga radila i amniocintezu.
Aha,samo nek je sve uredu sa bebicom nisam dobro shvatila.Ne znam to prije nista nije bilo ti testovi,sad nam samo stvaraju pritisak i brigu.Ali eto samo.nek bude sve uredu.
Ana dobro doslayzelim ti urednu trudnocu😊😊
🧑35
👧29
*Dvoroga meternica+septum
*Bokemiska trudnoca 7/2023
*Dvije histeroskopije septuma 2023/2024
*Pozitivan test 02.01.2025
*Girl ❤️👧
Jutro cure. Pitanje za ove koje primaju clexan ili bilo koju heparin terapiju, da li ste mijenjale vrijeme bockanja s obzirom na pomjeranje vremena? Ja sam se dva jutra bocnula u 7 i tek sad skuzila da je to zapravo 6 sati po starom računanju i nisam pametna sta treba… 😵💫😵💫
Ja svaku noc u 21.30 i sinoc sam kao da se sat nije pomjerao, ne igra nikakvu ulogu i ne moze napraviti nikakvu stetu.
Lea25, Mimoza čestitke na urednim pregledima 🥳🥳🥳
Što se tiče prenatalnih, Nifty je poznat kao test s najboljim marketingom, a najvećim postotkom lažno pozitivnih/negativnih rezultata... Ja sam se u ovoj trudnoći odlučila za Panoramu, u prošloj sam radila Qualified, naravno da nije 100 %, ali ipak mi je to neki mir...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Lea25, Mimoza čestitke na urednim pregledima 🥳🥳🥳
Što se tiče prenatalnih, Nifty je poznat kao test s najboljim marketingom, a najvećim postotkom lažno pozitivnih/negativnih rezultata… Ja sam se u ovoj trudnoći odlučila za Panoramu, u prošloj sam radila Qualified, naravno da nije 100 %, ali ipak mi je to neki mir…
U kojem tjednu ste radili Panoramu i koliko se ceka nalaz?
👩🏼 34.god - Endo , mthfr , PAI, Hashi
👨🏼 31.god (normo)
🤱🏼2016. Curica (prirodno zaceta, SC)
2022.LPSC - endometrioza IV
1. IVF ❌
2. IVF ❌
3. IVF - BIOKEM ❌
2024.Histero ✅
4. FET ❌
5. FET 02/25 - 10dnt ß 575 , 12dnt ß 1752 , 5tt 2GV , 6+5 imamo 2 ❤️❤️, 12tt Panorama ✅ 🎀🎀
Pupo24 tu smo svi na ti :) radila sam s 10+6 tt i čekala nalaz 8 dana. Trebala sam i par dana ranije, ali sam prokrvarila pa sam čekala da se malo smiri. Inače se može raditi od 9 tt, ali se ne preporuča prije 10 tt zbog veće šanse da bude premalo fetalne krvi u majčinoj, pogotovo ako mama ima veću tjelesnu težinu ili prima heparin
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji