Jesenske bebe 2025. 🌦️🫒🍇🍂🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marina.25
    07. Ožujak 2025. 16:01

Drage cure u zadnje vrijeme poslije ručka ja sam toliko napuhana, osjećam se kao žabica koja će puknuti. Koliko god pojela to se jedva vari, od gasova, podrigivanja i svih mogućih zvukova 😂 
    Imate li vi ovakve simptome? 

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Anica88
    07. Ožujak 2025. 17:10

Marina.25

Drage cure u zadnje vrijeme poslije ručka ja sam toliko napuhana, osjećam se kao žabica koja će puknuti. Koliko god pojela to se jedva vari, od gasova, podrigivanja i svih mogućih zvukova 😂

Daaa, i ne samo poslije rucka 😆

A u prvoj trudnoci je bilo jos gore nego sad…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Zamia
    08. Ožujak 2025. 05:50

Marina.25

Dadada, podrigivanje sve cesce a muz me samo promatra 😅 kaze gospođica moja..😆 pa sta da radim 🤷🏽‍♀️ to samo izlazi.

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

Zamia
    08. Ožujak 2025. 07:22

Sretan dan žena! 💪🏼🤝❤️

🙋🏽‍♀️28 🙋🏽‍♂️32 💒16.9.2023.
    ➕10.1.2025
    Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵

• Lana2110
    08. Ožujak 2025. 07:37

Zamia

Sretan dan žena! 💪🏼🤝❤️

Sretan dan zena svima ❤️

Marina.25
    08. Ožujak 2025. 08:21

Sretan 8. Mart cure, cvjetajte svaki dan jer svi su dani naši 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Anica88
    08. Ožujak 2025. 08:40

Zamia

Marina.25

Dadada, podrigivanje sve cesce a muz me samo promatra 😅 kaze gospođica moja..😆 pa sta da radim 🤷🏽‍♀️ to samo izlazi.

Daaa, ne mogu to nikako kontrolirati, a najgore je dok jedem. Do sad se muz vec 2x skupio u drugu sobu za vrijeme jela kad je bilo najgore… kaze da mu to zgadi hranu

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Marina98
    08. Ožujak 2025. 09:22

Drage ženne, dobro jutro i sretan dan žena svima! 

Nova sam na forumu. Upravo danas sam dobila par pozitivnih testova ☺️.

Naime, odmah sam se uključila u grupu, jer sam se nedavno doselila u Sesvete i još nemam ginekologa ovdje. Nekako, nisam mislila da ću biti te sreće da će mi već trebati. Zato se javljam ovdje, u nadi da ima netko iz tog područja ili okolice, tko bi mi mogao preporučiti dobrog ginekologa. Imate li nekoga za preporučiti? 🙂

• Lana2110
    08. Ožujak 2025. 09:38

Meni je krenula svježa krv jutros.. E sad.. čekati doma ili ići u bolnicu? Imam bolove u trbuhu.. ledjima.. tako da neće na dobro.. jedino nisam pametna da pričekam prvo doma da možda sama obavim ili ipak do bolnice- strah me je da nebi nešto na živo radili.. imam nagon na ići na wc .. ali ne mogu :(( dodjem na wc i ništa - samo broj 1 obavim i onda je svježa krv .. sama sam doma tako da bi sama trebala i do bolnice.. 

• Mateil
    08. Ožujak 2025. 10:09

Lana2110

Meni je krenula svježa krv jutros.. E sad.. čekati doma ili ići u bolnicu? Imam bolove u trbuhu.. ledjima.. tako da neće na dobro.. jedino nisam pametna da pričekam prvo doma da možda sama obavim ili ipak do bolnice- strah me je da nebi nešto na živo radili.. imam nagon na ići na wc .. ali ne mogu :(( dodjem na wc i ništa - samo broj 1 obavim i onda je svježa krv .. sama sam doma tako da bi sama trebala i do bolnice..

Lana ne mogu to opisati koliko mi je žao… Popij tabletu protiv bolova i ako možeš odvezi se do bolnice, čisto da znaš kako stvari stoje. Ne mogu ti napraviti ništa s čim nisi suglasna i uvijek možeš otići doma i doma pričekati pa onda opet doktoru.
    Drži se ❤️

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

+27.12 🌸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.