Ja upravo sa pregleda! Sve je odlicno, 7+4 sam ipak, kuca srce, nestvaran osjecaj ❤🙏 imam jednu malu cistu od 3mm, ali kaze da bi sama mogla nestati 🤞
Super, čestitke 🤗
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
I ja imam blage grčeve i stezanje u maternici povremeno. I uvijek sam ih imala u trudnoćama.
Nego, mene brinu grudi. Dakle od ovulacije još dok nisam znala da sam trudna su strašno boljele,napunile se i postale osjetljive. Ali kako vrijeme ide sve manje bole i mekanije su. Nadam se da je sve u redu.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
I ja imam blage grčeve i stezanje u maternici povremeno. I uvijek sam ih imala u trudnoćama.
Nego, mene brinu grudi. Dakle od ovulacije još dok nisam znala da sam trudna su strašno boljele,napunile se i postale osjetljive. Ali kako vrijeme ide sve manje bole i mekanije su. Nadam se da je sve u redu.
Meni kako koji dan bole..
Jedan dan vise jedan manje
Mislim da je to sve od osobe do osobe..
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Meni kako koji dan bole..
Jedan dan vise jedan manje
Mislim da je to sve od osobe do osobe..
Malo ste me umirile, pokusat cu sto vise odmarati
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Cure od kojeg tjedna se mjeri njuhalini nabor ja ću biti u 10 tj 24.02 imam pregled Nadam se da če biti sve uredu 🫶🤞❤️ja sam zaboravila 🫣
Cure od kojeg tjedna se mjeri njuhalini nabor ja ću biti u 10 tj 24.02 imam pregled Nadam se da če biti sve uredu 🫶🤞❤️ja sam zaboravila 🫣
Krivo sam napisala 26.02 mi je pregled
Da se javim, bila sam na pregledu i vidljiva je pravilna gestacijska I uocava se zumanjasta, plod se još ne vidi ali s obzirom na kasnu ovulaciju doktor kaze da je uredu. Srce mi je lupalo 200 dok sam cekala prve riječi doktora 🥰
Kad si opet narucena?
Ja imam danas pregled isto sam kao i ti 7+3
Ponovo za 10 dana. Je li ti O bila na vrijeme?
Ja upravo sa pregleda! Sve je odlicno, 7+4 sam ipak, kuca srce, nestvaran osjecaj ❤🙏 imam jednu malu cistu od 3mm, ali kaze da bi sama mogla nestati 🤞
Čestitam🎊🎉🤰🏻
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Da se javim, bila sam na pregledu i vidljiva je pravilna gestacijska I uocava se zumanjasta, plod se još ne vidi ali s obzirom na kasnu ovulaciju doktor kaze da je uredu. Srce mi je lupalo 200 dok sam cekala prve riječi doktora 🥰
Kad si opet narucena?
Jeste tocna mi je inace ciklusi na 26 dana.
Ne mogu docekat popodne da odem jaooo
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Kad si opet narucena?
Jeste tocna mi je inace ciklusi na 26 dana.
Ne mogu docekat popodne da odem jaooo
Kod mene su ciklusi od 30 do 35, tako da O zna biti 20 dc.
Da kazem opusteno, znam da je nemoguce jer ja sam od straha imala proliv drzim fige i javi se
Sortiraj odgovore
Najstariji