![](/media/img/98/ee/5d38af46c9d9cdff1f17.jpeg)
Da se javim, bila sam na pregledu i vidljiva je pravilna gestacijska I uocava se zumanjasta, plod se još ne vidi ali s obzirom na kasnu ovulaciju doktor kaze da je uredu. Srce mi je lupalo 200 dok sam cekala prve riječi doktora 🥰
Kad si opet narucena?
Ja imam danas pregled isto sam kao i ti 7+3
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Premija:Da, da tak su i meni spominjali i kromosome i ako se nije dobro oplodilo, tijelo odbaci. A ovako nalazi mi svi uredni. I kolilo god pazio ako ce se dogodit hoce. Tu je nekako ili je u redu ili nije. Ili imas srece ili nemas. Meni je bas danas 8+4 kad je onda srce prestalo kucat, doma sam pa pokusavam ne razmisljat, iduci tj i pregled će doci pa sto bude bude.. Stvarno ne mozes na neke stvari utjecat.
Da, potpuno se slažem. Nažalost ne možemo ništa ako nije u redu. Čak sam u ono vrijeme puno čitala o spontanim i utjecaju tih lijekova za zadržavanje ploda. Pa nažalost nikad nisu dokazali da je manje spontanih zbog korištenja lijekova, da ako nije u redu nema pomoći. Meni je bio šok pošto sam imala tri spontana u roku 3 godine. Ali ne može svaki biti spontani pa se nadam da je i kod tebe ipak sve kako treba biti. Kad sam nakon spontanih ponovno zatrudnjela i čula srce na uzv, nekako sam bila sigurna da će taj put biti sve u redu. Ne znam, ali taj osjećaj me prati i sada, nekako sam uvjerena da je sve i redu.
Sretno i naravno javiš nam se nakon pregleda. Ja isto idem dr tj tek u petak.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Da se javim, bila sam na pregledu i vidljiva je pravilna gestacijska I uocava se zumanjasta, plod se još ne vidi ali s obzirom na kasnu ovulaciju doktor kaze da je uredu. Srce mi je lupalo 200 dok sam cekala prve riječi doktora 🥰
Super 🤗
Jutro cure, evo mene s pregleda 😁
Sve je u redu, beba odgovara tjednu u kojem sam, srce normalno kuca. Nema nuhalnog nabora, sve je zasad super! Bas sam sretna 😍
Super, lijepe vijesti. Sretno i dalje 🤗
Ja imam neke bolove u stomaku vec 2 dana i lagano sam u panici..
Imam hematom ali nisam krvarila ni jednom..
Mucnine su jos tu ali opet
Dali koja ima isto bolove?
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan test
Termin 25.9
It's a girl 🩷👶
Sve je u redu, beba odgovara tjednu u kojem sam, srce normalno kuca. Nema nuhalnog nabora, sve je zasad super! Bas sam sretna 😍
Juhuuu🎉🎊🎉🤰🏻🤰🏻čestitke❤️
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Čestitke 😍❤️❤️❤️❤️❤️🥰
Ja imam neke bolove u stomaku vec 2 dana i lagano sam u panici..
Imam hematom ali nisam krvarila ni jednom..
Mucnine su jos tu ali opet
Dali koja ima isto bolove?
Tu i tamo mene isto zna probosti odmaraj se koliko možeš 🤰❤️
Hvala cure 🤗🥰
Tinchi, mene isto zna bolit, jucer me npr cijeli dan bolilo i imala sam lagane grceve,sve je to ok. Evo danas na pregledu sve dobro, znaci to je sve u redu! 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Ja upravo sa pregleda! Sve je odlicno, 7+4 sam ipak, kuca srce, nestvaran osjecaj ❤🙏 imam jednu malu cistu od 3mm, ali kaze da bi sama mogla nestati 🤞
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji