Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Premija
    14. Veljača 2024. 15:19

Lavendera

Beta opala na 12.. Nista od mene cure! Sretno vam dalje na vasim putovanjima i da svoje smotuljke kroz par mjeseci drzite u rukama zive i zdrave. Dat ce i meni Bog opet, vjerujem, iako mi je uzasno tesko koliko god rana trudnoca bila, bila je zeljena.
    Puno puno puno srece vam svima zelim!

Jako mi je žao 😪 Evo ne znam što napisati osim drži se i kad budete spremni krenite ponovno, od ❤ želim puno sreće.

Hvala i tebi na željama te da nam svima bude sve u redu.

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Premija
    14. Veljača 2024. 15:22

melas

Premija

Pozdrav! Sretno svima na pregledima 🤗
    Ja sam naručena na prvi pregled tek 23.2., tada će mi biti 7+5. Danas mi je 6+3 i u prošloj trudnoći sam baš bila toliko trudna na prvom pregledu i već se vidjelo sve i čulo srce.
    Ja nemam nikakve mučnine, uopće nemam puno simptoma. Otpočeta su grudi bile bolne i napete, i grčevi kao kad treba doći M, mrvicu jači. Sad je to sve popustilo. Iscjedak je bijeli,malo pojačan. Da li da brinem što su grudi popustile i grčevi skoro nikakvi, eventualno malo stezanje tu i tamo!? Kako ide kod vas, popustilo kome?

Kod mene grudi jedan dan skroz popustile bas naglo i onda dan posle me pocele ponovo da bole ali ne toliko jako.. negdje sam citala (a citam kao da cu postat ginic) da se tijelo vremenom navikne na bol i ne osjeti vise taj intenzitet boli.
    Ali mucnine bez povracanja imam po cijeli dan, nista mi se ne jede umorna sam 24 sata

Hvala na odg, evo bol čujem opet, samo nisu više napete. Vjerojatno kako i kažeš, ide nekim svojim tokom. 
    Uff, sigurno ti nije lako s mučninama, općenito kad mi je muka, to mi je najgori osjećaj, kamoli da mi je stalno. Nadam se da će se uskoro smiriti 😊

• Premija
    14. Veljača 2024. 15:27

tashee7

Premija

Ja sam naručena na prvi pregled tek 23.2., tada će mi biti 7+5. Danas mi je 6+3 i u prošloj trudnoći sam baš bila toliko trudna na prvom pregledu i već se vidjelo sve i čulo srce.
    Ja nemam nikakve mučnine, uopće nemam puno simptoma. Otpočeta su grudi bile bolne i napete, i grčevi kao kad treba doći M, mrvicu jači. Sad je to sve popustilo. Iscjedak je bijeli,malo pojačan. Da li da brinem što su grudi popustile i grčevi skoro nikakvi, eventualno malo stezanje tu i tamo!? Kako ide kod vas, popustilo kome?

Evo, meni se isto nekako stišalo. Imala sam grčeve zadnjih par dana ali zato jer sam se bila aktivnija. Mučnine kao da i nemam, umor me ulovi sad samo navečer pa ranije zaspim, cice i dalje bole. Za iscjedak nisam mjerodavna, stavljam utrogestane pa ga imam ionako

Hvala ma odg, vidim blizu smo s terminom. 3 dana razlike. Ah te naše brige, nije dobro ako su simptomi previše izraženi, eto ako popuste isto odmah neka nelagoda i panika što je. Iscjedak me ne brine zapravo, znam da mi je u trudnoćama uvijek bio pojačan i bijel. Bila si već na prvom pregledu? Kako je to dugo jedvačekanje 😅

Jeleenaa
    14. Veljača 2024. 15:36

Mnogo mi je žao kada vidim padove kod pojedinih. Samo sebe zamislim u toj situaciji. Ne odustajte nipošto! Nova tura, nova avantura 🤞🤞

Ako sam upratila da ima zenica koje su danas i sutra slicne mom terminu na pregledu. Čekamo da čujemo dobre vijesti. Moj pregled je u petak, ne mogu docekati ☺️

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

tashee7
    14. Veljača 2024. 15:51

Premija

tashee7

Premija

Evo, meni se isto nekako stišalo. Imala sam grčeve zadnjih par dana ali zato jer sam se bila aktivnija. Mučnine kao da i nemam, umor me ulovi sad samo navečer pa ranije zaspim, cice i dalje bole. Za iscjedak nisam mjerodavna, stavljam utrogestane pa ga imam ionako

Hvala ma odg, vidim blizu smo s terminom. 3 dana razlike. Ah te naše brige, nije dobro ako su simptomi previše izraženi, eto ako popuste isto odmah neka nelagoda i panika što je. Iscjedak me ne brine zapravo, znam da mi je u trudnoćama uvijek bio pojačan i bijel. Bila si već na prvom pregledu? Kako je to dugo jedvačekanje 😅

Evo, prvi pregled u petak. Uf, jedva čekam. U prvoj trudnoći sam isti dan imala prvi uzv i već se čulo srceko. 

Marija96
    14. Veljača 2024. 15:51

Premija: Da, da tak su i meni spominjali i kromosome i ako se nije dobro oplodilo, tijelo odbaci. A ovako nalazi mi svi uredni. I kolilo god pazio ako ce se dogodit hoce. Tu je nekako ili je u redu ili nije. Ili imas srece ili nemas. Meni je bas danas 8+4 kad je onda srce prestalo kucat, doma sam pa pokusavam ne razmisljat, iduci tj i pregled će doci pa sto bude bude.. Stvarno ne mozes na neke stvari utjecat. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

snowwhite1410
    14. Veljača 2024. 16:54

Lavendera

Beta opala na 12.. Nista od mene cure! Sretno vam dalje na vasim putovanjima i da svoje smotuljke kroz par mjeseci drzite u rukama zive i zdrave. Dat ce i meni Bog opet, vjerujem, iako mi je uzasno tesko koliko god rana trudnoca bila, bila je zeljena.
    Puno puno puno srece vam svima zelim!

Lavandera jako mi je žao ali ne odustaj drži se 💪 

melas
    14. Veljača 2024. 17:16

Da se javim, bila sam na pregledu i vidljiva je pravilna gestacijska I uocava se zumanjasta, plod se još ne vidi ali s obzirom na kasnu ovulaciju doktor kaze da je uredu. Srce mi je lupalo 200 dok sam cekala prve riječi doktora 🥰 

Kejti0000
    14. Veljača 2024. 17:31

Lavandrea, žao mi je zbog tvog gubitka, drži se! 🙏🏻

Melas, drago mi je da je dobro prošlo, držim fige da na sljedećem pregledu bude sve lijepo vidljivo. 😊

Što se tiče cura koje su zabrinute oko simptoma, ja vam mogu reći da su moj jedini stalni simptom bolne i nabrekle grudi, povremene večernje žgaravice, čudan okus u ustima i umor koji i ne iznenađuje jer dosta radim.
    U početku sam se zamarala simptomima, sad mi je drago da mogu normalno funkcionirati i da nemam nekih pretjeranih poteškoća. Grčeve nisam uopće imala. Najveća briga i stres bilo mi je krvarenje, odnosno sukrvica kad je bilo cca 6+3; otad pijem duphastone. Na jučerašnjem pregledu još su se vidjeli tragovi hematoma, tako da pijem i dalje, a ginekologica kaže da bi se do slj. pregleda to moglo apsorbirati. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

ivona2306
    15. Veljača 2024. 08:29

Jutro cure, evo mene s pregleda 😁
    Sve je u redu, beba odgovara tjednu u kojem sam, srce normalno kuca. Nema nuhalnog nabora, sve je zasad super! Bas sam sretna 😍

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.