![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Cure ja pocela krvariti, otisla odma kod dr, primila me zamjena, kaze u maternici ne vidi nista, danas sam 4+6 pa se ne moze ni vidjet koliko kontam.. Sad me poslao vadit hcg pa cekam nalaze kroz 40ak min.. Ovisno o tome rekao je vidjet ce dal ce pokusat spasit duphastonom ili je jednostavno spontani ili vanmatericna..
Joj drzi se.. 🙏 Znam da ti sve sad prolazi kroz glavu ali nadajmo se najboljem. ❤️ Sretno i javi. Uz tebe sam u mislimq
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Hvala vam cure na potpori i razumijevanju, puno to znači kad znaš da nisi sam, a to je i svrha ove krasne grupe ❤️
Lavendera- drži se, nadamo se najboljem i javi se kad budeš mogla!
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Pozdrav! Sretno svima na pregledima 🤗
Ja sam naručena na prvi pregled tek 23.2., tada će mi biti 7+5. Danas mi je 6+3 i u prošloj trudnoći sam baš bila toliko trudna na prvom pregledu i već se vidjelo sve i čulo srce.
Ja nemam nikakve mučnine, uopće nemam puno simptoma. Otpočeta su grudi bile bolne i napete, i grčevi kao kad treba doći M, mrvicu jači. Sad je to sve popustilo. Iscjedak je bijeli,malo pojačan. Da li da brinem što su grudi popustile i grčevi skoro nikakvi, eventualno malo stezanje tu i tamo!? Kako ide kod vas, popustilo kome?
Kod mene grudi jedan dan skroz popustile bas naglo i onda dan posle me pocele ponovo da bole ali ne toliko jako.. negdje sam citala (a citam kao da cu postat ginic) da se tijelo vremenom navikne na bol i ne osjeti vise taj intenzitet boli.
Ali mucnine bez povracanja imam po cijeli dan, nista mi se ne jede umorna sam 24 sata
Beta opala na 12.. Nista od mene cure! Sretno vam dalje na vasim putovanjima i da svoje smotuljke kroz par mjeseci drzite u rukama zive i zdrave. Dat ce i meni Bog opet, vjerujem, iako mi je uzasno tesko koliko god rana trudnoca bila, bila je zeljena.
Puno puno puno srece vam svima zelim!
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pozdrav! Sretno svima na pregledima 🤗
Ja sam naručena na prvi pregled tek 23.2., tada će mi biti 7+5. Danas mi je 6+3 i u prošloj trudnoći sam baš bila toliko trudna na prvom pregledu i već se vidjelo sve i čulo srce.
Ja nemam nikakve mučnine, uopće nemam puno simptoma. Otpočeta su grudi bile bolne i napete, i grčevi kao kad treba doći M, mrvicu jači. Sad je to sve popustilo. Iscjedak je bijeli,malo pojačan. Da li da brinem što su grudi popustile i grčevi skoro nikakvi, eventualno malo stezanje tu i tamo!? Kako ide kod vas, popustilo kome?
Evo, meni se isto nekako stišalo. Imala sam grčeve zadnjih par dana ali zato jer sam se bila aktivnija. Mučnine kao da i nemam, umor me ulovi sad samo navečer pa ranije zaspim, cice i dalje bole. Za iscjedak nisam mjerodavna, stavljam utrogestane pa ga imam ionako
Beta opala na 12.. Nista od mene cure! Sretno vam dalje na vasim putovanjima i da svoje smotuljke kroz par mjeseci drzite u rukama zive i zdrave. Dat ce i meni Bog opet, vjerujem, iako mi je uzasno tesko koliko god rana trudnoca bila, bila je zeljena.
Jako mi je zao sto to cujem. Zagrli svoje male andjele i bude Bog dao opet! A ako treba daj si vremena i prodji to na svoj nacin koji moras. ❤️ Cuvaj se
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Jako mi je zao😞😞
Podrška za vas❤️❤️
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Zao mi je 😞
Cuvaj se i zelim ti uskoro novu, zdravu trudnocu 🤗❤️
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Lavendera, baš mi je žao! Želim ti da zdravo odtuguješ, nikako predugo i da nam se pridružiš opet što prije. Kako je stvarno jako mala trudnoća, realno čim budeš spremna, možete dalje pokušati! Imaš utjehu u svojoj dječici, a ima i nade za još jedan skori novi početak kad budeš spremna!
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Ja sam 9+1, nekako su mi jako popustili simptomi, a kako mi je prošli spontani bio baš u ovom tjednu odlučila sam ipak otići sutra na pregled da si umirim glavu jer baš su mi nekako dosta manji. Čitala sam po tjednima da je to normalno, ali evo iskustvo od prije me tjera na lude misli pa javim kako je prošlo. Mislim da se treba umiriti koliko god može, ali ako ne ide, onda je bolje otići na pregled jer najgore je biti u dugotrajnom stresu. Moj novi pregled je tek 28.2. i jednostavno mi je predaleko čekati do tada s obzirom na sve faktore kod mene.
Žao mi je zbog spontanog, ja sam ih nažalost između prve i druge trudnoće imala čak 3. Isto s 9 tj, pa rano odmah u 6. i još jedan s skoro 11 tj. Dva puta kiretaža.
U prvoj trudnoći također nisam imala neke simptome, slična mi je ovoj. Znači prsa, blagi grčevi i pojačan osjet mirisa. U drugoj je sve bilo puno intenzivnije, ali isto se sjećam da sam izgubila napeta prsa i čitala o tome po netu, ali se iskreno ne sjećam u kojem tjednu pa si sad mislim da li nije prerano. Slažem se da je bolje puhati na hladno, pogotovo mi koje smo već prošle spontane. Što se tiče spontanih, mene je uvijek pratio smeđi iscjedak već dosta rano. Nikad nije došlo najedanput. Uvijek smo čekali da vidimo da li će se ipak razviti.
Hej, jesi poslije spontanih isla na neku obradu? Meni su rekli ako se opet dogodi da onda ide cjelokupna obrada…
Bila je ponuđena prekoncepcijska obrada. Iako nikad nisam imala nikakve probleme s ciklusima, niti s jajnicima. Svi papa testovi uvijek uredni. Iskreno, odustali smo nakon trećeg spontanog od daljnjeg pokušavanja. Onda se desilo slučajno i bilo je sve u redu hvala Bogu. Gin je rekao da kad dođe do oplodnje i ugnjezdenja, da se maternica silno trudi izbaciti van jer joj to dođe kao strano tijelo i ako nešto nije dobro oplodeno i ne razvija se dobro da jednostavno odbaci. I da nek ne brinem, kao bolje da je tako ispalo. Moš mislit utjehe nakon tri spontana, ali unatoč tugi i boli, trebala sam to tako prihvatiti. I velim, druga trudnoća uredna od prvog dana.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji