Da se javim, bila sam na pregledu i vidljiva je pravilna gestacijska I uocava se zumanjasta, plod se još ne vidi ali s obzirom na kasnu ovulaciju doktor kaze da je uredu. Srce mi je lupalo 200 dok sam cekala prve riječi doktora 🥰
Kad si opet narucena?
Ja imam danas pregled isto sam kao i ti 7+3
Ponovo za 10 dana. Je li ti O bila na vrijeme?
Jeste tocna mi je inace ciklusi na 26 dana.
Ne mogu docekat popodne da odem jaooo
Kod mene su ciklusi od 30 do 35, tako da O zna biti 20 dc.
Da kazem opusteno, znam da je nemoguce jer ja sam od straha imala prolivdrzim fige i javi se
Sve je proslo super.🤰🏻
7 tjedana 5 dana i cula sam srce.❤️
Naravno plakanje😀
Odlicnoooo! Cestitam na urednom pregledu
Melas- ja imam jednu ok priču sa sukrvicom, meni je plod nisko pa su mi ustanovili da je od toga, dakle, ništa strašno, ali valja biti oprezan. Najbitnije je da pratiš i da sutra nazoveš doktora jer vikend ide. Može to biti puknuta kapilara od pregleda jučer doslovno, a može biti i npr.hematom ili nešto dr.
Tako je ocito i kod mene, na drugo brisanje kao neka žilica od 3 mm i posle toga se zaustavilo, jutros posle nuzde samo blago smede na papiru. Nadam se da ce na tome i ostati
Evo mene s uzv. Vidi se gestacijska, zasad bez odjeka ploda. Ponovni uzv za tjedan dana. Kaže ginic da ne brinem jer je bio fet a navodno kod smrzlica sve ide sporije. A gestacijska odgovara 5+2
Ima tko sličnih iskustava?
Stigli su nam nalazi Niftyja, za sve nam piše nizak rizik, nalaz je uredan, tako da smo sad mirniji. Saznali smo i da nam stiže curica. 🥰 Nalazi su bili gotovi za samo 2 dana.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Tashee7- možda da pitaš na potpomognutoj, ima dosta trudnica koje full dobro znaju cijeli postupak doslovno u dan.
Kejtiooo- čestitam! Prekrasno! Curica! Kako se osjećaš? Je li još netko imao preglede jučer, imam dojam da se nisu sve cure javile? Ugodan vikend curke♥️
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Beta opala na 12.. Nista od mene cure! Sretno vam dalje na vasim putovanjima i da svoje smotuljke kroz par mjeseci drzite u rukama zive i zdrave. Dat ce i meni Bog opet, vjerujem, iako mi je uzasno tesko koliko god rana trudnoca bila, bila je zeljena.
Puno puno puno srece vam svima zelim!
Draga jako mi je zao, drzi se, saljem podrsku ❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav cure, u sub smo ugledali plus, 4 dana prije ocekivane mentstruacije. Pregled mi je sljedecu srijedu i jedva cekam jer imam nekakav smedji iscjedak u par navrata. Veselim se mogucem druzenju s vama 🥰
Dobrodosla ❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Pozdrav svima, evo mene nakon vise od 2 godine opet i opet sa jesenskom bebicom. Trenutno sam trudna 10+2 i jakoo uzbudena. Termin nam je 10.9. 😁
Kako ste mame i buduce mame?
Dobrodosla❤️
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Stigli su nam nalazi Niftyja, za sve nam piše nizak rizik, nalaz je uredan, tako da smo sad mirniji. Saznali smo i da nam stiže curica. 🥰 Nalazi su bili gotovi za samo 2 dana.
Super 💪
Prva curica 🩷
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Dajem prijedlog... ako ima neka koja je slobodnija pa da nam poprati preglede po datumima....
npr.
Nick / datum pregleda
uglavnom brise se prosli (vrh liste) upisuje se novi (na kraju)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Sortiraj odgovore
Najstariji