![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
I ja sam u 36-toj godini, za sada ne planiram raditi prenatalne testove. Iako još nisam imala prvi pregled, ako je po uzv sve ok, moja gin ni ne preporučuje prije 37 godina. Ali napomene da se može obaviti ako želimo.
Odnose imamo, zašto nebi 😉 Nema straha, osim ako se stvarno loše osjećate..
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Meni je sama ginekologica rekla da ne bih trebala imati odnose jer imam hematom i pijem duphastone.
Ako niste sigurne, bolje da barem pričekate 1. pregled.
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Evo i nas s uzv. Malo smo uranili pa se ne vidi plod, al svw je drugo super, u uterusu pravilna gestacijska vrecica 14mm s odjeljkom za zametak TT 2,9mm za amenoreju.
Cirkulacija pozitivna, uredna žv.
Grav HBD 5+6. Digla mi terapiju eutyroxa, pa za mj dana kontrola, valjda ce sve biti ok.
Sad ganjati socijalnog ginekologa i dalje na pretrage.
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
U kojem si ti tjednu ja sam 8 tjednu i 2 dana meni su se smanjile ali zato jedem nenormalno 😅 nadam se da neću doći ogromna meni kada mi dođe muka uzmem nešto u usta bitno je da mi stomak nije prazan i vodu nikako ne mogu puno piti
Ja sam 9+2. Ali mi vec nekoliko dana popustaju, s tim da onda se zna opet vratit i neki gori dan.
Meni je bitno da nije prepun stomak jer onda bude veselo, a bolje da nije ni preprazan.
It's a boy 💙
Meni je sama ginekologica rekla da ne bih trebala imati odnose jer imam hematom i pijem duphastone.
Ako niste sigurne, bolje da barem pričekate 1. pregled.
Nažalost ima i toga, općenito govorim ako se dobro osjećate i nemate tegoba, odnosi ne bi trebali biti problem.
Recimo druga trudnoća mi je počela implantacijskim krvarenjem, također dobila duphastone. Tada do pregleda nismo imali odnose.
Evo i nas s uzv. Malo smo uranili pa se ne vidi plod, al svw je drugo super, u uterusu pravilna gestacijska vrecica 14mm s odjeljkom za zametak TT 2,9mm za amenoreju.
Cirkulacija pozitivna, uredna žv.
Grav HBD 5+6. Digla mi terapiju eutyroxa, pa za mj dana kontrola, valjda ce sve biti ok.
Sad ganjati socijalnog ginekologa i dalje na pretrage.
Super, čini se da će sve biti u redu, držim fige.
Ja bas ne zelim bit takva osoba, al sad pusem i na hladno. Bas me je bilo presjeklo nesto u ledjima, onak u sredini, možda malo vislje. Kako ja svasta citam na netu tako san procitala i to. Pa jel kome možda bilo tako, da ga samo presjeklo i to je to. Mislim,može biti milijun toga, inace me i stalno ledja bole ali nije dosad ovako, vjerujem si da je to sve bezazleno. Ali svasta mi prolazi kroz glavu.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Pozz svima
Da se pridruzimo, raden clearblue digitalac i imamo +1-2 tjedna. Za pregled se tek moram naruciti. Nadam se da ce sve biti uredu pa da cemo se druziti do kraja ovdje. Vidim neke poznate cure s kojima sam se pratila prije 2 godine na temi zimske bebe 2022/23.
Ovo je treca trudnoca, imamo dvije zivahne i vesele curke od 3 i pol i od skoro 1 i pol god.🥰
Svima nam zelim sretno, urednu i skolsku trudnocu!🩷🩷
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pozz svima
Da se pridruzimo, raden clearblue digitalac i imamo +1-2 tjedna. Za pregled se tek moram naruciti. Nadam se da ce sve biti uredu pa da cemo se druziti do kraja ovdje. Vidim neke poznate cure s kojima sam se pratila prije 2 godine na temi zimske bebe 2022/23.
Ovo je treca trudnoca, imamo dvije zivahne i vesele curke od 3 i pol i od skoro 1 i pol god.🥰
Svima nam zelim sretno, urednu i skolsku trudnocu!🩷🩷
Čestitam i dobro došla 🥰 želim ti školsku i dosadnu trudnocu 🎀
Ja bas ne zelim bit takva osoba, al sad pusem i na hladno. Bas me je bilo presjeklo nesto u ledjima, onak u sredini, možda malo vislje. Kako ja svasta citam na netu tako san procitala i to. Pa jel kome možda bilo tako, da ga samo presjeklo i to je to. Mislim,može biti milijun toga, inace me i stalno ledja bole ali nije dosad ovako, vjerujem si da je to sve bezazleno. Ali svasta mi prolazi kroz glavu.
Kako si danas? Jesu li se ponavljala probadanja? Meni isto zbog mog iskustva svašta prolazi kroz glavu, ali treba nastojati zadržati pozitivne misli🙏🏼
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Sortiraj odgovore
Najstariji