Cure, hocete vi raditi ikakve prenatalne testove?
Ja nisam za to.. I to može bit pogresno.. Ali ispravite me ako grijesim no ja imam ovakvo misljenje i da znm da cu imafi dijete s nekom manom, pa svejedno cu roditi zar ne? A samo cu se jos vise gristi pa ko zna sta se moze dogoditi i meni i bebi. Evo jedna moja kolegica, cjdla trudnoca joj bila uredna, rodila bebu sa srcanom manom. Dr je rekao da je isla na neke testove vjv bi se otkrilo al kaze i bolje da niste. Žene tako onda saznaju pa se sekiraju pa rode ranije, pa kud je srcana mana teska sama po sebi onda je jos i dijete slabo, bolesno pa sve krene naopako. Ne znam evo, kakvo god da je, moje je, a grizla bi se vise da znam da je nest lose.🫤
Ma bas to. Jos gore od svega je sto takvi testovi znaju biti lazno pozitivni..pokazu da je nesto, a dijete se rodi zdravo. Ne bi htjela se cijelu trudnocu nervirat i sekirat jos i oko toga, ja sam isto stava da bi rodila svakako, ne bi isla na pobacaj.
Napokon netko tko me shvaca. Hehe, inace u danasnje vrijeme ne znam jel smo moderne mame postale ili sto, iako ne ulazim svako ima razloge za i protiv ali svi to rade i onda kad kazes da to neces ispadas izrod.
Ma svatko ima svoje misljenje i razloge zasto nesto zeli ili ne zeli. Ja imam svoj stav i ne pokusavam nikoga uvjeriti i to da je ono sto ja mislim ispravno, isto tako ne volim da to netko radi meni.. volim cuti tudja misljenja i iskustva, a na kraju krajeva, sve cemo odluciti onako kako mislimo da je najbolje 🤗
Tako je da 😊 kad imas slj.pregled?
U cetvrtak 15.2.
Ne mogu docekati 😅
Tako blizu tako daleko 😂😂 ja tj.dana iza tebe😅
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja nisam za to.. I to može bit pogresno.. Ali ispravite me ako grijesim no ja imam ovakvo misljenje i da znm da cu imafi dijete s nekom manom, pa svejedno cu roditi zar ne? A samo cu se jos vise gristi pa ko zna sta se moze dogoditi i meni i bebi. Evo jedna moja kolegica, cjdla trudnoca joj bila uredna, rodila bebu sa srcanom manom. Dr je rekao da je isla na neke testove vjv bi se otkrilo al kaze i bolje da niste. Žene tako onda saznaju pa se sekiraju pa rode ranije, pa kud je srcana mana teska sama po sebi onda je jos i dijete slabo, bolesno pa sve krene naopako. Ne znam evo, kakvo god da je, moje je, a grizla bi se vise da znam da je nest lose.🫤
Ma bas to. Jos gore od svega je sto takvi testovi znaju biti lazno pozitivni..pokazu da je nesto, a dijete se rodi zdravo. Ne bi htjela se cijelu trudnocu nervirat i sekirat jos i oko toga, ja sam isto stava da bi rodila svakako, ne bi isla na pobacaj.
Napokon netko tko me shvaca. Hehe, inace u danasnje vrijeme ne znam jel smo moderne mame postale ili sto, iako ne ulazim svako ima razloge za i protiv ali svi to rade i onda kad kazes da to neces ispadas izrod.
Ma svatko ima svoje misljenje i razloge zasto nesto zeli ili ne zeli. Ja imam svoj stav i ne pokusavam nikoga uvjeriti i to da je ono sto ja mislim ispravno, isto tako ne volim da to netko radi meni.. volim cuti tudja misljenja i iskustva, a na kraju krajeva, sve cemo odluciti onako kako mislimo da je najbolje 🤗
U cetvrtak 15.2.
Ne mogu docekati 😅
Joj i ja sam 15.2., ali mi je to tek prvi pregled, nadam se najboljem 🤞🙏 mislim da necu raditi nikakve prenatalne testove, prepustam Bogu sve... a ni mi nemamo odnose jos uvijek, cekam prvi pregled da se opustim i da ginekologica da dozvolu 🙈
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
U cetvrtak 15.2.
Ne mogu docekati 😅
Joj i ja sam 15.2., ali mi je to tek prvi pregled, nadam se najboljem 🤞🙏 mislim da necu raditi nikakve prenatalne testove, prepustam Bogu sve… a ni mi nemamo odnose jos uvijek, cekam prvi pregled da se opustim i da ginekologica da dozvolu 🙈
Ja imam 14.02. i nadam se najboljem odnose takoder nemamo, cekam da sve bude uredu
@Marija96 - nisam na komplikacijama jer sam sama svoj šef pa odradim doslovno iz kreveta što i koliko mogu i smanjila sam opseg posla, radim po prioritetima i rokovima. Za vanjski dio posla, kolege iz struke mi pomažu
... Snalaženje uglavnom 💪🏻
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Ja cu vidjet sto ce mi rec ginekolog na sljedecem pregledu u ponedjeljak ako bude sve ok, planiram ga pitat sto preporucuje.
Ali mislila sam da ih napravim, vjv. Panoramu, dijelom i jer imam 36 godina.
Cini mi se da mi mozda mucnine ipak malo popustaju, jesu li jos nekome?
It's a boy 💙
Pozdrav zenice.
Neko vrijeme se nisam.oglassvala, ali vas stalno citam. Drago mi je kada vidim.da je sve u redu.
Sto se tice odnosa, mi ih imamo.
Sto se tice prenatalnog, vjerovatno cemo uraditi. Za 7 dana imam pregled, pa cemo vidjeti i sta ginekolog kaze.
Mucnine su mi se isto mnogo smanjile.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja u prošloj nisam, ovoj možda, ali kako god da bude rodit ću ionako, pa vjerojatno neću.
Ja cu vidjet sto ce mi rec ginekolog na sljedecem pregledu u ponedjeljak ako bude sve ok, planiram ga pitat sto preporucuje.
Meni su dosta popustile, jučer sam cijeli dan bila u strahu je li sve ok, čak vas jučer mislila pitati na forumu jesu li se mučnine još kome smanjile, no od danas izgleda imam danas novi simptom stalne gladi di jedem za dvoje tako da stalno grickam nešto 🙈
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
U kojem si ti tjednu ja sam 8 tjednu i 2 dana meni su se smanjile ali zato jedem nenormalno 😅 nadam se da neću doći ogromna meni kada mi dođe muka uzmem nešto u usta bitno je da mi stomak nije prazan i vodu nikako ne mogu puno piti
Sortiraj odgovore
Najstariji