Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    10. Veljača 2024. 18:39

Hvala na odgovorima, sad se smirilo,  ali i dalje pratim i osluškujem. Kako sam prošla mpo, standardna terapija su mi utrogestani (prvi trimestar) i decortin (do otkucaja). Nadam se da je zbilja samo od psihickog i fizickog stresa.

snowwhite1410
    10. Veljača 2024. 19:37

Claire123

Tashee7- ja sam imala smećkasti iscjedak dan prije pregleda u petom tjednu, sačekala sam pregled, duphastone su mi propisali. Ako ti ne bude prestao/se bude pojačavao tijekom vikenda, odi na hitnu, ako ne, zvrcni doktora u ponedjeljak čisto kakva je njegova praksa, većinom propišu utrogestan/duphastone.
    Snowwhite- pa mi smo u dan razlike s terminom 😍😍

Jel ti povraćaš ili imaš mučnine i ako povraćaš koliko i dali su ti se smanjile mučnine 😅e sad kada smo u dan razlike možda i rodimo na isti dan 😆 vidjet ćemo ali bar se imamo za pratiti ☺️😍

• Claire123
    10. Veljača 2024. 20:02

Tashee7- ja sam isto bila aktivnija tih dana kad sam dobila iscjedak, malo se primiri i prati i bit će to super.Snowwhite- sad ti super vidim ticker factory traku 😍 imala sam cjelodnevne mučnine, a povraćanje je bilo tu, ali ne svaki dan, od prije cca 2 dana su mi manje mučnine, počela sam puno više i češće jesti. Danas sam izašla u centar (kupit si grudnjake jer su počele bujati jako 🙈🤣🤭) i došla mi je jaka mučnina, ali brzo je prošlo nakon što sam došla doma. P.S. H&M ima zgodnih grudnjaka bez žice koji dobro drže, a ne osjete se.

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

LadyD
    10. Veljača 2024. 23:53

pozz svima... evo i ja bi se prikljucila... zm 09.01. (4+4tt) .. bila sam u zimskim bebama 2022/2023 i sad hendlam s jednom jako zivom velikom bebom 😅 od 25mj... blinka mi snowwhite ime al mozak kao kasica 🤣🤣🤣... uspjela sam vas iscitati zadnjih 4 dana  i nadam se da cu naci vremena pratit se sa vama... svima zelim skolske trudnoce i minimalno stresa 💪❤️
    prijavljujem glad, samo jedem sta god dohvatim,  pojavljuje se zgaravica povremeno ali iz prosle t sam skuzila da pijuckanje donata sobne temp u mom sl. pomaze pa nastavljam, sexa nema do prvog pregleda jer moram zakazat dok se vratim s terena krajem veljace i iz straha sto sam u prosloj t od pocetka vukla 7 hematoma pa opreza nikad dosta, sto se tice pre.testova misljenja sam da zelim jos ovo trece djete bez obzira, sve je u Bozijim rukama... jedino bi razmislila u slucaju malfolmalnosti (nadam seda sam dobro napisala) koje su vidljive na uvz i uz konzultacije vise misljenja dr kakve sanse ima za dalje beba... al necemo razmisljat tako daleko nego samo pozitivno svima 😉❤️ nadam se da sam popratila koliko/toliko teme za sada... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

snowwhite1410
    11. Veljača 2024. 09:23

LadyD

pozz svima… evo i ja bi se prikljucila… zm 09.01. (4+4tt) .. bila sam u zimskim bebama 2022/2023 i sad hendlam s jednom jako zivom velikom bebom 😅 od 25mj… blinka mi snowwhiteime al mozak kao kasica 🤣🤣🤣… uspjela sam vas iscitati zadnjih 4 dana i nadam se da cu naci vremena pratit se sa vama… svima zelim skolske trudnoce i minimalno stresa 💪❤️
    prijavljujem glad, samo jedem sta god dohvatim, pojavljuje se zgaravica povremeno ali iz prosle t sam skuzila da pijuckanje donata sobne temp u mom sl. pomaze pa nastavljam, sexa nema do prvog pregleda jer moram zakazat dok se vratim s terena krajem veljace i iz straha sto sam u prosloj t od pocetka vukla 7 hematoma pa opreza nikad dosta, sto se tice pre.testova misljenja sam da zelim jos ovo trece djete bez obzira, sve je u Bozijim rukama… jedino bi razmislila u slucaju malfolmalnosti (nadam seda sam dobro napisala) koje su vidljive na uvz i uz konzultacije vise misljenja dr kakve sanse ima za dalje beba… al necemo razmisljat tako daleko nego samo pozitivno svima 😉❤️ nadam se da sam popratila koliko/toliko teme za sada…

Dobro došla 😍 možda si bila među trudnicama zimskim 2022/23 pa smo se pratili 

snowwhite1410
    11. Veljača 2024. 09:24

Jutro dali imate prijedloge za jastuk trudnički?

Lavendera
    11. Veljača 2024. 10:09

Hehe snowwhite da da, pratit cemo se opet, cak mi i LadyD zvuci poznato s one teme. Bas mi je drago da cemo i sada dijeliti putovanje🥰
    Ja sam danas 4+3, zm 11.1. simptoma bas nemam nesto, osim gladi i povremeno vrtoglavice, i tu i tamo neki lagani grcici.  Ali kontam da je jos i rano. Za prve dvije trudnoce sam odma znala da sam trudna, a sad mi je bilo li-la🤣 Jedan test negativan i 3 dana kasnije ponovim kad ono iznenadenje🥰
    Jastuk trudnicki nemam, koristit cu onaj za dojenje sto imam od prethodne dvije trudnoce, bio mi je dobar, a uzela u pepcu za tadasnjih 100kn.

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• bubamara.6
    11. Veljača 2024. 15:29

Ja sam se ovu trudnoću jakooo iznenadila. Bila je mogućnost, ali slaba. Popišala se na test i očekivala nista, kad ono dvije crtice. Nije mi bilo dobro na prvu. 😂

• Premija
    11. Veljača 2024. 19:01

Pozdrav novim članicama 👋 i naravno sretno 🍀
    Vidim nisam jedina ovdje kojoj je treća trudnoća po redu. Drago mi je zbog toga. Također nas je trudnoća iznenadila 😁 Ali jako smo sretni. Samo nek sve bude u redu 🙏

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Marija96
    11. Veljača 2024. 21:38

Vecer.. 8+1, neki su mi cudni bolovi u trbuhu, bolje da predocim, kao da mi nesto "zari" iznutra i kao kad trebam dobit.. Imao tko slicno isto?😅

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)

12.08. (2617g) 💙

Iduci pregled: 26.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.