Sretno Tinchi i Jelena!!Mi smo jucer docekali naseg bebaca, Vito, 51 cm, 3 i pol kile. Pocela s vaginalnim porodom ali se nije htio spustit u zdjelicu pa zavrsila na carskom, ali sad smo i ja i bebac ok i mazimo se. ❤️❤️❤️
Cestitamm 😊😊😊
I hvala 🤞
👱♀️28
🧔♂️31
20.12 zadnja mj
12.1 pozitivan testTermin 25.9
It's a girl 🩷👶
Hvala puno svima! ❤️❤️❤️
.
Drzim fige curama blizu termina da sve bude sto bopje i lakse.
.
Mi smo ok, dojenje cak odlicno ide obzirom da je bio carski, nakon dana skupa taj mali samo sisu pita, iako jos nemam puno mlijeka, u biti kolostruma.
Cak i ne place toliko puno ali ajme kad place onda se bas dere iz svega glasa i kresti, jedan of najglasnijih mislim.
Dosta i spava, po 3, 3 i pol sata u komadu nakon hranjenja , taman na vrijeme za iduce.
It's a boy 💙
Hvala puno svima! ❤️❤️❤️
.
Drzim fige curama blizu termina da sve bude sto bopje i lakse.
.
Mi smo ok, dojenje cak odlicno ide obzirom da je bio carski, nakon dana skupa taj mali samo sisu pita, iako jos nemam puno mlijeka, u biti kolostruma.
Cak i ne place toliko puno ali ajme kad place onda se bas dere iz svega glasa i kresti, jedan of najglasnijih mislim.
Dosta i spava, po 3, 3 i pol sata u komadu nakon hranjenja , taman na vrijeme za iduce.
Super! Moji su obadva odmah lijepo jeli, pa se nadam da ce i treći. Sad si me podsjetila kako je i moj sin bio glasan, iako smo bili smješteni niz hodnik zadnja soba, sestre su svako malo obilazile jer su ga čule u prvu njihovu sobu koliko je imao jak glas 😁 Mada i kćer bila glasna, ali sin posebno. Nek su n živi i zdravi. Sretno dalje 😊
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Evo me s pregleda..
Trudove imam svakih 10 15 min, po meni dosta slabi.
Trajat ce ovo 🙉
A kako kome, kod prvog poroda zna potrajati. Ali nikad se ne zna. Prati i dalje ako su pravilni. Ako prestanu možda su samo lažni. U svakom slučaju sretno i ako se nešto pokrenulo da čim prije riješiš 🍀Javljaj se svakako 😊
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Arianne, čestitam, želim vam sve najbolje! 🥰
.
Evo, mi smo u petak stigli doma i otad se uhodavamo i sve ide nabolje. Hranjenje i dalje najveći problem iako je beba počela sisati zahvaljujući šeširićima. Puno spava, tu smo napravili grešku jer je nismo budili. Kombiniram dojenje, idajanje i malo adaptiranog. Pala je na kilaži pa ću, ako hude potrebe, morati posegnuti češće, a ne samo u krajnjoj nuždi, za adaptiranim.
Danas je kod nas bila patronažna, ohrabrila me i smirila, beba je čak po prvi put uspješno sisala izravno dojku. Tako da se nadam i vjerujem da će sve ići samo nabolje. 🤞🏻😊
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Meni je danas na pregledu receno da dodjem sutra ujutro i ostajem u bolnici, a carski ce biti u srijedu ujutro. 🤗
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Sortiraj odgovore