Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavendera
    21. Srpanj 2024. 20:19

Kod mene nista novo, opet par dana mirnijih kad je malac bio okrenut prema unutra, lupkanje al bas slabo. Nocas opet party bio. U petak imam pregled pa se veselim vidjeti malisu 🥰
    Ne spavam vec mj dana kako treba nocu, ujutro krepana ko pas.. 

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• MiNi1324
    21. Srpanj 2024. 23:18

Javljam da sam sa 28+6 bila na pregledu. Sve je super, maleni super napreduje. Zasad ima 1400g i turbo aktivan je. Počela sam teže zaspati noću zbog sparina i njegovog namještanja. Još uvijek je na zadak. 
    14.08. Imam sljedeći pregled, nakon toga idem još jednom zatim u bolnicu. Kako je vrijeme prebrzo preletjelo. Koliko jedva čekam, toliko me i strah😬
    Nadam se da ste sve ostale dobro i da uspijevate preživjeti vrućine. 

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• Premija
    22. Srpanj 2024. 09:24

Da i ja bi voljela znati što se na kraju desilo s snowwhite, uvijek kad uđem na forum se sjetim nje. 
    .
    Vidim sve smo više manje umorne.zbog nespavanja. Ili pak naotecene. Meni zgaravica sad par dana popustila, odmah je lakše. Ali mučnine se i dalje javljaju. 

.
    Za bebu sam dobila jako puno odjeće od jedne super drage žene, puno toga novog s etiketom još, sve do 80 vel. I baš odgovara zimsko/ljetno pa sam bez brige do godinu dana. Plus što će još dobiti na poklon. Isto tako sam od firme u kojoj radim dobila jakooo lijepi box poklon za sebe i bebu. Znači od odjeće, ručnika, dekice, tješilice, tetra pelena do higijenskih potrepština. Za sebe sve za bolnicu. Pa čak i papuče. Unutra su i neki ulošci za hlađenje nakon poroda, prvi puta to vidim. Uglavnom ugodno su me iznenadili. Još nisam spremila torbu za bolnicu, trebala bi polako, nikad ne znaš.

.
    Od ostalih stvari koje još trebam za bebu je komoda za previjanje i set posteljine s ogradicom za kinderbet. Par gazica i obične bijele tetra pelene. Ostalo imam.

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Kejti0000
    22. Srpanj 2024. 11:29

I ja nikako da pripremim torbu za bolnicu, stalno odgađam, a datum se bliži. Malo osjećam strah od poroda, nadam se samo da će sve ići svojim tijekom bez nekih iznenađenja i hitnih postupaka. Zasad je sve kako treba pa nekako očekujem da sve mirno prođe. 
    Od krupnijih stvari još imamo kuipiti hranilicu; odlučili smo se za Stokke Nomi, a nastavak za novorođenče smo već uzeli preko njuškala. To je zapravo jedina rabljena stvar koju smo uzeli, za ostalo smo se bome istrošili. Ništa nismo dobili...

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• Arianne
    22. Srpanj 2024. 14:13

Ja sam taman bila napisala da dobro spavam i bas iducu noc nisam nikako spavala. 😂
    Jucer na danas je bilo bolje, jedino nam je macak malo bolestan pa me to razbudilo.
    .
    Bas me jako muci zgaravica zadnjih par dana. Pomogne mi popit malo limunovog soka. I umor, to i zbog nenaspavanosti i zglobovi, narocito prsti i sad i zglob od lijeve ruke. Onako pocinje bit tesko. Mislim da mi je i zbog zgaravice stalno ko neka mucnina i knedla u grlo.
    Struk mi vec na 100 cm dosao.
    .
    Ja mislim da za bebu imamo sve osim pelena i onog iz ljekarne. Hranilicu necu zasad uzimat, a krevetic moramo sastavit sad ubrzo kad dovrsimo zadnje radove, i oprati kolica i jaje. Mi smo pak puno toga dobili. Torbu za bolnicu sam taman pocela spremat, danas ce mi doc spavacice pa kad ih operem je spremim.

It's a boy 💙

LadyD
    23. Srpanj 2024. 10:11

i ja bi bas voljela znati sta je sa snowwhite... i dalje saljem pozitivne vibre i nadam se od srca da je dobro i ona i bebica❤️
    e sad... sinoc sam pricala tako s jednom kolegicom i tako u prici spomenile smo zastitu nakon trudnoce... nisam se bas puno informirala al znam da  vecina zavrsi na spirali ili jednokratnoj zastiti... i sad kaze ona da se moze ako zelim tj. nakon 31/32g ako nezelis vise rađat da mozes traziti trajni sterilitet...  spomenila je da su njene  2 kolegice na zadnjem carskom obavile to tako... nesto potpisu prije.... ima li itko ikakvog saznanja o tome ?  nisam trazila po forumu teme o tome... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Premija
    23. Srpanj 2024. 11:44

LadyD

i ja bi bas voljela znati sta je sa snowwhite… i dalje saljem pozitivne vibre i nadam se od srca da je dobro i ona i bebica❤️
    e sad… sinoc sam pricala tako s jednom kolegicom i tako u prici spomenile smo zastitu nakon trudnoce… nisam se bas puno informirala al znam da vecina zavrsi na spirali ili jednokratnoj zastiti… i sad kaze ona da se moze ako zelim tj. nakon 31/32g ako nezelis vise rađat da mozes traziti trajni sterilitet… spomenila je da su njene 2 kolegice na zadnjem carskom obavile to tako… nesto potpisu prije…. ima li itko ikakvog saznanja o tome ? nisam trazila po forumu teme o tome…

Ne znam ni ja puno tome. Čitala sam onako usput po objavama dok su bile u vezi toga da možeš tražiti podvezivanje jajnika nakon navršene 35. godine i nakon trećeg poroda, a ako je porod carski da se dogovori i izvede odmah. Ako se dobro sjećam mislim da i suprug treba potpisati. Eto to mi je ostalo u sjećanju. 

• proljetnica1
    23. Srpanj 2024. 22:21

I suprug treba potpisati da se punoljetnoj osobi podvezu jajnici 😂😂😂E svašta ces ovdje pročitat, jesmo se možda vratili u 18.st da muž odlučuje o zeni 

• Premija
    23. Srpanj 2024. 23:25

proljetnica1

I suprug treba potpisati da se punoljetnoj osobi podvezu jajnici 😂😂😂E svašta ces ovdje pročitat, jesmo se možda vratili u 18.st da muž odlučuje o zeni

E sad sam bas malo pretražila na tu temu. Znači na Faceu su neke žene pisale da su trebale i potpis supruga, na Forumu također isto pišu. Ali nije u svakoj bolnici isto, negdje se ne traži potpis od supruga. A u zakonu isto ne piše da suprug treba potpisati, tako da moguće da neke bolnice traže potpis od supruga protuzakonito. 

.

A očito da nije do muža nego do bolnice 😅🙃

• Lucka2110
    24. Srpanj 2024. 00:13

Bokic ženice nova sam ovdje naime muž i ja idemo na ivf dva puta nije uspijelo sad 11.7 smo bili i ja napravila test 3 dana prije očekivane menstruacije i ispao pozitivan ujutro ponovim isto pozitivan kupim digitalni clearblue i pokaže se plusic i pise 2-3 tjedna... Od ljekova uzimam samo estrofem od 2 mg i utrogestan 200 tri puta na dan... Zanima me dali da se radujem ili je moguće da je lažno pozitivno... Beta nam je 26.7 ali strašno sam nestrpljiva... Unaprijed hvala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.