Evo javljam se s pregleda, pozitivna sam na streptokok u urinu, ima li koja mama problem sa time ili je mozda imala ? I TSH je dosta velik, oko 8 je. Sutra cu po antibiotik i jos svasta nesti od tih tableta. Beba je super, napreduje odlicno, samo eto, tih problemcica ima. Valjda se iskorijeni ta bakterija, nepoznato mi to skroz, jer u prvoj T nisam imala takvih problema.
Iduci pregled 20.06. :)
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Poz trudnice. Da li ima koja da jako osjeća udarce? Ja toliko jako osjećam udarce, udara me ko nenormalan i osjećam svaki njegov pokret i iskreno mene to plaši. Posteljica je ispred. Plaši me jer je prva trudnoća bila drugačija, tj.curica nije bila toliko jaka i bila je 1000x mirnija nego beba. A ovo što on izvodi u trbuhu, užas. Neprestano udaranje, okretanje itd.
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
upisani termini,
17🩷/17💙 podjednako 🙂
I ja prijavljujem curu, pa nek vode!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Poz trudnice. Da li ima koja da jako osjeća udarce? Ja toliko jako osjećam udarce, udara me ko nenormalan i osjećam svaki njegov pokret i iskreno mene to plaši. Posteljica je ispred. Plaši me jer je prva trudnoća bila drugačija, tj.curica nije bila toliko jaka i bila je 1000x mirnija nego beba. A ovo što on izvodi u trbuhu, užas. Neprestano udaranje, okretanje itd.
Mene nekada udari da poskocim, pa promjeni polozaj pa su mi ti udarci ok. Mislim da je to sve u redu. Samo zavisi gdje se nađe kada hoce da se javi 😁
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Bravo za super preglede! 🤗
Mene isto malena zna lupit posteno, osjecam je vecinu dana i isto ne mislim da je to nesto zabrinjavajuce. Neke bebe su mirnije, a neke aktivnije. Neka se oni nama javljaju 🤭🥰
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Pozdrav curkee, nas termin je 3.9
Slijedeca kontrola 12.06 💙
dobrodosla
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cestitke na ptegledima.
...
Mene isto vec zna lupit toliko da se trznem. Ili legnem na bok spavat i na koji legnem tu on lupa i migolji se pa smeta.
...
Ja sam napravila OGTT. I zbog mucnina i povracanja koji su mi se vratili narocito kad duze ne jedem ujutro, bilo me strah hocu li ga uspjet uopce napravit. Ali jesam. I nije toliko strasno. Pa evo da utjesim ako se koja brine, da ne mora bit toliko strašno.
Jutros su mi rezultati na onom Portalu zdravlje i svr je ispod referentnih vrijednosti pa mislim da je ok. 😁
It's a boy 💙
Mene moj isto zna lupiti da poskočim sa stolca 🤣🙈 iako u ovoj trudnoći manje osjećam one male pokrete, ali kad pošteno udari onda se trznem 😁 u prošloj trudnoći sam puno odmarala pa sam ga osjetila čim se malo trzne, a sad od malog jedva da stignem sjesti pojest pa tako da to i tome prepisujem sto sam aktivnija pa je teže osjetiti udarce 😊
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Uh, znači osjetit ću što znače udarci😂 onda dobro, utješile ste me☺️
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Sortiraj odgovore