Svakako dok se beba ne krene okretati iskreno nije potrebna nikakva ogradica, lakše ćete vidjeti djete ako je s vama u sobi a nemate kameru u krevetiću.
Dovoljno je samo madrac ispod djela di je glava staviti neku dekicu ili nesto da malo odigne madrac da bebi glava bude na malo povišenom i na madrac nepropusna podloga i plahta. Ja sm dok je bio mali znala staviti na dio di je glava i tetra pelenu dobro zavuč u madrac jer kad bljucne nekad je lakše samo maknuti tetricu nego cijelu plahtu 😁 tek nakon 3-4 mjeseca onda bi bilo dobro staviti onu koja se veže, ne jastučiće ni pletenice jer se u to beba lakše zapetlja, zapne pa da se ne uguši.
Moj mali i dalje spava u vreći i to je zapravo najbolje jer puno znaju mlatarati nogicama pa da si ne podigne dekicu il poplunčić na glavu 😁🥰
E pa ja bi ju baš preporučila, ogradicu, od prvog dana. Evo moje iskustvo kad sam s bebom došla doma, isto prvo bez ogradice bila, već kod prvog dana spavanja doma, beba se zavukla na drugu stranu kinderbeta skroz do rešetki. Kako? Nemam pojma. Uglavnom nije mi bilo ugodno pronaći ju tako da joj je glavica bila u rešetki. Ali svatko neka za sebe odluči. S ostalim se slažem. 😊
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
i najvaznije je od svega da sto vise radite ispravljenih leđa 🤣🤣 za prematalice ipak preporucujem da stanete ispred njih prije odabira.... neke kolegice su imale nize vec koje su imali ili su im bile ljepe pa su investirale u malo vislje nogice i tako dobile tu neku visinu da im leđa netrpe ....
iskreno meni je veci stres bio da jedem redovno nekako, i posto sam morala baratat sa bocicama i izdajalicama to pranje, steriliziranje... tu sam morala imat cesce obroke, međuobroke,.. dobru posudu gdje cu to sve staviti da mi nesmeta a opet da mi je pri ruci, naci termosicu, ad, kuhalo, bokal za vodu... al u hodu se to sve nekako slozi 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Cure ima li neka RÅSKOG Kolica iz Ikee? https://ibb.co/S7rqFLC
Na instagramu sam vidjela da neke cure imaju platnene košarice/kutije u njima kako bi bolje organizirali/rasporedili stvari.
Ja ta kolica imamo doma, ali nikako da nađem košarice koje mi taman pašu, sve do sad mi imaju par cm viška ili manjka.
Ako neka ima, možete li me uputiti koje unutarnje organizatore da uzmem?
Termin 18.10.2024.
Upadam kao padobranac
No, mame s malom razlikom jeste razmišljale o blizanačkim kolicima? Ako da, kojim?
Ja sam razmišljala o cybex gazelle s, kupila bih sportski dio i jaje za početak, kasnije onda, ukoliko bude potrebe sportski dio jer ne vjerujem da ćemo se kroz zimski period puno voziti u kolicima pa ne budem kupovala košaru za bebu.
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Upadam kao padobranac
No, mame s malom razlikom jeste razmišljale o blizanačkim kolicima? Ako da, kojim?
Ja sam razmišljala o cybex gazelle s, kupila bih sportski dio i jaje za početak, kasnije onda, ukoliko bude potrebe sportski dio jer ne vjerujem da ćemo se kroz zimski period puno voziti u kolicima pa ne budem kupovala košaru za bebu.
Ma ja neću uzimati kolica za blizance, moj mali će imati negdje oko 22 mjeseca kad rodim, pa sam mislila onda uzeti onaj nastavak za kolica da stariji može sjesti ili stajati dok se vozimo. Moj već sad prosvjeduje protiv kolica, onaj tricikl još nekak ali u kolicima mu više nije zanimljivo 🤣 tako da nisam razmišljala o toj opciji 😊🥰
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Curke,jucer sam bila privatno u Porecu na animaly scanu.
Ogromna razlika od bolnice.
Sat vremena je trajao pregled.
Doktorica mjeri detaljno sve jos i prohodnost bebinih vena,zilica,cak i majcinih preko kojih se beba hrani,broji prstice,mjeri svaki organ,…
Sve dok radi objasnjava.Sat vremena gledas ekran i divis se.
Onda gledas bebicu 4d,slika ju i snimi,ma da se moja curka skrivala cijeli pregled.
Ruke i noge su joj bile na glavi i preko lica ali je nesto i uspjela.
Zadnjih 15 minuta ulazi partner i njemu takodjer sve objasni i pokaze.
Poslije nam je dala koju crno bijelu sliku i sav materijal,mjerenja i tih par snimaka u boji na usb-u.
110 € pregled.
Svakako se isplatilo🙂
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Ja isto razmišljam o buggyboardu. Moj mali se neće voziti u kolicima, isto tako tricikl još nekako. Svakako ću uzeti neku nosiljku, pa malu učiti od početka na nju. Više ću nju pokušati prilagoditi nama, nego da njega sad maltretiram novim stvarima, jer je on sad u fazi tantruma, pa si mislim da je lakše novu bebu prilagoditi nego njega
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Da bar mogu i ja o buggyboardu razmišljati, ali sumnjam da će htjet. Moja curica se obožava voziti u kolicima i samo čeka kada će ić u kolica dok smo negdje u gradu. Pokušali smo već par puta bez kolica, ali to je uvijek završilo tako da je se moralo nositi bez prekida.
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
i ja razmisljam o baggy-u 🤣🤣🤣 morala bi se raspitat koja mi odgovaraju na kolica... vidjela sam da ima sa sjedalicom i samo stojeci... za par dana cu u đir malo razgledati a do tada cu neki popis sastaviti 🙃tiri za organizarore je najbolje izmjeriti koliki tocno trebaju pa moze svaka bacit oko kad ide nekuda dali ima igdje pa javimo
mene malo ljeva strana zeza... znaci jednako kao kad se zakasljem zategne mi se kao na djelu jajnika... tako i ponekad kad lezim na ljevom boku... vjerojatno nekako nezgodno prebacim nogu ili tezinu stomaka...nije cesto al uvjek isto mjesto... moram spomenit na iducem pregledu... od simptoma su me nocas dva puta probudili grcevi tako da zvanicno pocinje 😅,
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Javljam se nakon pregleda. Beba je oko 700g super napredujemo. Nastavljam za zeljezom i vitaminima.
Iduci pregled 1.7.
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji