Da li neko ima iskustva ili zna nesto od Baby Merc Q9 kolicima? Cjenovno su prihvatljiva i dizajn mi je jako lijepja sam ih vidjela u zivo i ok su skroz… konstrukcija je cvrsta, veci kotaci i veca korpa od ispod… trebas provjerit jaje koja je vrsta i dal ti odgovara i kakav je sportski dio (kakvo kopcanje ima, polozaji i kakav je materijal za odrzavanje ….) znam da za njih mozes naci adaptere i kotace za naruciti ako odu… bili su moj 3 izbor 😉
Hvala ti na odgovoru. Ja jos nisam otisla uzivo da ih pogledam i da svaki dio razmotrim, ali ovako na oko su mi se svidjela a ne kostaju mnogo. Znaci imaju zamjenske dijjelove. Svidio mi se bio i jedan model Pueri ali sam cula da ako se tockovi pocjepaju da se ne mogu naci novi 😐
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Poz trudnice. Da li ima koja da jako osjeća udarce? Ja toliko jako osjećam udarce, udara me ko nenormalan i osjećam svaki njegov pokret i iskreno mene to plaši. Posteljica je ispred. Plaši me jer je prva trudnoća bila drugačija, tj.curica nije bila toliko jaka i bila je 1000x mirnija nego beba. A ovo što on izvodi u trbuhu, užas. Neprestano udaranje, okretanje itd.Meni je prva trudnoća bila kao i kod tebe, sin, baš lijepe lagane udarce sam osjećala. Dok mi je u drugoj trudnoći kćer ludovala po trbuhu. Sin se za skoro cijelu kilu rodio veći tako da mislim da nema veze koliko je velika beba. Barem iz mog iskustva. Sad je opet dečko i osjećam lagane udarce, općenito mi je sad treća trudnoća sličnija prvoj. U svakoj trudnoći mi je posteljica sprijeda.Pošto imaš sina i kćer. Da li su takvi kakvi su bili u trbuhu takvi i vani?
Kćer je bila jako mirna u trbuhu i nakon poroda sve dok nije prohodala🤣 ali je ko beba stvarno predobra bila, jako strpljiva, bez grčeva, svaki izlazak zubića prošao bez plača, ukratko neko bi reko da nisam ni imala bebu
Daaa, točno takvi su i vani. Sin uvijek sve mirno prihvaćao, sam spavao, zube nisam ni osjetila kad je dobio, također ni grčeve nije imao. Kćer od prvog dana tvrdoglava, živahna, imala grčeve, prohodala s 9 mj. Još uvijek je takva, puno strpljenja i borbe, ali sve će to proći. 😀
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Sa koliko tjedana ste prestale/pocele izbjegavati lezati na ledima i desnom boku? Ja na trbuhu nisam lezala vec sigurno 6,7 tjedana jer mi nije vise tako udobno (sad sam 15i tt) a i ne preporuca se a na desnom boku i ledima mi pase pa ponekad sam jos tako jer ne mogu stalno samo na lijevom.
*petljala sam nesto po nadimku pa sad 30 dana ne mogu vratiti Doriis, ugl to sam i dalje ja 🙈
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Ja sam na leđima ležala do nekih 15tt jer me nije smetalo, cak se i sad nekad slucajno u noci okrenem na leđa na kratko. Uglavnom lijevi i desni bok izmjenjujem. Inace cijeli zivot spavala na trbuhu i trenutno me spavanje i namjestanje ubija 😂 cesto mijenjam polozaj jer mi je neudobno pa mislim da nema nekog rizika za bebu ako sam kratko na leđima/desnom boku
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
Ja gotovo od početka spavam više-manje na lijevom boku, a kad utrnem, onda neka poza napola bok/napola leđa. Desni bok mi trenutno nikako ne odgovara, na početku sam i mogla nekako, ali rijetko.
.
Jeste li već počele pomalo razmišljati o porodu? Planirate li prirodan porod, odnosno je li vam to želja ili već znate da ćete koristiti sredstva za olakšavanje boli, npr. epiduralna ili nešto drugo?
.
Mame koje su rodile već, jeste li rađale na leđima ili ste probale i neke druge poze? Koja vam se čini najlakša i najefikasnija?
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Sa koliko tjedana ste prestale/pocele izbjegavati lezati na ledima i desnom boku? Ja na trbuhu nisam lezala vec sigurno 6,7 tjedana jer mi nije vise tako udobno (sad sam 15i tt) a i ne preporuca se a na desnom boku i ledima mi pase pa ponekad sam jos tako jer ne mogu stalno samo na lijevom.*petljala sam nesto po nadimku pa sad 30 dana ne mogu vratiti Doriis, ugl to sam i dalje ja 🙈
Spavam kako mi dodje,ne opterecujem se.
Desni i lijevi bok i leđa.
Bitno da spavam.👌🏻🙂
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Ja gotovo od početka spavam više-manje na lijevom boku, a kad utrnem, onda neka poza napola bok/napola leđa. Desni bok mi trenutno nikako ne odgovara, na početku sam i mogla nekako, ali rijetko.
.
Jeste li već počele pomalo razmišljati o porodu? Planirate li prirodan porod, odnosno je li vam to želja ili već znate da ćete koristiti sredstva za olakšavanje boli, npr. epiduralna ili nešto drugo?
.
Mame koje su rodile već, jeste li rađale na leđima ili ste probale i neke druge poze? Koja vam se čini najlakša i najefikasnija?
Prije mjesec dana je rodila prijateljica stojecki kaze.
Nagnula se na krevet i samo ispalo🙂😀
Nisam znala da i to moze.
Kaze ona da je bilo brzo i puno lakse nego lezeci.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Pa kaj se tiče spavanja, ja sam sad 20tt i počela sam sa spavanjem na boku prije koji tjedan-dva, sad isto nekad legnem na leđa ili polu bok/polu leđa, podbacim si trudnićki jastuk tak da legnem kao nakant, ali većinom sam na lijevom ili desnom boku 😊
Za porod ja ću ovaj put tražiti epiduralnu jer sam zadnji put bila glupa i odbila 🙈 htjela bi opet vaginalno roditi jer carski je duži i teži oporavak što je logično jer rez u pitanju. Rodila sam na leđima, iskreno i nakon tog iskustva nisam sigurna da bi mogla reći da je neki drugi način lakši ili bolji 😁 ipak trebalo bi probati neki drugi način da bi mogla prosuditi, ali vjerujem da ću opet na leđima jer iskreno ne znam kakve su prakse s drugim položajima za rađanje u državnim/gradskim bolnicama 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
ja sam prvo na leđima, drugo carski i ako budem mogla birat ponovno bi carski
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Premija uh onda mi se crno piše🤣
Spavanje - ja spavam i na lijevom i na densom boku, najviše na desnom jer mi tako paše a i mali me ne udara na toj strani dok npr na lijevoj strani me udara ko nenormalan pa si mislim možda mu ne paše taj položaj🤷🏻♀️
Rađanje na leđima.. - ja nisam rodila vaginalno, već sam išla na hitan carski. Ali, da se mene pita ja bi rodila bočno. Jer me bočno nije toliko boljelo koliko me boljelo dok su me okretali na leđa. Zašto, ne znam. Sjećam se da sam vrištala da me boli na leđima i da se želim vratiti na bok(bila sam drogirana od 3 doze dolantina pa se ne sjećam svega) i doktorima je bilo čudno da zaš mene tolko boli a ctg ni ne očitava trudove🤷🏻♀️ al ako budem imala prilike vaginalno rodit mislim da ću tražit bočno
▪️PCOS, IR
▪️Imam curicu, 2023.❤️
▪️Termin 04.10.2024.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji