Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Claire123
    28. Svibanj 2024. 15:07

Marija, preslatka pupa😍😍 isto nisam pametna za te jastučiće, ima ih baš lijepih, stvarno ne znam kako mi je prvo dijete, vidjela sam da ih mnogi stavljaju. Mame koje imaju iskustva, javite se!

32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
    AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
    missed ab.-2023. - 9 + 5
    01/2024 - imamo +
    T: 19.9.2024.
    Clexane 0.4 💉

• Premija
    28. Svibanj 2024. 18:47

Svakako bi preporučila ogradicu, ima lijepih koje se sa strane zavežu i nema straha, a beba se neće udariti u drvo kad se počne micati. A jastuk neko vrijeme ne koristiti, zategnuta plahta, beba u vreci za spavanje, a ispod madraca podloga da podigne uzglavlje da beba nije u ravnom položaju dok spava. 

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• ikica_90
    28. Svibanj 2024. 20:28

Svakako dok se beba ne krene okretati iskreno nije potrebna nikakva ogradica, lakše ćete vidjeti djete ako je s vama u sobi a nemate kameru u krevetiću.
    Dovoljno je samo madrac ispod djela di je glava staviti neku dekicu ili nesto da malo odigne madrac da bebi glava bude na malo povišenom i na madrac nepropusna podloga i plahta. Ja sm dok je bio mali znala staviti na dio di je glava i tetra pelenu dobro zavuč u madrac jer kad bljucne nekad je lakše samo maknuti tetricu nego cijelu plahtu 😁 tek nakon 3-4 mjeseca onda bi bilo dobro staviti onu koja se veže, ne jastučiće ni pletenice jer se u to beba lakše zapetlja, zapne pa da se ne uguši.
    Moj mali i dalje spava u vreći i to je zapravo najbolje jer puno znaju mlatarati nogicama pa da si ne podigne dekicu il poplunčić na glavu 😁🥰

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Delce15
    28. Svibanj 2024. 23:48

bebolinka

Drage mame, zvali su me sa Sv.Duha i savjetovali da s obzirom na dobar Nifty ako želim napravim aminocintezu a ne biopsiju korionskih resica.
    Ima li netko iskustva s aminocintezom ili poznate nekog da je to radio?
    Ja sam mislila kao pa super Ajde Napravit ću bilo šta i sad budala išla citat svašta pa se isprepadala

Javi se na temu ljetnih beba, tu ima jedna mama koja je radila amnio i proslo sve ok. Zasto dr ne preporuca biopsiju? 

👩2907/24 🍼🤱

bebolinka
    29. Svibanj 2024. 06:24

Delce15

bebolinka

Drage mame, zvali su me sa Sv.Duha i savjetovali da s obzirom na dobar Nifty ako želim napravim aminocintezu a ne biopsiju korionskih resica.
    Ima li netko iskustva s aminocintezom ili poznate nekog da je to radio?
    Ja sam mislila kao pa super Ajde Napravit ću bilo šta i sad budala išla citat svašta pa se isprepadala
    Javi se na temu ljetnih beba, tu ima jedna mama koja je radila amnio i proslo sve ok. Zasto dr ne preporuca biopsiju?

Jer je dobar uzv i nuhalni se smanjio. Kaže da je manje rizično raditi aminocintezu 

nora3001
    29. Svibanj 2024. 07:11

Onda poslusaj sta ti kazu vjerovatno znaju najbolje.Super da je sad sve kako treba ali eto zvog jednog probira koj je statistika samo su te nasekirali i navukli ti stres i brigu.
    Ali svakako sad si mirna pa odradi sta te slijedi jer je takav protokol.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

bebolinka
    29. Svibanj 2024. 08:43

nora3001

Onda poslusaj sta ti kazu vjerovatno znaju najbolje.Super da je sad sve kako treba ali eto zvog jednog probira koj je statistika samo su te nasekirali i navukli ti stres i brigu.
    Ali svakako sad si mirna pa odradi sta te slijedi jer je takav protokol.

Da.. ma užas koj stres su mi napravili.
    Ali mislim da je to sve ispalo tako zato jer mi je prerano mjerila sve(po meni). Jer mi je računala da su mi ciklusi 28 dana a meni su 33-35 dana, znaci taj dan sam bila trudna cca 5 dana manje

LadyD
    29. Svibanj 2024. 09:49

pozz svima ❤️
    preporuka jest da se sto manje stvari stavlja po kreveticu i na ogradice al kad ides gledat sta ima u ponudi zaljubis se u sve i tako uđes u taj zacarani krug 🤣😅🤣koji traje i kad se prebacis na robicu 🤣🤣🤣🤣
    ja sam imala koljevku za koju sam sama sasila ogradicu koja se vezala skoro za svaku sipkicu na kreveticu tako da bude zategnuta i također se zavlacila ispod madraca da ostane tako... i iskreno spavala je u vreci ... ispocetka je imala dekicu za dan  ili jastuk za noc nekih par dana dok se nisam dovoljno oporavila da ju mogu bez icega podici po noci... poslje u vrecu i super mi se pokazalo.. jos uvjek spavamo u vrecama 😉, uglavnom ogradica je bila vise da nepuse i da zastitim od vjetra, hladnoce... tipa okupam ju i  da joj nepuse, spava a lampa gori a njoj je sjena... tog tipa.... isto sam dosta dugo pa do jastucica (sa godinu) stavljala tetricu ispod glave zbog lakseg vađenja nakon bljuckanja ili znojenja na pola presavijeno... imala sam par sa  sasivenom gumom da bude zategnuto kad se pocela vrtit ... ja nisam nista podbacivala pod madrace nego sam stavljala knjige dvije ispod nogica od koljevke ili krevetica tako da nema onaj pregib ispod...  i to mi je bilo nekako bolje jer sam mjenjala strane krevetica zbog glavice da je uvjek okrenuta prema meni.... dan je svaki put drugacije a noc jedna na ljevom druga na desnom boku....  i znala sam neku tanku dekicu ili tetru zarolati iza leđa... al s obzirom da se dizes na svakih sat dva za hranjenje pa i presvlacis nekih pol sata sat max spavas tankim snom 😅 tako da imas dosta kontrole da nece nesto poc po krivu.... i imala sam nepromocnu podlogu ispod plahtice jer se znaju pobljuckat jace, propiskit, prokakit...  a dosta je jednostavnije kad je stavita...

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    29. Svibanj 2024. 09:50

... ja sam imala za kinder i posto je koljevka manja prerezala sam i dobila taman za koljevku i za korpu na kolicima jer mi je preko dana znala bit u korpi u drugim prostorijama.... bilo mi je prakticno stavit podlogu za presvlacenje na kutnu i imala sam ogradicu sa strane da nepadne i jastucic ispod podloge da bude malo tog nagiba za preko dana zbog ravnog lezanja i presvlacenja... ... uglavnom kad smo presli u kinderbet uzela sam 3 pletenice i rasplela ih i  provlacila oko ogradice i to mi je super ispalo... bude ljepo fiksirano i ljepo cak i izgleda.... malo je problem kad treba skinit i vratit zbog pranja al boze moj odvojim sat mjesecno i mir... i obavezno sam imala (imam jos 😁) kao đep sa vanjske strane da visi... za blaznicu, dudu, flasicu... da neustajem trazit po noci 😉...  imala sam 4 male plahtice za koljevku i uvjek su se vrtile, za kinderbet imam 4 al zapravo su mi 2-3 dovoljne jer se stignu oprat i osusit do mjenjanja.... ja sam prvo mjenjala svaki dan max dva a kad smo presli na kinderbet svakih 4-7dana... zavisi dosta i koliko bebe promoce i zaprljaju... presli smo u kinderbet sa nekih 9mj... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    29. Svibanj 2024. 09:56

eto to je neko moje iskustvo i nadam se da ce vam pomoci u izboru.... uglavnom sto jednostavnije i prakticnije to bolje za vas... treba vremena da se malo oporavite i uhodate sa dojenjem/hranjenjem, presvlacenjem, odrzavanjem oko bebinih stvari... plus jos obaveza po kuci... jednostavno i prakticno je moj izbor 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.