Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sparkle212
    04. Lipanj 2024. 13:05

Cure samo da pohvalim Babyland. Prosli mj smo kupili Bebetto Vulcano 2u1 kolica i Avionaut Pixel pro jaje, stiglo za 4 dana, paket neostecen. Dok sam otvorila jaje plastika krovica je bila savinuta i nije drzalo poziciju. Nije oštećeno u transportu, više kao da je od stajanja u skladišu izvinuto. Javila sam se na info mail Babylanda, oni su proslijedili proizvođaču, odmah odobrili zamjenu te plastike i tkanine krovića i evo danas stiglo iz Poljske 😊 
    Vidim Babyland često ima neke popuste, mi smo ovo uhvatili neki proljetni -30% i dosta se osjetilo😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Kejti0000
    04. Lipanj 2024. 15:57

Ikica, Ufff, to je baš traumatično iskustvo. 
    Čini mi se, kad slušam iskustva, da je svaki porod priča za sebe, svaka je rodilja drugačija, beba isto tako, a onda i sve ostale okolnosti i čimbenici. Teško je u svemu tome ostati smiren, opušten i usredotočen na svaki korak…

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• sanya123
    04. Lipanj 2024. 17:23

Jedan moooožda off topic. Gdje kupiti kupaći kostim sad za ljeto ? Zadnjih 100 godina nosim jedan te isti bikini, koji je doslovno peri deri, ali postao mi je sad mali. Gdje sad gledat kupaće ? Da li najobičniji ili ćete vi u shopping u neke posebne dućane (trebamo i sebi nešto kupit, shopping za bebe dolazi nakon ljeta 😂) ?

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

• Premija
    04. Lipanj 2024. 20:00

Imam dva vaginalna poroda iza sebe. Iskreno, prvi put stvarno ne znaš što očekivati, slušaš, čitaš razna iskustva, dobra i manje dobra. Ali ni u snovima ne možeš zamisliti kako to bude. Meni je prvi porod započeo puknućem vodenjaka u 5 ujutro, a rodila tek u 1 iza ponoći. 20 sati čiste agonije. Cijelo vrijeme pravilni trudovi, da bi me stavili na drip, što mi je definitivno odmoglo, nikad ga više ne bi prihvatila. Pošto beba nikako da se spusti za izgon, dogovor između dr, babice i mene je bio da dr pritisne trbuh (točnije želudac-doslovno sam ostala bez zraka), jedna babica je napravila rez, a druga gurnula unutra ruku i povukla malog van. Mali je imao pupčanu vrpcu oko vrata. Dr je rekao da se zbog toga nije spustio u porođajni kanal. Uglavnom sve je završilo u redu. I da, porod klasičan, na leđima, noge gore.
    Drugi porod također na leđima. Dva dana prije počeli pripremni trudovi, zatim mi je puknuo vodenjak, ali kad sam došla u bolnicu su rekli da nije zapravo puknuo vodenjak nego ovojnice oko vodenjaka. Ali pošto sam bila otvorena već 4 cm su me ostavili tamo. Tijekom narednih par sata sam već imala neizdržive bolove i zatražila ponovni pregled. Stanje se nije promijenilo. Ali je tada dr sama piknula vodenjak i odmah su počeli pravi žestoki trudovi. U roku 4 sata sam rodila. Prirodno, bez dripa, bez epiziotomije, znači super. Oporavak je bio brz.

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• Premija
    04. Lipanj 2024. 20:02

sanya123

Jedan moooožda off topic. Gdje kupiti kupaći kostim sad za ljeto ? Zadnjih 100 godina nosim jedan te isti bikini, koji je doslovno peri deri, ali postao mi je sad mali. Gdje sad gledat kupaće ? Da li najobičniji ili ćete vi u shopping u neke posebne dućane (trebamo i sebi nešto kupit, shopping za bebe dolazi nakon ljeta 😂) ?

Ja ću naručiti na Sheinu, imaju prekrasne. Općenito sam kupovala u New Yorkeru.

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

• sanya123
    04. Lipanj 2024. 21:23

Premija

sanya123

Hvala na ideji za Shein :)

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

• mihaela144
    04. Lipanj 2024. 22:31

sanya123

Premija

sanya123

Hvala na ideji za Shein :)

Ja sam isto naručila sa sheina i oduševljena sam dala za njega možda 8e 

lennucia
    04. Lipanj 2024. 23:27

sanya123

h&m ima super jednodijelne..i obicne i za trudnice

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻
    💊Catafertyl, Siofor, Folacin
    😻 Waiting for baby girl 24/10/2024

lennucia
    04. Lipanj 2024. 23:35

A za porod ne znam sto bi rekla, jel mi bolje sve znati ili ne znati...u zadnje vrijeme se susrećem s curama koje idu privatno roditi/pa cak i u inozemstvo npr Sloveniju...kad cujem strahote iz nasih bolnica i razumijem. Valjda treba i malo sreće imati u svemu

💃🏼33 PCOS
    🧔🏻 32 👍🏻
    💊Catafertyl, Siofor, Folacin
    😻 Waiting for baby girl 24/10/2024

• MiNi1324
    05. Lipanj 2024. 06:48

lennucia

A za porod ne znam sto bi rekla, jel mi bolje sve znati ili ne znati…u zadnje vrijeme se susrećem s curama koje idu privatno roditi/pa cak i u inozemstvo npr Sloveniju…kad cujem strahote iz nasih bolnica i razumijem. Valjda treba i malo sreće imati u svemu

A gle, avaki porod je za sebe. I svaki porod boli, nekog manje nekog više. Nekog tolko boli da misli da će umrijeti, a nekog boli a može hodat(to sam ja🤣), ovisi od osobe do osobe. I ne možeš utjecati na sam porod biti išta. Jedini i najveći problem ovdje su doktori. Koji forsiraju sve i svašta. Mada, da se razumijemo sigurno ima žena koje imaju nerealne zahtjeve i očekivanja pa se skroz razočaraju kad ne dobe ono što su htjele, a nisu doktori. Ja sam išla na porod s razumijevanjem, slušala doktore i ako me zanimalo sam ih pitala i oni au mi normalno odgovorili. Pritom nisam vrištala tamo da ću umrijeti, da nemogu više jer sam bila svjesna da je to samo trenutna bol. I sve sam slušala i zato, unatoč boli i porodu imam vrlo lijepo i pozitivno iskustvo sa poroda, iako mi je sam porod bio traumatičan ne zbog doktora nego zbog okolnosti na koje nitko ne može utjecati. 

▪️PCOS, IR
    ▪️Imam curicu, 2023.❤️
    ▪️Termin 04.10.2024.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.