Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija96
    16. Svibanj 2024. 11:29

tinchi

Cure super za preglede..
    Pratim vas stalno..
    Mene zanima kako osjetite bebu?
    Ja sam u 21 tjednu posteljica sprijeda i mislim da osjetim ali nisu to bas udarci kako vi pisete pa se bas brinem sada

Hej, ja to gledam ovako mozda grijesim no ako do sad nisi nista osjetila a sad nesto osjetis, migoljenje ili ko mjehurici, leptirici dok jos nisu bas udarci to je onda to, nema sta drugo biti. Ja znam osjetit kao da mi prodje kroz trbuh 'nešto' s jedne na drugu stranu. Ali sad vec mogu osjetiti ko njezniji udarac nije to jos nista previse. Ali nesto se rita, dogadja, mrda kako bi rekla. 

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

Marija96
    16. Svibanj 2024. 11:34

Hej cure, koje pijete prenatalne vitamine poput premama novalac i ostalo jel se smiju oni mjenjati? Ja msm da to ne igra ulogu ikakvu no, bili su mi svekar i svekrva u Makarskoj kao da vide jel ima tamo iste te koje ja pijem al jeftinije i nakraju kupili drugacije. Pa sad jel se smije to koristiti/mjenjati? 

11.01. ➕
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙

Nela2105
    16. Svibanj 2024. 11:55

Cure, jel ima koja bolove u pupku? Mislim bolove, moguce i da su mi se misici upalili od kasljanja, jer doslovno me satrala ova viroza ili sta god to bilo.. i osjetim knako ko peckanje u pupku kad kasljem, i stvarno nisam pametna jel to normalno..
    Sutra imam pregled pa ne bi bas panicarila unaprijed..
    @snowwhite kakva je situacija kod tebe? Jel sve u redu?

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• ikica_90
    16. Svibanj 2024. 12:49

Mislim da su svi ti prenatalni vitamini ugl isti, ali pogledaj sastav pa usporedi. Možeš ih mijenjati, svi imaju istu svrhu i koriste se u trudnoći pa bar tu nema straha 😘
    A ovo peckanje u pupku, možda osjetis rastezanje maternice. Ne znam koji si tjedan, ali ja sam u prvoj trudnoći to znala ful osjetiti da me peće koža oko pupka, i s vremenom je prošlo. Valjda kak se maternica rastezala me to više znalo peckati, al sad u ovoj trudnoći još ništa, valjda sam se već cijela razvukla 🤭🤣🙈
    Kak stojimo s omjerima dečkića i curki? Jel netko prati 😁
    Snowwhite1410 drži nam se, mislimo na tebe I šaljemo ti puno dobre vibracije 😘
    Svima čestitke na super pregledima 😘🥰

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Nela2105
    16. Svibanj 2024. 12:57

ikica_90

Mislim da su svi ti prenatalni vitamini ugl isti, ali pogledaj sastav pa usporedi. Možeš ih mijenjati, svi imaju istu svrhu i koriste se u trudnoći pa bar tu nema straha 😘
    A ovo peckanje u pupku, možda osjetis rastezanje maternice. Ne znam koji si tjedan, ali ja sam u prvoj trudnoći to znala ful osjetiti da me peće koža oko pupka, i s vremenom je prošlo. Valjda kak se maternica rastezala me to više znalo peckati, al sad u ovoj trudnoći još ništa, valjda sam se već cijela razvukla 🤭🤣🙈
    Kak stojimo s omjerima dečkića i curki? Jel netko prati 😁
    Snowwhite1410 drži nam se, mislimo na tebe I šaljemo ti puno dobre vibracije 😘
    Svima čestitke na super pregledima 😘🥰

Usla u 17 tjedan.. nemogu rec da je bol jer nije, nego bas onako peckanje.. ali da moguce i da je rastezanje maternice ima smisla

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

snowwhite1410
    16. Svibanj 2024. 13:00

Hej cure ja sam u KBC Rijeka tu je puno bolje nego u Puli daj bože da dočekam kraj trudnoće tu ću doći rodit 🍀❤️ uglavnom još uvijek krvarim Još nije stalo i daju mi antibiotik za urino infekt i nadam se da če to stati i da če se posteljica dignut rastezanjem maternice 🍀🙏❤️daj bože 🙏 ova neizvjesnost ubija fali mi moja curica jako 🥺 definitivno vam pišem uglavnom sada samo čekamo da krvarenje stane 🍀 

Marija96
    16. Svibanj 2024. 13:26

snowwhite1410

Hej cure ja sam u KBC Rijeka tu je puno bolje nego u Puli daj bože da dočekam kraj trudnoće tu ću doći rodit 🍀❤️ uglavnom još uvijek krvarim Još nije stalo i daju mi antibiotik za urino infekt i nadam se da če to stati i da če se posteljica dignut rastezanjem maternice 🍀🙏❤️daj bože 🙏 ova neizvjesnost ubija fali mi moja curica jako 🥺 definitivno vam pišem uglavnom sada samo čekamo da krvarenje stane 🍀

Cesto pomislim na tebe ♥️ drzi se i cuvaj nam se. Javljaj se. 

11.01. ➕
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙

Kejti0000
    16. Svibanj 2024. 13:36

Snowwhite, drži se, nadamo se najboljem! Sretno! 🙏🏻🍀
    .
    Marija, možeš bez problema mijenjati vitamine, ja sam u planiranju pila novalac, nakon toga elenatal pa elebaby. To je sve više-manje isto, bitno da se od njih dobro osjećaš.
    .
    Ja pokrete bebe osjetim sa sigurnošću, svakodnevno više puta. Sad se to već vidi i izvana. Lupkanje i prevrtanje se često i ponavljaju ritmički. 🥰

Kupili smo danas CYBEX Kolica 2u1 komplet Balios S Lux sky blue. 😊 Prvo smo mislili Talos, ali smo se predomislili, ova su ipak dosta ljepša i elegantnija, a ako Bog da, koristit će se i za više beba. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• Arianne
    16. Svibanj 2024. 13:57

Snowhite1410 drago mi je da je bolje u Rijeci i drzim fige da sve bude ok.
    Smijem pitat koje su bakterije nasli, jer i meni su nasli neke bakterije pa sam popila antibiotik. (ureoplasmu parvum i enterococcus faecalis, nemam pojma kako sam to pokupila). Mozda mi se zbog toga cerviks skratio i sad sam na nekon polumirovanju, nadam se da ce na sljedecem pregledu za tjedan i pol sve biti ok.
    ...
    Sto se tice prenatalnih, ja ih mijenjam, imala sam Veritas pa sam onda dobila 2 besplatne kutije Gravidon A (od Veritas testa kad sam radila). Poslije sam nesto cula da nije dobar Novalac, a htjela sam neke s DHA jer ih Gravidon nema, pa sam kupila Elebaby, njih cu sljedece.

It's a boy 💙

snowwhite1410
    16. Svibanj 2024. 14:18

Arianne

Snowhite1410 drago mi je da je bolje u Rijeci i drzim fige da sve bude ok.
    Smijem pitat koje su bakterije nasli, jer i meni su nasli neke bakterije pa sam popila antibiotik. (ureoplasmu parvum i enterococcus faecalis, nemam pojma kako sam to pokupila). Mozda mi se zbog toga cerviks skratio i sad sam na nekon polumirovanju, nadam se da ce na sljedecem pregledu za tjedan i pol sve biti ok.

Sto se tice prenatalnih, ja ih mijenjam, imala sam Veritas pa sam onda dobila 2 besplatne kutije Gravidon A (od Veritas testa kad sam radila). Poslije sam nesto cula da nije dobar Novalac, a htjela sam neke s DHA jer ih Gravidon nema, pa sam kupila Elebaby, njih cu sljedece.

Ne znam ali mi daju ne injekciju svaki dan 3× dnevno svakih 8 h neki lijek i jedva čekam da se to riješi stvarno mi je dosta i želim kući ali prvo mi treba stati to krvarenje i nadam se da hoće 🙏🍀 hvala svim curama koje mislite na mene i na podršci 🍀 puno mi znači 🍀 nikada u životu nisam mislila da ču ovako nešto proživit stvarno teže od poroda i svega pogotovo za psihu jako teško samo se nadam da će sve nakraju biti dobro ❤️🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.