Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teicaa02
    16. Svibanj 2024. 14:48

tinchi

Cure super za preglede..
    Pratim vas stalno..
    Mene zanima kako osjetite bebu?
    Ja sam u 21 tjednu posteljica sprijeda i mislim da osjetim ali nisu to bas udarci kako vi pisete pa se bas brinem sada

Joj ova moja bas jako udara… osjeti se i pod rukom i moze se snimit na kameri… isto posteljica naprijed..
    Pocela sam negdi kraj 19tt osjecat al iza 20tt su bas postali jasni udarci…
    Ali ne brini… rekla mi je doktorica da neke cure skroz slabo ili skoro nikako ne osjecaju i da je to sve normalno

👩🏼 30
    👨🏻 30
    1. trudnoća
    5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
    Termin poroda: 12.9. 🙏🏼

• Popokatepetl
    16. Svibanj 2024. 19:20

Ja redovito čitam ali pamtim kao zlatna ribica...
    Uglavnom ja sam u prvoj trudnoći baš baš kasno osjetila bebu, a da se vidi tek pred sam kraj. Ovaj put sam počela sam osjetiti već s nekih 16-17 ali minimalno, sad već osjetim konkretno ali to je baš unutra (isto mi je posteljica napred), nema šanse da ni ja ni itko drugi osjetimo pod rukom, bar za sad..
    I htjela sam pitat ako je kojoj tako, mene pokoji dan, npr. danas, kao da lupa u mjehur 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
    Znam da je fizički nemoguće ali doslovno osjetim udarac ful nisko i  trčim u WC i na jedvite jade stignem, ili ne stignem baš skroz 😅

• Doriis
    16. Svibanj 2024. 20:48

Info; popust u BabyLandu u WestGateu se odnosi 70% samo na mali dio djecje robice i igračaka a kolica i ostale veće stvari su na 15, 20% ali tako je i inače. Po meni se ne isplati ići, baš sam ostala razočarana.

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Melodie
    16. Svibanj 2024. 21:23

Recite vi meni, ja kad svoje prijateljice pitam za savjet (imaju stariju dicu ) savjet sta trebam kupiti jer prvo uopce se nerazumim u bebe a drugo neznan sta je sve potrebno, i kad upitam za kolica za onu koljevku kojoj se spusti strana u kojoj ce mi beba spavat uz nas krevet, kada pitam za robicu kakvu kupit itd nedobijem savjet nego: prerano ti je prerano ti je, zasto to vec gledas prerano ti je.. a ja imam osjecaj da ce mi tako proc ovo sve vrime i da nista necu nabavit a neznam sta da nabavljam. Pa evo ako moze savjet kad idete u te djecje trgovine ili u trgovine namjestaja sta gledate sta kupujete, s cim sa krenem? 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

Jeleenaa
    16. Svibanj 2024. 22:58

Vidim.da se prica o pokretima bebe. Moja beba ima dosta jake udarce, koji i druge osjete pod rukom i vec se povremeno moze primjetiti kada lezim.
    Jos nista nisam uzela za bebu sada planiram bar sa necim da pocne. Koliko flasica je potrebno za pocetak? Najvise pohvala sam vidjela za Avent natural response, pa mislim da cu njih

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Kejti0000
    16. Svibanj 2024. 23:38

Mi smo danas obavili dobar shopping.
    Kupili smo kolica; nakon toga se malo nasekirali jer smo na kraju na malizakladi.hr našli bolju ponudu za istu stvar. 
    Večeras smo na istoj stranici naručili krevetić, prematalicu, gnijezdo i adaptere (jer smo prethodno uplatili za balios 2u1 nesvjesni da na ovoj stranici postoji opcija 3u1 koja je trenutno na -20%).
    Sad smatram da smo najbitnije i najkrupnije riješili, a ostalo ćemo laganini jer ću još malo razmisliti o tome što nam stvarno treba. 
    Nastojat ću većinu riješiti prije vrućina i prevelikog trbuha. 🙈🤰🏻

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

Melodie
    17. Svibanj 2024. 04:32

Kejti0000

Kupili smo kolica; nakon toga se malo nasekirali jer smo na kraju na malizakladi.hr našli bolju ponudu za istu stvar.
    Večeras smo na istoj stranici naručili krevetić, prematalicu, gnijezdo i adaptere (jer smo prethodno uplatili za balios 2u1 nesvjesni da na ovoj stranici postoji opcija 3u1 koja je trenutno na -20%).
    Sad smatram da smo najbitnije i najkrupnije riješili, a ostalo ćemo laganini jer ću još malo razmisliti o tome što nam stvarno treba.

super hvala ti sad san sve ovo tvoje zapisala ja naprimjer nisan ni znala sta je gnijezdo 😂😂 koja ste kolica i krevetic kupili? previse je kolica pa me bas zanima. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• sparkle212
    17. Svibanj 2024. 08:21

Melodie tako su u meni pricali da je prerano, ali ja sam si pocela lagano od 16tt gledati i istrazivati jer stvarno je svega previse i sve je dosta skupo haha. Mi smo se odlucili na Cutie Cloud 4u1 krevetic i trebalo mu je skoro 8 tjedana da stigne.
     Kolica sam dugo istrazivala i razmisljali smo izmedu Cybex Balios S lux i Bebetto Vulcano, na kraju smo odabrali Bebetto jer mi imaju laksi sustav sklapanja od Cybexa. Takoder imaju “memory click” sustav skidanja kosare ili sportskog djela, a to nisam primjetila kod drugih. Jaje smo si uzeli Avionaut Pixel pro jer je stvarno jaaako lagano, pa jos dok dođe beba od 3500-4000g budem ju mogla lakse nositi 😂
    Komodu za prematanje sam nasla rabljenu Ikea Sundvik na Marketplaceu za 75e, inace su po 200, isto i kadicu sa stalkom sam nasla povoljno jeftinu.
    Ugl malo po malo gledam i pratim akcije ili dobre ponude rabljenih stvari jer sam doma i ne znam puno o djeci pa citam i istrazujem 😊 ima vremena ali zast cekati zadnje dane, kaj ako se nekaj dogodi i gospodica odluci ranije doci.

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• ikica_90
    17. Svibanj 2024. 08:21

Kejti0000

Ma kaj se sekirate, ljepo vratite ili otkažite narudžbu toga kaj ste kupili i naručite na malizakladi ako je tamo jeftinije 😁 ionako imate pravo vratiti, nije korišteno 😉 
    A kaj se tiče kada početi kupovati, ja mislim da ne može biti nikad prerano. Ja sam za svog prvog malca stvari počela lagano kupovati negdje oko 20tt s time da sam ranije još počela preko interneta gledati ponude i informirati se kaj sve trebam i uspoređivati razne proizvođače kolica i slično 😁 ja sam gledala da one stvari kaj moram uzeti da si rasporedim otplatu rata i slično da mi financijski ne bude previše odjednom 😉 tak da Melodie slobodno već kreni istraživati i kupovati ako nađeš neku dobru ponudu 😉😘 a za bočice ja preporučam barem 1 doma da imate kad se vratite iz rodilišta jer ako i budete dojile vrlo vjerojatno ćete se i izdajati pa će djete u nekim slučajevima piti i to mlijeko iz bočice 😘 mislim da je sad još rano za kupovanje stvari za rodilište, ali ako nađete negdje povoljno neke trudničke spavacice zašto ne uzeti npr 😉😘 ja sam tak sebi uzela na popustu neku haljinu z trudnice iako mi tad još trbuh nije iskočio ali biti će super za kasnije 😁😘

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

Kejti0000
    17. Svibanj 2024. 08:33

Melodie, uzeli smo ova kolica: https://malizakladi.hr/cybex-gold-djecja-kolica-3u1-balios-s-lux-sky-blue-taupe-frame-aton-s2-moon-black-58195 Tu su košara, sportski dio i ovo gnijezdo s adapterima koje smo mi morali uzet posebno jer smo prvotno našli 2u1, a ne 3u1.
    Krevetić smo planirali uzeti sa spojenom prematalicom, ali smo na kraju zaključili da je preuska i da nam je zapravo praktičnije odvojeno, tako da smo uzeli ovo:
    - krevetić https://malizakladi.hr/quax-djecji-krevetic-loft-60x120-white-32373
    - prematalica https://malizakladi.hr/quax-stol-za-previjanje-comfort-white-naturel-32437
    Krevetići su obično 60x120 ili 70x140, mi smo se odlučili na kraju na manje dimenzije, nadam se da nismo pogriješili.
    Ostaje nam uzeti i madrac za krevetić, to nisam htjela jučer jer bih malo istražila ponudu; cijene su doslovno od 30€ do 150 € pa me zanima ima li netko neku preporuku? Madrac je dosta bitan. 

♀ 31 ♡ ♂32
    1. trudnoća
    ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.