Cure, je li zna koja slučajno razliku izmedju ovih (stavljam link) sjedalica/ljuljalica i onih 10x skupljih tipa Babybjorn i sl.
https://optimumshop.hr/products/djecija-stolica-za-hranjenje?fbclid=IwAR3OvWnHWkCGau-YshFSuIaqIHlP-gfh5cpYTVdSK0C0zARhKx7u_U_ujsk_aem_AdwkQ6m4_OC-DnbGd6LGhEhwTA0GoMdR9f1gte2FswRUark9BvIq1t6bKdFmrIv2owRSscvfKG9ltqGawM25sQHC&utm_source=facebook&utm_medium=paid&campaign_id=120207965209180109&ad_id=120207970515450109
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Cure gdje kupujete tetra pelene? Jel se samo meni cini ili je cijena od oko 20€ za 2 komada puno previse (one s raznim dezenima).
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
E netko je pitao zatommee tippee bočice, ja ih nisam koristila jer mi je netko rekao da nisu baš dostupni sisači za bočice svugdje tipa dm, ljekarne i slično, pa sam se zato odlučila za phillips avent jer njih ima posvuda za nabaviti iako sam i ja prethodno planirala uzeti tommee tippee bočice jer su mi se činile baš super 😉😘
Kaj se tiče bruha pupčane vrpce iskreno meni nikad ništa ginekolog nije spominjao pa vjerujem da je sve to ok.
Sretno svima na pregledima 🥰😘Ja sam pitala, ma da da i ja sam na kraju narucila phillipsove :)
Koje si tocno bocice narucila? Gledam i ima par vrsta, be mogu skuzit koje bi bile najbolje 😃
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Ja imam iduci pregled 17.05. 😬
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
E netko je pitao zatommee tippee bočice, ja ih nisam koristila jer mi je netko rekao da nisu baš dostupni sisači za bočice svugdje tipa dm, ljekarne i slično, pa sam se zato odlučila za phillips avent jer njih ima posvuda za nabaviti iako sam i ja prethodno planirala uzeti tommee tippee bočice jer su mi se činile baš super 😉😘
Kaj se tiče bruha pupčane vrpce iskreno meni nikad ništa ginekolog nije spominjao pa vjerujem da je sve to ok.
Sretno svima na pregledima 🥰😘Ja sam pitala, ma da da i ja sam na kraju narucila phillipsove :)Koje si tocno bocice narucila? Gledam i ima par vrsta, be mogu skuzit koje bi bile najbolje 😃
Bas tih nema vise koliko vidim ne mogu naci. Mozda su ove 1e je razlika ja sam platila 50e ali imas popust pa ok ispadne. https://www.notino.hr/philips-avent/natural-response-scd838-12-poklon-setza-bebe/ meni je kuma rekla da su te najbolje jer ima taj nastavak da pije sporije, da ne vuce zrak, manje grceva.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Znači započinjete polako kupovinu za bebicu😊😊
Sta ste prvo uzele? Ja nisam jos nista. Mislila sam prvo da uzmem neku odjecicu, ali tako mi je svagdje slab izbor odjecice za djecake, a za djevojčice je sve prelijepo. 😍
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Sretno svima na pregledima 🥰😘Ja sam pitala, ma da da i ja sam na kraju narucila phillipsove :)Koje si tocno bocice narucila? Gledam i ima par vrsta, be mogu skuzit koje bi bile najbolje 😃Bas tih nema vise koliko vidim ne mogu naci. Mozda su ove 1e je razlika ja sam platila 50e ali imas popust pa ok ispadne.https://www.notino.hr/philips-avent/natural-response-scd838-12-poklon-setza-bebe/ meni je kuma rekla da su te najboljejer ima taj nastavak da pije sporije, da ne vuce zrak, manje grceva.
Hvala ti :)
Gledala sam vec ove njihove bocice, i ove sta imaju ventil da zrak ne ulazi mi djeluju skroz dobre.
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sta ste prvo uzele? Ja nisam jos nista. Mislila sam prvo da uzmem neku odjecicu, ali tako mi je svagdje slab izbor odjecice za djecake, a za djevojčice je sve prelijepo. 😍
A ja pomalo gledam, zapisujem stvari.. narucila sam sad ove bocice, kadicu za kupanje, gledam i one nosiljke ergobaby. Jesu skuplje, ali nekako racunam ove neke stvari kupiti malo bolje, svjesna sam da je sve poprilicno skupo pa necemo moci bas na svemu ustedit 😂Robicu gledam i bolje mi je da gledam sto manje, ja bi sve ono pokupovala 😅
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sta ste prvo uzele? Ja nisam jos nista. Mislila sam prvo da uzmem neku odjecicu, ali tako mi je svagdje slab izbor odjecice za djecake, a za djevojčice je sve prelijepo. 😍A ja pomalo gledam, zapisujem stvari.. narucila sam sad ove bocice, kadicu za kupanje, gledam i one nosiljke ergobaby. Jesu skuplje, ali nekako racunam ove neke stvari kupiti malo bolje, svjesna sam da je sve poprilicno skupo pa necemo moci bas na svemu ustedit 😂Robicu gledam i bolje mi je da gledam sto manje, ja bi sve ono pokupovala 😅
Ja tak isto, smatram da stignemo, no sve je bas skupo, pa je financijski lakse iz mjeseca u mjesec nesto. Kadica nam je stigla, bas je dobra. Bocice narucene, grijac boca ima jos od prije kad sam uzela. Na popustu je bio kinderbet pa smo i to. Gledam kad je sta akcija, jer bas dosta sve dodje haha. Robicu neku imam, neku cu dobit, jer mi je frendica nedavno rodila pa cu nasljedit, a i to mi je najmanji trosak kad pogledas sve te skuplje stvari a i puno će sigurno svatko od nas i dobiti pa si nebi sad isla previse natrpavat robicom.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Cure gdje kupujete tetra pelene? Jel se samo meni cini ili je cijena od oko 20€ za 2 komada puno previse (one s raznim dezenima).
Ja sam isto njih gledala i iskreno da ti kazem mislim da se isplati dat lovu na dobru tetricu jer one bas traju (meni je mama dala 3 bijele tetrice koje sam ja kao dijete koristila-iskuhavane su milijun puta i jos su nakon 30god upotrebljive) ... E sad, sta je danas kvalitetno i di to uzet, to se i ja pitam i stalno gledam.. nekidan sam prilikom narudžbe za neke druge gluparije naletjela na sinsay 3kom za 4-5e - neki popust i narucila sam jer pise 100% pamuk (iako sam citala da je 100%muslin meksi) pa cu cisto iz znatiželje vidit koja je razlika uzet te ultra jeftine i kad kupim neke bolje da usporedim ...
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji