Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jeleenaa
    10. Svibanj 2024. 20:29

LadyD

samo da javim da je pregled prosao super, mjere su u skladu s tjednima, sluzbeno imamo decka, iduci pregled 7.6. a prije toga u bolnicu obaviti uzv. uglavnom sve 5 i nadam se da ce tako i ostati do kraja, trenutno sam na +2kg (77kg)

Čestitam 💙💙

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

LadyD
    10. Svibanj 2024. 22:41

Premija

Evo i ja danas imala pregled. Saznala da nosim dečka 💙 i pišonja baš strši pa nemoguće da bi fulala spol. Uglavnom nekako sam bila sigurna da je cura pa sam ostala iznenađena, ali iskreno htjeli smo dečka pa smo jako sretni. Na pregledu sve super, mjere odgovaraju tjednu, 19+2. Dobila sam 3 kg do sada. Pošto smo u zadnjih par godina imali sve cure u obitelji, trebam kupiti odjeću za dječaka. Kinderbet imam od kćeri. Komadu također. Iskreno iz iskustva ne trebaju vam ne znam kakve komode, meni više služe za odjeću, a prematala sam ionako na kutnoj ili krevetu na nepropusnoj podlozi iako imam nastavak na prematalici. Isto tako i ti jastuci za dojenje i nošenje, sve brzo prerastu pa ni ne razmišljam o tome. Bočice mi ni jedno dijete nije trebalo dugo, pošto sam dojila tako da ću i o tome tek kasnije razmišljati. Dudicu također ni jedan nije htio. Jaje sjedalicu također imam, kao i kolica Mutsy Nexo. Uglavnom, kupovati ću svaki mjesec ponešto, lakše je sada kad smo saznali spol.
    LadyD čestitke na dečku 💙

također cestitke na decku 💙

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

LadyD
    10. Svibanj 2024. 22:44

💙 decki 12
    🩷 cure 9
    gusto je 😉

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

tinchi
    10. Svibanj 2024. 22:58

Da se i ja napokon javim 
    Udala sam se prosli vikend pa nisam bas bila aktivna od obaveza..
    Proslo je sve dobro osim velike otecenosti stopala ali i to se smirilo sa mirovanjem...
    Doktor na proslom pregledu rekao da je vjr curica ali nije 100 % siguran da malo popravim prosjek 🤣
    ..
    I danas se lupim jako u stomak vise se nabila na stomak na drzak za kisobrane, prebacila sam se od straha 
    Sutra cu zvati ginekologiju da vidim hocu na ultrazvuk ici jer nekako nisam mirna

👱‍♀️28
    🧔‍♂️31
    20.12 zadnja mj
    12.1 pozitivan testTermin 25.9

It's a girl 🩷👶

• sparkle212
    10. Svibanj 2024. 23:26

LadyD

sparkle212

Mi smo se odlucili za Ikea Sundvik prematalicu, nasla rabljenu u odlicnom stanju za 75e. Robice sam dosta dobila od sestricne i kume koje imaju ljetne curice pa nam se sezonski velicine odgovaraju.
    Kaj se tice kolica, to sam jako dugo istrazivala i citala po grupama razne recenzije i izbor je bio između Cybex Balios S Lux 3u1 i Bebetto Vulcano 2u1. Na kraju smo odabrali Bebetto jer mi se vise svida sustav sklapanja, a konstrukcija je cvrsta kao Cybex. Vidjet cemo jel smo dobro odabrali 😂
    Bas se veselim slaganju komode i pripremanju sitnica za bebu, ali ima za to jos vremena 😁
    gdje si vidjela vulkano? ja sam isto super zadovoljna bila sa bebetto 3u1 vulcano sa malenom i planiram ih ponoviti…

Narucili smo ih na Babyland.hr. Probala sam ih u poslovnici u Varaždinu gdje slucajno imaju i Cybex Balios kolica i odluka je pala na Bebetto. Bila su na sajamskom popustu, sa adapterima i Avionaut Pixel Pro jajem cca 705e.
    Btw cure sad sam vidjela da Babyland u West gateu ima neko proljetno ciscenje i popuste 50-70% na neke stvari, ukljucujuci 3u1 kolica pa mozda pogledat kaj se nudi 😊

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Petra110622
    11. Svibanj 2024. 00:07

Citam vas, ali ne stignem pisat jer smo u potpunoj renovaciji kuce; gradiliste je unutra 🤦🏻‍♀️ ali za sada sta sam stigla pogledat i donekle se odlucit su philipsove dude i bocice; narucila sam twistshake kadicu sa stalkom jer je bila na odlicnom popustu; komodu bi ikeinu malm; a za kolica se mislimo, zelimo Nunu, ali dvoumim se oko dva modela, Triv Next ili Mixxa Next, pa ako tko zna, savjet je dobrodosao 😊

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

nora3001
    11. Svibanj 2024. 09:38

tinchi

Da se i ja napokon javim
    Proslo je sve dobro osim velike otecenosti stopala ali i to se smirilo sa mirovanjem…
    Doktor na proslom pregledu rekao da je vjr curica ali nije 100 % siguran da malo popravim prosjek 🤣
    ..
    I danas se lupim jako u stomak vise se nabila na stomak na drzak za kisobrane, prebacila sam se od straha
    Sutra cu zvati ginekologiju da vidim hocu na ultrazvuk ici jer nekako nisam mirna

Čestitam na udaji🥂🎊

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

Marija96
    11. Svibanj 2024. 11:08

tinchi

Da se i ja napokon javim
    Proslo je sve dobro osim velike otecenosti stopala ali i to se smirilo sa mirovanjem…
    ..

Cestitam! I mene to ceka za mj dana.
    Razmisljanja sam da bolje provjeriti nego se doma muciti i zivcirati to moze vise naskoditi a ovako ce ti bit olaksanje kad kaze da je sve okej.

11.01. ➕
    01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
    22.02. (26.84mm) 😍 👣
    05.03. (49.75mm) 😍
    29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
    22.04. 🩵
    20.5 (603g) 🩵
    17.6. (1042g)
    15.7. (2005g)
    12.08. (2617g) 💙
    Iduci pregled: 26.8.

ivona2306
    11. Svibanj 2024. 11:14

Cestitke Premija na decku i Tinchi na udaji 🤗
    Snowwhite, ima li kakvih novosti? Nadam se da je sve okej 😘

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

Nela2105
    11. Svibanj 2024. 11:20

tinchi

Da se i ja napokon javim
    ..

Čestitam na udaji 😊
    Nadam se da je sve okej sta se tice ovog udarca..
    @snowwhite ima li kakvih novosti kod tebe? 😊

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.