Hocete vi kupovati one komode za presvlacenje?
Ne znam di je najbolje to gledati, di god gledam preskupe su 😂
Ja sam uzela u Lesnini komodu za presvlacenje u lesnini, iako vise izgleda ko obicna komoda da se moze koristit i kasnije.. kad gore nema onog dijela za presvlacenje ni ne kuzi se sta je.. sad je na akciji 200€ i iskreno svakako se isplatila
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Ne znam di je najbolje to gledati, di god gledam preskupe su 😂
Ja sam mislila kupiti obicnu sa ladicama i odgovarace i za poslije. Jos ako je istina kao sto dosta mama kazu da su bebu presvlacile na krevetu, ne bih da neke ogromne pare dajem na to
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Mi imamo Malm komodu s 4 ladice i na nju sam planirala stavit podlogu za presvlačenje..
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Ne znam di je najbolje to gledati, di god gledam preskupe su 😂Ja sam mislila kupiti obicnu sa ladicama i odgovarace i za poslije. Jos ako je istina kao sto dosta mama kazu da su bebu presvlacile na krevetu, ne bih da neke ogromne pare dajem na to
Ja sam kuci imala za sebe ladicar iz yiska onaj s dubokim ladicama.
Postoje 3 reda i 4.
I da ga ne micem iz sobe kupila sam jos jedan do njega i gore cu nadodati podlogu za presvlacenje a u ladice stane sve za bebaca.
Ne kostaju puno i ima bijele i hrast boja.
Takve znam da ima i Ikea.
Sto se tuce kupivine prvo je bio trudnicki jastuk koji poslije sluzi za dojenje,a danas sam uzela grijac od philipsa za bocicu jer je neka cura prodavala novi za 10 eura 🙂đaba.
Cak sam nasla sterilizator od philipsa za 30 €
S obzirom da nemam nista i da necu naslijedit pocela sam tako kako naletim na nesto kao novo a za male novceke uzimat.
A kasnije cu krevetac,kolica i vece stvari po centrima.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Ne znam di je najbolje to gledati, di god gledam preskupe su 😂Ja sam mislila kupiti obicnu sa ladicama i odgovarace i za poslije. Jos ako je istina kao sto dosta mama kazu da su bebu presvlacile na krevetu, ne bih da neke ogromne pare dajem na toJa sam kuci imala za sebe ladicar iz yiska onaj s dubokim ladicama.
Postoje 3 reda i 4.
I da ga ne micem iz sobe kupila sam jos jedan do njega i gore cu nadodati podlogu za presvlacenje a u ladice stane sve za bebaca.
Sto se tuce kupivine prvo je bio trudnicki jastuk koji poslije sluzi za dojenje,a danas sam uzela grijac od philipsa za bocicu jer je neka cura prodavala novi za 10 eura 🙂đaba.
S obzirom da nemam nista i da necu naslijedit pocela sam tako kako naletim na nesto kao novo a za male novceke uzimat.
A kasnije cu krevetac,kolica i vece stvari po centrima.
E i ja sam vidjela te iz Jyska svidjeli su mi se. Njega sam i mislila. Nije visoka i moze podloga stati gore
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ne znam di je najbolje to gledati, di god gledam preskupe su 😂Ja sam mislila kupiti obicnu sa ladicama i odgovarace i za poslije. Jos ako je istina kao sto dosta mama kazu da su bebu presvlacile na krevetu, ne bih da neke ogromne pare dajem na toJa sam kuci imala za sebe ladicar iz yiska onaj s dubokim ladicama.
Postoje 3 reda i 4.
A kasnije cu krevetac,kolica i vece stvari po centrima.E i ja sam vidjela te iz Jyska svidjeli su mi se. Njega sam i mislila. Nije visoka i moze podloga stati gore
Moj prvi je star godinama i jos 3 puta seljen i u super je stanju.
Mislim da su bili manje od 50€
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Jel koja od vas gledala kolica? Koja su vam zapela za oko? Meni je nekako za sve ostalo lako, mislim da cu oko kolica imat najvise posla dok ne odaberem koja cu 😂😂Jel ima koja iskusna mama neki savjet u vezi kolica? 😊
[/url
Mi smo se odlucili za Ikea Sundvik prematalicu, nasla rabljenu u odlicnom stanju za 75e. Robice sam dosta dobila od sestricne i kume koje imaju ljetne curice pa nam se sezonski velicine odgovaraju.
Kaj se tice kolica, to sam jako dugo istrazivala i citala po grupama razne recenzije i izbor je bio između Cybex Balios S Lux 3u1 i Bebetto Vulcano 2u1. Na kraju smo odabrali Bebetto jer mi se vise svida sustav sklapanja, a konstrukcija je cvrsta kao Cybex. Vidjet cemo jel smo dobro odabrali 😂
Bas se veselim slaganju komode i pripremanju sitnica za bebu, ali ima za to jos vremena 😁
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
samo da javim da je pregled prosao super, mjere su u skladu s tjednima, sluzbeno imamo decka, iduci pregled 7.6. a prije toga u bolnicu obaviti uzv. uglavnom sve 5 i nadam se da ce tako i ostati do kraja, trenutno sam na +2kg (77kg)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
samo da javim da je pregled prosao super, mjere su u skladu s tjednima, sluzbeno imamo decka, iduci pregled 7.6. a prije toga u bolnicu obaviti uzv. uglavnom sve 5 i nadam se da ce tako i ostati do kraja, trenutno sam na +2kg (77kg)
Super za pregled i cestitam na decku 💙
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji