Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela2105
    10. Svibanj 2024. 16:04

ivona2306

Hocete vi kupovati one komode za presvlacenje?
    Ne znam di je najbolje to gledati, di god gledam preskupe su 😂

Ja sam uzela u Lesnini komodu za presvlacenje u lesnini, iako vise izgleda ko obicna komoda da se moze koristit i kasnije.. kad gore nema onog dijela za presvlacenje ni ne kuzi se sta je.. sad je na akciji 200€ i iskreno svakako se isplatila

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Jeleenaa
    10. Svibanj 2024. 16:15

ivona2306

Ja sam mislila kupiti obicnu sa ladicama i odgovarace i za poslije. Jos ako je istina kao sto dosta mama kazu da su bebu presvlacile na krevetu, ne bih da neke ogromne pare dajem na to

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

• Lol2008
    10. Svibanj 2024. 16:25

Mi imamo Malm komodu s 4 ladice i na nju sam planirala stavit podlogu za presvlačenje..

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

nora3001
    10. Svibanj 2024. 16:40

Jeleenaa

ivona2306

Ja sam mislila kupiti obicnu sa ladicama i odgovarace i za poslije. Jos ako je istina kao sto dosta mama kazu da su bebu presvlacile na krevetu, ne bih da neke ogromne pare dajem na to

Ja sam kuci imala za sebe ladicar iz yiska onaj s dubokim ladicama.
    Postoje 3 reda i 4.
    I da ga ne micem iz sobe kupila sam jos jedan do njega i gore cu nadodati podlogu za presvlacenje a u ladice stane sve za bebaca.
    Ne kostaju puno i ima bijele i hrast boja.
    Takve znam da ima i Ikea.
    Sto se tuce kupivine prvo je bio trudnicki jastuk koji poslije sluzi za dojenje,a danas sam uzela grijac od philipsa za bocicu jer je neka cura prodavala novi za 10 eura 🙂đaba.
    Cak sam nasla sterilizator od philipsa za 30 €
    S obzirom da nemam nista i da necu naslijedit pocela sam tako kako naletim na nesto kao novo a za male novceke uzimat.
    A kasnije cu krevetac,kolica i vece stvari po centrima.

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

Jeleenaa
    10. Svibanj 2024. 16:41

nora3001

Jeleenaa

ivona2306

Postoje 3 reda i 4.
    I da ga ne micem iz sobe kupila sam jos jedan do njega i gore cu nadodati podlogu za presvlacenje a u ladice stane sve za bebaca.
    Sto se tuce kupivine prvo je bio trudnicki jastuk koji poslije sluzi za dojenje,a danas sam uzela grijac od philipsa za bocicu jer je neka cura prodavala novi za 10 eura 🙂đaba.
    S obzirom da nemam nista i da necu naslijedit pocela sam tako kako naletim na nesto kao novo a za male novceke uzimat.

E i ja sam vidjela te iz Jyska svidjeli su mi se. Njega sam i mislila. Nije visoka i moze podloga stati gore

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

nora3001
    10. Svibanj 2024. 16:46

Jeleenaa

nora3001

Jeleenaa

ivona2306

Postoje 3 reda i 4.
    E i ja sam vidjela te iz Jyska svidjeli su mi se. Njega sam i mislila. Nije visoka i moze podloga stati gore

Moj prvi je star godinama i jos 3 puta seljen i u super je stanju.
    Mislim da su bili manje od 50€

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tinnaa999
    10. Svibanj 2024. 16:58

Jel koja od vas gledala kolica? Koja su vam zapela za oko? Meni je nekako za sve ostalo lako, mislim da cu oko kolica imat najvise posla dok ne odaberem koja cu 😂😂Jel ima koja iskusna mama neki savjet u vezi kolica? 😊

[/url

• sparkle212
    10. Svibanj 2024. 17:20

Mi smo se odlucili za Ikea Sundvik prematalicu, nasla rabljenu u odlicnom stanju za 75e. Robice sam dosta dobila od sestricne i kume koje imaju ljetne curice pa nam se sezonski velicine odgovaraju.
    Kaj se tice kolica, to sam jako dugo istrazivala i citala po grupama razne recenzije i izbor je bio između Cybex Balios S Lux 3u1 i Bebetto Vulcano 2u1. Na kraju smo odabrali Bebetto jer mi se vise svida sustav sklapanja, a konstrukcija je cvrsta kao Cybex. Vidjet cemo jel smo dobro odabrali 😂
    Bas se veselim slaganju komode i pripremanju sitnica za bebu, ali ima za to jos vremena 😁

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

LadyD
    10. Svibanj 2024. 18:15

samo da javim da je pregled prosao super, mjere su u skladu s tjednima, sluzbeno imamo decka, iduci pregled 7.6. a prije toga u bolnicu obaviti uzv. uglavnom sve 5 i nadam se da ce tako i ostati do kraja, trenutno sam na +2kg (77kg) 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

ivona2306
    10. Svibanj 2024. 18:16

LadyD

samo da javim da je pregled prosao super, mjere su u skladu s tjednima, sluzbeno imamo decka, iduci pregled 7.6. a prije toga u bolnicu obaviti uzv. uglavnom sve 5 i nadam se da ce tako i ostati do kraja, trenutno sam na +2kg (77kg)

Super za pregled i cestitam na decku 💙

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.