Imate vi pravo, bolje uzet tako neke obicne komode jer placat ove djecje po ovim baby trgovinama stvarno nema smisla…kad vidim cijene, ajme 😃
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mi smo se odlucili za Ikea Sundvik prematalicu, nasla rabljenu u odlicnom stanju za 75e. Robice sam dosta dobila od sestricne i kume koje imaju ljetne curice pa nam se sezonski velicine odgovaraju.
Kaj se tice kolica, to sam jako dugo istrazivala i citala po grupama razne recenzije i izbor je bio između Cybex Balios S Lux 3u1 i Bebetto Vulcano 2u1. Na kraju smo odabrali Bebetto jer mi se vise svida sustav sklapanja, a konstrukcija je cvrsta kao Cybex. Vidjet cemo jel smo dobro odabrali 😂
Bas se veselim slaganju komode i pripremanju sitnica za bebu, ali ima za to jos vremena 😁
gdje si vidjela vulkano? ja sam isto super zadovoljna bila sa bebetto 3u1 vulcano sa malenom i planiram ih ponoviti...
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
samo da javim da je pregled prosao super, mjere su u skladu s tjednima, sluzbeno imamo decka, iduci pregled 7.6. a prije toga u bolnicu obaviti uzv. uglavnom sve 5 i nadam se da ce tako i ostati do kraja, trenutno sam na +2kg (77kg)
Čestitam na 🩵🩵
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
ja imam komodicu od malene tako da ce ona ostati(kupljena je rabljena od dj. sobe hespo programa(za smjesnih 100kn) i samo sam narucila naljepnicu i jednu ladicu izravnala jer joj je fronta bila obla... uglavnom sad ju mislim ponovno preljepiti a malenoj cu robicu prebaciti u neki ormaric pored ili ugradit ormarice (kao kuhinjski al plici) iznad komode da mi je sve pri ruci ... nju i dalje doma najcesce presvlacim gore jer mi je lakse zbog leđa a i ona voli... sto se tice krevetica uzet cu nasljeđeni manji(koljevka) drveni i sama cu sasiti ogradicu i baldahine dok dobijem inspiraciju (i malenoj sam 😁), narucit cu samo madrac po mjeri jer su za te koljevke preporucene debljine od 5cm... kinderbet ce dobit kad bude prerasla kao i malena... uglavnom ja se borim sa malenim prostorom pa ce biti sve u next to me shemi sa obe strane kreveta.... talođer cu ostat vjerna avent bocicama sa sirokim grlom za pocetak i nadam se da ce funkcionirat inace prelazim na mam bocice kao rezervu (malena je koristila i dan danas siroko grlo ali tamo s prelaskom na velicinu 3 smo imali problema i prihvatila je mam sisace koji su malo plosnatiji i pasu na usko grlo... i pasu na aventove navoje i bocice uskog grla... )
tetrice cu kupiti vjerojatno po par od par proizvođaca i obavezno vecih par kom jer ih koristim po pola u korpi i koljevci ispod bebe kao plahticu dodatnu i tako mi je puno lakse pranje i odrzavanje oko bebice gdje lezi i spava (bljucanje, propisavanje i sl.)
robicu se nadam kroz ljeto kupiti jer nevjerujem da cu imati od koga nasljediti ... mada nisam protiv koristenog tako da mi nesmeta jer svakako sve operem i peglam + koristim onu dezi tekucinu za odjecu (ima u dm i u lidlu)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jel koja od vas gledala kolica? Koja su vam zapela za oko? Meni je nekako za sve ostalo lako, mislim da cu oko kolica imat najvise posla dok ne odaberem koja cu 😂😂Jel ima koja iskusna mama neki savjet u vezi kolica? 😊
Mi smo se odlučili za Nuna Pipa urbn 3u1 kolica..
Znam da svi govore da 3u1 kolica nisu praktična, ali ovima nismo mogli odoljeti.. predivna su, a i poslužit će i u budućnosti. 😁 Za prematalicu ću isto uzeti vjerojatno običnu komodu iz Ikee i gore staviti nastavak za previjanje
💁🏼♀️ 26 y.
.
8/2023. missed ab. 10+6
.
9.2.🌈
Harmony-low risk-baby girl🌸
.
Da li je neka radila YOU51 prenatalni test?
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
samo da javim da je pregled prosao super, mjere su u skladu s tjednima, sluzbeno imamo decka, iduci pregled 7.6. a prije toga u bolnicu obaviti uzv. uglavnom sve 5 i nadam se da ce tako i ostati do kraja, trenutno sam na +2kg (77kg)
Cestitam na deckicu 🩵
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Jel koja od vas gledala kolica? Koja su vam zapela za oko? Meni je nekako za sve ostalo lako, mislim da cu oko kolica imat najvise posla dok ne odaberem koja cu 😂😂Jel ima koja iskusna mama neki savjet u vezi kolica? 😊
Mi smo se odlucili za Nuna Mixx Next.. jako su mi lagana kolko sam ih probala u ducanu a to mi je bilo jedno od bitnijih stvari
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Evo i ja danas imala pregled. Saznala da nosim dečka 💙 i pišonja baš strši pa nemoguće da bi fulala spol. Uglavnom nekako sam bila sigurna da je cura pa sam ostala iznenađena, ali iskreno htjeli smo dečka pa smo jako sretni. Na pregledu sve super, mjere odgovaraju tjednu, 19+2. Dobila sam 3 kg do sada. Pošto smo u zadnjih par godina imali sve cure u obitelji, trebam kupiti odjeću za dječaka. Kinderbet imam od kćeri. Komadu također. Iskreno iz iskustva ne trebaju vam ne znam kakve komode, meni više služe za odjeću, a prematala sam ionako na kutnoj ili krevetu na nepropusnoj podlozi iako imam nastavak na prematalici. Isto tako i ti jastuci za dojenje i nošenje, sve brzo prerastu pa ni ne razmišljam o tome. Bočice mi ni jedno dijete nije trebalo dugo, pošto sam dojila tako da ću i o tome tek kasnije razmišljati. Dudicu također ni jedan nije htio. Jaje sjedalicu također imam, kao i kolica Mutsy Nexo. Uglavnom, kupovati ću svaki mjesec ponešto, lakše je sada kad smo saznali spol.
LadyD čestitke na dečku 💙
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Evo i ja danas imala pregled. Saznala da nosim dečka 💙 i pišonja baš strši pa nemoguće da bi fulala spol. Uglavnom nekako sam bila sigurna da je cura pa sam ostala iznenađena, ali iskreno htjeli smo dečka pa smo jako sretni. Na pregledu sve super, mjere odgovaraju tjednu, 19+2. Dobila sam 3 kg do sada. Pošto smo u zadnjih par godina imali sve cure u obitelji, trebam kupiti odjeću za dječaka. Kinderbet imam od kćeri. Komadu također. Iskreno iz iskustva ne trebaju vam ne znam kakve komode, meni više služe za odjeću, a prematala sam ionako na kutnoj ili krevetu na nepropusnoj podlozi iako imam nastavak na prematalici. Isto tako i ti jastuci za dojenje i nošenje, sve brzo prerastu pa ni ne razmišljam o tome. Bočice mi ni jedno dijete nije trebalo dugo, pošto sam dojila tako da ću i o tome tek kasnije razmišljati. Dudicu također ni jedan nije htio. Jaje sjedalicu također imam, kao i kolica Mutsy Nexo. Uglavnom, kupovati ću svaki mjesec ponešto, lakše je sada kad smo saznali spol.
LadyD čestitke na dečku 💙
Cestitam na pišonji 🩵🩵
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙