Drage ženice ☺️ da li je netka od vas imala problema (upalu ili sl.) sa bartolinijevom žlijezdom?Imala sam ja na pocetku trudnoce, upalilo mi se s jedne strane i bilo je jako bolno ici na wc, sjediti. Rijesila sam tako sto sam stavljala obloge od caja od kamilice, nakon dva dana je pukla i nestala 😊
Da tako je i meni ali sam odmah išla doktoru i dobila antibiotik i antibiotsku mast i prolazi 🙃
Drage ženice ☺️ da li je netka od vas imala problema (upalu ili sl.) sa bartolinijevom žlijezdom?Ja sam je 11.9 prosle godine operisala. Bilo je katastrofa. Nadam se da je kod tebe neki blazi oblik. I uglavnom kome se jednom upali ponovo se vrati. Stavljaj obloge, ne oblaci hlace. I ako te jako boli idi odma doktoru da ti daju nesto, da se sanira na vrijeme. Ja sam zakasnila mislila da je urasla dlaka. A otok je bio otprolike velicina jajeta..
Bome i meni je bio skoro kao jaje velik otok ali sam odmah išla doktoru i dobila antibiotike i mast tako da je skoro prošlo, ali nisam mogla sjedit spavat normalno 😌
Znači započinjete polako kupovinu za bebicu😊😊
Sta ste prvo uzele? Ja nisam jos nista. Mislila sam prvo da uzmem neku odjecicu, ali tako mi je svagdje slab izbor odjecice za djecake, a za djevojčice je sve prelijepo. 😍A ja pomalo gledam, zapisujem stvari.. narucila sam sad ove bocice, kadicu za kupanje, gledam i one nosiljke ergobaby. Jesu skuplje, ali nekako racunam ove neke stvari kupiti malo bolje, svjesna sam da je sve poprilicno skupo pa necemo moci bas na svemu ustedit 😂Robicu gledam i bolje mi je da gledam sto manje, ja bi sve ono pokupovala 😅Ja tak isto, smatram da stignemo, no sve je bas skupo, pa je financijski lakse iz mjeseca u mjesec nesto. Kadica nam je stigla, bas je dobra. Bocice narucene, grijac boca ima jos od prije kad sam uzela. Na popustu je bio kinderbet pa smo i to. Gledam kad je sta akcija, jer bas dosta sve dodje haha. Robicu neku imam, neku cu dobit, jer mi je frendica nedavno rodila pa cu nasljedit, a i to mi je najmanji trosak kad pogledas sve te skuplje stvari a i puno će sigurno svatko od nas i dobiti pa si nebi sad isla previse natrpavat robicom.
Tako sam i ja...nesto sto cu naslijedit sam preskocila, a nesto sto mislim da ce dobro doc sam krenila gledat i uzimat.. mi smo isto uzeli kadicu prvu. Tako gledam popuste i lagano citam recenzije, mislim da rucnik, tetrice, par bocica, par obicnih pamucnih bodija i sl.me nece sad osiromašit, a kad budem kupovala sve odjednom pred kraj da ce mi ipak značit te sitnice koje sam sad planirala uzet i doslovno ih ne osjetit.. robicu sam mislila uzet isključivo ono u što se baš baš zaljubim i ne budem mogla odolit, jer sta kazes dosta cemo i naslijedit i ljudi obicno kupuju robicu, a i nju je bar lako danas naručiti, pogotovo kad se malo vise ušemimo s brojevima
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
E netko je pitao zatommee tippee bočice, ja ih nisam koristila jer mi je netko rekao da nisu baš dostupni sisači za bočice svugdje tipa dm, ljekarne i slično, pa sam se zato odlučila za phillips avent jer njih ima posvuda za nabaviti iako sam i ja prethodno planirala uzeti tommee tippee bočice jer su mi se činile baš super 😉😘
Kaj se tiče bruha pupčane vrpce iskreno meni nikad ništa ginekolog nije spominjao pa vjerujem da je sve to ok.
Sretno svima na pregledima 🥰😘Ja sam pitala, ma da da i ja sam na kraju narucila phillipsove :)Koje si tocno bocice narucila? Gledam i ima par vrsta, be mogu skuzit koje bi bile najbolje 😃
Ja sam uzela bila prvo antikolik od aventa (to su te od aventa s nekim zelenkastim ventilom) i mali uopće nije htio na njih pit pa smo uzeli u dm-u natural response od aventa (to je onaj link od notina koje je netko stavio) i te su se nama pokazale kao super. Dobra stvar kod aventa ti je kaj ako uzmeš ove antikolik bočice i ne odgovaraju ti onda si uzmeš ove sisače od natural responsea i odgovarati će bočici 😁 vrijedi i obrnuto. Ove natural response više odgovaraju izgledu i obliku cike i imaju šire grlo što je zapravo bolje za male bebe jer se manje nagutaju zraka 😉 kad sam rodila onda je neka cura pričala da je promjenila jedno 5-6 bočica dok nije našla koje pašu bebi tako da nije potrebno kupovati i cijeli set jer možda ti neće trebati ili bebi ne bu odgovaralo 😁 i kod aventa čak sad nastavak sa slamkom mogu staviti na bocicu tak da je kod njih super kaj na jedan otvor (npr izdajalice, bočice ili čaše sa slamkom) svima paše navoj 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure gdje kupujete tetra pelene? Jel se samo meni cini ili je cijena od oko 20€ za 2 komada puno previse (one s raznim dezenima).
Probaj pogledat na yukki.hr, čula sam da oni imaju jako dobre samo treba neke popuste lovit ☺️
Ima li koja od vas da je iz Karlovca?
Ja sam iz Rijeke ali se selim u Karlovac kod dragog pa me zanima da li je možda koja od vas čula ili ima nekakva iskustva sa karlovačkim rodilištem?
Sta ste prvo uzele? Ja nisam jos nista. Mislila sam prvo da uzmem neku odjecicu, ali tako mi je svagdje slab izbor odjecice za djecake, a za djevojčice je sve prelijepo. 😍A ja pomalo gledam, zapisujem stvari.. narucila sam sad ove bocice, kadicu za kupanje, gledam i one nosiljke ergobaby. Jesu skuplje, ali nekako racunam ove neke stvari kupiti malo bolje, svjesna sam da je sve poprilicno skupo pa necemo moci bas na svemu ustedit 😂Robicu gledam i bolje mi je da gledam sto manje, ja bi sve ono pokupovala 😅Ja tak isto, smatram da stignemo, no sve je bas skupo, pa je financijski lakse iz mjeseca u mjesec nesto. Kadica nam je stigla, bas je dobra. Bocice narucene, grijac boca ima jos od prije kad sam uzela. Na popustu je bio kinderbet pa smo i to. Gledam kad je sta akcija, jer bas dosta sve dodje haha. Robicu neku imam, neku cu dobit, jer mi je frendica nedavno rodila pa cu nasljedit, a i to mi je najmanji trosak kad pogledas sve te skuplje stvari a i puno će sigurno svatko od nas i dobiti pa si nebi sad isla previse natrpavat robicom.Tako sam i ja…nesto sto cu naslijedit sam preskocila, a nesto sto mislim da ce dobro doc sam krenila gledat i uzimat.. mi smo isto uzeli kadicu prvu. Tako gledam popuste i lagano citam recenzije, mislim da rucnik, tetrice, par bocica, par obicnih pamucnih bodija i sl.me nece sad osiromašit, a kad budem kupovala sve odjednom pred kraj da ce mi ipak značit te sitnice koje sam sad planirala uzet i doslovno ih ne osjetit.. robicu sam mislila uzet isključivo ono u što se baš baš zaljubim i ne budem mogla odolit, jer sta kazes dosta cemo i naslijedit i ljudi obicno kupuju robicu, a i nju je bar lako danas naručiti, pogotovo kad se malo vise ušemimo s brojevima
Ja sam među najstarijima, pa probijam led. Ne naslijeđujem nažalost ništa. Jedino postoji suprugov krevetic koji on ima zelju da upotrijebimo, a i meni je to lijepo da sada i nase dijete spava tu 😊
Pocinjem i ja onda polako sa razgledanjem i pracenjem akcija. Polovina se prevalila, a vjerujem da ce to proletjeti
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Sta ste prvo uzele? Ja nisam jos nista. Mislila sam prvo da uzmem neku odjecicu, ali tako mi je svagdje slab izbor odjecice za djecake, a za djevojčice je sve prelijepo. 😍A ja pomalo gledam, zapisujem stvari.. narucila sam sad ove bocice, kadicu za kupanje, gledam i one nosiljke ergobaby. Jesu skuplje, ali nekako racunam ove neke stvari kupiti malo bolje, svjesna sam da je sve poprilicno skupo pa necemo moci bas na svemu ustedit 😂Robicu gledam i bolje mi je da gledam sto manje, ja bi sve ono pokupovala 😅Ja tak isto, smatram da stignemo, no sve je bas skupo, pa je financijski lakse iz mjeseca u mjesec nesto. Kadica nam je stigla, bas je dobra. Bocice narucene, grijac boca ima jos od prije kad sam uzela. Na popustu je bio kinderbet pa smo i to. Gledam kad je sta akcija, jer bas dosta sve dodje haha. Robicu neku imam, neku cu dobit, jer mi je frendica nedavno rodila pa cu nasljedit, a i to mi je najmanji trosak kad pogledas sve te skuplje stvari a i puno će sigurno svatko od nas i dobiti pa si nebi sad isla previse natrpavat robicom.Tako sam i ja…nesto sto cu naslijedit sam preskocila, a nesto sto mislim da ce dobro doc sam krenila gledat i uzimat.. mi smo isto uzeli kadicu prvu. Tako gledam popuste i lagano citam recenzije, mislim da rucnik, tetrice, par bocica, par obicnih pamucnih bodija i sl.me nece sad osiromašit, a kad budem kupovala sve odjednom pred kraj da ce mi ipak značit te sitnice koje sam sad planirala uzet i doslovno ih ne osjetit.. robicu sam mislila uzet isključivo ono u što se baš baš zaljubim i ne budem mogla odolit, jer sta kazes dosta cemo i naslijedit i ljudi obicno kupuju robicu, a i nju je bar lako danas naručiti, pogotovo kad se malo vise ušemimo s brojevimaJa sam među najstarijima, pa probijam led. Ne naslijeđujem nažalost ništa. Jedino postoji suprugov krevetic koji on ima zelju da upotrijebimo, a i meni je to lijepo da sada i nase dijete spava tu 😊
Pocinjem i ja onda polako sa razgledanjem i pracenjem akcija. Polovina se prevalila, a vjerujem da ce to proletjeti
Ista stvar, mozda dobijemo nesto robice, a ostalo sve moramo kupiti. Ja sam isto racunala je li rano pocet kupovati, ali proletit ce to kao sto su mi i ovih 5 mjeseci proletili
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Hocete vi kupovati one komode za presvlacenje?
Ne znam di je najbolje to gledati, di god gledam preskupe su 😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Ja sam mislila uzet obicnu komodu, s tim da sam skuzila da bi visina trebala bit 80 do 90 cm, a dubina oko 50 cm.
Pa sam gledala Ikea Malm s 3 ladice (ja sam niska, mozda bi visim curama pasalo i nesto vise).
I onda samo na nju jedan od dodataka za presvlacenje. S tim da bi jos vidjeli hoce li on ic onako vodoravno ne okomito, ili da mozda decko mi napravi dodatak od drva za nju ili da ga posudi prijateljica. Komode bas za djecu za presvlacenje i ti dodaci od drva su dosta skupi.
...
Srecom, nama su prijatelji ponudili puno toga za posuditi, kolica, krevetic i dr. Uzeli smo neki dan kadicu, dobila sam od prijateljice nesto robice, a nismo jos naveliko poceli kupovat.
...
Moramo jos nesto uredit u stanu pa smo to mislili do kraja 6 mj, i onda u 7 sve spremit. Vjv cemo prije toga skocit do prijatelja da vidimo sto imaju pa da ostalo kupimo od 6 do 8 mjeseca (9 je termin, pa bi ja voljela da je pocetkom 8og sve spremno).
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji