snowwhite1410 sigurna sam da će sve biti u redu 🤞🏼🍀
Imam pitanjce jedno.. je li moguće da osjetim bebu? Na zadnjem pregledu prije dva tjedna, doktor mi je rekao da je posteljica iza, prva mi je trudnoća.. kao da osjetim neko mini lupkanje, uvijek na istom mjestu ispod pupka, kad se ful ful smirim. Ako netko ima iskustva. 😁Moguće je, i ja sam u 17. tjednu počela osjećati, ali to su više bili mjehurići i trepetenje, nego lupkanje.
Da da, jako je lagano, nisu definitivno udarci no svejedno ne bih opisala kao mjehuriće.. vise kao spazam mišića
💁🏼♀️ 26 y.
.
8/2023. missed ab. 10+6
.
9.2.🌈
Harmony-low risk-baby girl🌸
.
Drage ženice ☺️ da li je netka od vas imala problema (upalu ili sl.) sa bartolinijevom žlijezdom?
Imala sam ja na pocetku trudnoce, upalilo mi se s jedne strane i bilo je jako bolno ici na wc, sjediti. Rijesila sam tako sto sam stavljala obloge od caja od kamilice, nakon dva dana je pukla i nestala 😊
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Drage ženice ☺️ da li je netka od vas imala problema (upalu ili sl.) sa bartolinijevom žlijezdom?
Ja sam je 11.9 prosle godine operisala. Bilo je katastrofa. Nadam se da je kod tebe neki blazi oblik. I uglavnom kome se jednom upali ponovo se vrati. Stavljaj obloge, ne oblaci hlace. I ako te jako boli idi odma doktoru da ti daju nesto, da se sanira na vrijeme. Ja sam zakasnila mislila da je urasla dlaka. A otok je bio otprolike velicina jajeta..
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja nisam u trudnoći, ali sam imala par puta problema s time, bilo mi je onako veličine graška ili graha možda. Ja sam stavljala obloge od toplog čaja od kamilice, ispirala toplom vodom i gledala da nosim široku robu i obavezno pamučnu (npr. Donji dio pidžame). Izbjegavaj svu usku robu da ti koža može dole disati, prije će proći. Mislim da ti ginekologica može dati neku antibiotsku mast tipa Betrion da ti prije splasne. Sretno 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Mi bile na pregledu. Curica super napreduje, jako je zivahna, ima 141 g. Idući pregled 6.6 . Jedino doktorica muči položaj mojih čestih glavobolja - boli me stražnji dio glave, kaže da to nije baš uobičajeno u trudnoci..
Pozdrav od moje curke Iris https://ibb.co/3dYfJxK
Cure iz Zagreba - gdje ste bile ili planirate raditi anomaly scan?
Snowwhite kako si ti, jel ti bolje?
Maria a ti i tvoj zub?
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Mi bile na pregledu. Curica super napreduje, jako je zivahna, ima 141 g. Idući pregled 6.6 . Jedino doktorica muči položaj mojih čestih glavobolja - boli me stražnji dio glave, kaže da to nije baš uobičajeno u trudnoci..
Pozdrav od moje curke Irishttps://ibb.co/3dYfJxK
Maria a ti i tvoj zub?
Moze biti zbog zastopanog cervikalnog dijela.
Zato glava boli od iza i to se cesto zna desiti od polozaja spavanje,drzanja glave.
Probajte si sa nekom prirodnom kremom uli uljem lagano izmasirati navecer taj dio koji dan da vidite dali ce proci.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Pozdrav od moje curke Irishttps://ibb.co/3dYfJxK
Maria a ti i tvoj zub?
Bravo za curku, samo neka ljepo napreduje 😁 ja sam na zapadnom djelu grada pa ću vidjeti negdje privatno za otići jer u mom domu zdravlja je užasan aparat. Sad kad vidim kak se tvoja slika ljepo vidi, meni nisu ni dali sliku jer je sve zrnato na ekranu tak da bi ja išla privatno. Prošlu trudnoću sam išla na sv.duh za anomaly scan, tamo isto imaju dobre aparate 😘
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Hej cure krvarenje još nije stalo 😞 niš strogo mirovanje i nadam se da će uskoro stati da budem namiru 💙kada me i puste kući bit će strogo mirovanje tako su mi rekli 🍀 🤞 samo da bude sve ok
Hej cure krvarenje još nije stalo 😞 niš strogo mirovanje i nadam se da će uskoro stati da budem namiru 💙kada me i puste kući bit će strogo mirovanje tako su mi rekli 🍀 🤞 samo da bude sve ok
Držim fige da što prije stane krvarenje 😘 kako ti je sad s posteljicom, jel se podigla? Mislim da si ti pričala da ti je nisko posteljica, sorry ako sam pobrkala 😉 jel znaju što je uzrok krvarenja?
AIH 12/2021, beta ❌
12/22 baby boy 💙
10/2024 baby boy 💙🍼
Ako te imalo tjesi...prije 5-6 dana poznanica je rodila curicu, apgar 10/10, rodjena u 37.tt.
Zena je preležala ciiiijelu trudnoću, više puta završila na hitnoj, povremeno ostajala u bolnici, pa otpuštena kući, konstantan nadzor nad trudnoćom zbog krvarenja izazvanih zbog hematoma koji je cijelo vrijeme bio velika prijetnja.
Curka je dosla na svijet prirodno, 3kg, mama ima 2 sava, zadrzane u bolnici dan-dva duze zbog zutice, pustene kuci i općenito i jedna i druga izgledaju skroz dobro.
Na kraju kad se okrenes iza sebe shvatis da se sve isplatilo prelezati, samo da taj mali zmaj koji raste u tebi bude dobro i tek onda krece vase uzivanje :)
Osim sto ti zelim da sto vise uzivas u trudnoći, šaljem ti i ovu malo manje dobru priču o neuzivanju u trudnoći, ali jako pozitivnu da ti bar mrvu straha skinem ☺️
7.2. + 💙
Termin 13.10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji