Drzim fige Marija96, Nela2105 i snowhite1410, drzim fige da i vama sve ide na bolje.Petra110622 ja mislim da sam bebu prvi out osjetila s tocnih 20 ili 20+1.
I nije pocelo s nikakvim mjehuricima ni leptiricima vec kao neki pomak, trzaj u meni. Sad to osjetim svakodnevno ali jos je tako lagano i ne uspije se napipat pa se jos cudim ako je to to.
It's a boy 💙
Ja sam bila na pregledu danas, s bebicom sve ok.
I moj ginekolog je izmjerio cerviks 3 cm sto je mozda blize donjoj granici ali je ok (bilo je 4 prije) ipak mi je preventivno dao ultrogestan. Srecom je tvrd i zatvoren. I stoji na istom od proslog tjedna.
Također sam imala laukocite u mokraci pa mi je vadio sve briseve i dat cu i urin, misli da mozda imam neku infekciju ili upalu.
Rekao je da ne moram strogo mirovat ali da malo pazim.Ugl nije ispao jedan od boljih pregleda zasad alj nije nis ni strasno, nadam se da ce sve odsad na bolje, malo me ovo isprepadalo sve skupa.
Bitno da je sve dobro bebica 💙i dobro da ne moraš mirovati skroz 🍀 vidjet ćeš po nalazima dali je neka upala ali je dobro kada ti sve neko stručan kaže i objasni pa nemaš brige
Ja sam bila na pregledu danas, s bebicom sve ok.
I moj ginekolog je izmjerio cerviks 3 cm sto je mozda blize donjoj granici ali je ok (bilo je 4 prije) ipak mi je preventivno dao ultrogestan. Srecom je tvrd i zatvoren. I stoji na istom od proslog tjedna.
Također sam imala laukocite u mokraci pa mi je vadio sve briseve i dat cu i urin, misli da mozda imam neku infekciju ili upalu.
Rekao je da ne moram strogo mirovat ali da malo pazim.Ugl nije ispao jedan od boljih pregleda zasad alj nije nis ni strasno, nadam se da ce sve odsad na bolje, malo me ovo isprepadalo sve skupa.
Bit će bolje. A dobro je i sada 🩵🍀 cuvajte se
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja sam zavrsila na antibiotiku s cim uopce nisam zadovoljna. Upaljeno mi je zubno meso i ne smije nista sada dirati a zub je za vadit. Odmah sam isla kod ginica da ga pitam jel smijem pit klavocine iako i zubarka i u ljekarnoj kazu da smijem al bolje iz moje prve ruke provjerit. Uzasno boli ne mogu kak treba ni jest ni pit. Iako kaze da pogotovo u drugom tromesjecju zna se to desit. Valjda ce se ubrzo povuci. Opskrbit se sad dobrim vitaminima i vocem. 😢Jel ti opet imaš rastezanja maternice i malo kao bol ?
Nemam bas.. Al osjetim dosta cesto da se mrda ☺️ ti imas?Moj dečkić se isto mrda hvala bogu 💙ali imala sam i bolove možda se još rasteže maternica 🫣
Ma msm da je to sve okej, sad nam je dobro znamo da je sve okej cim se pocne micati, kao smirimo se. A ova bol, ova upala desnih znaci uzas. Strasno. Ispirem cajem, kapima, cak sam isprala rakijom da mi utrne ma jok bas boli, ne znam sta bi vise.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Marija96, ja sam nedavno imala par dana bol u desnima, blažu doduše, pa mi je mama rekla da joj je jednom zubarica preporučila da može i namazati s pastom za zube protiv upale desni (ona je tada mislim rekla baš Sensodyne). Kako ja imam paradontax, ja sam ih onda par dana nakon pranja još namazala dodatno time na bolnom mjestu. I čak bi osjetila kratko olakšanje poslije.I kao što si napisala, ispiranje kaduljom. Mislim da nju možda ne smijemo pit u trudnoći, ali za ispiranje bi možda moglo proći. Ugl ja sam nabavila kadulje ali mi je prošlo prije nego sam je uspjela skuhati.Tebi je sigurno puno jača upala, pa ne znam ako će pomoći, ali evo još ovo mazanje pastom mi je palo na pametu ,uz ono što si napisala.
It's a boy 💙
Marija96, ja sam nedavno imala par dana bol u desnima, blažu doduše, pa mi je mama rekla da joj je jednom zubarica preporučila da može i namazati s pastom za zube protiv upale desni (ona je tada mislim rekla baš Sensodyne). Kako ja imam paradontax, ja sam ih onda par dana nakon pranja još namazala dodatno time na bolnom mjestu. I čak bi osjetila kratko olakšanje poslije.I kao što si napisala, ispiranje kaduljom. Mislim da nju možda ne smijemo pit u trudnoći, ali za ispiranje bi možda moglo proći. Ugl ja sam nabavila kadulje ali mi je prošlo prije nego sam je uspjela skuhati.Tebi je sigurno puno jača upala, pa ne znam ako će pomoći, ali evo još ovo mazanje pastom mi je palo na pametu ,uz ono što si napisala.
E upravo mi je to mama rekla, ali onda si msm da neće peći kad mi je unutra sve naoteceno kvrga jedna velika hah. Al nemam sta izgubit probat cu. Hvala.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Uh meni je gin u prvoj trudnoci rekla kadulja ni slucajno, jer je jedna od biljki abortiva.. Pa pripazite!
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ja sam zavrsila na antibiotiku s cim uopce nisam zadovoljna. Upaljeno mi je zubno meso i ne smije nista sada dirati a zub je za vadit. Odmah sam isla kod ginica da ga pitam jel smijem pit klavocine iako i zubarka i u ljekarnoj kazu da smijem al bolje iz moje prve ruke provjerit. Uzasno boli ne mogu kak treba ni jest ni pit. Iako kaze da pogotovo u drugom tromesjecju zna se to desit. Valjda ce se ubrzo povuci. Opskrbit se sad dobrim vitaminima i vocem. 😢Jel ti opet imaš rastezanja maternice i malo kao bol ?
Nemam bas.. Al osjetim dosta cesto da se mrda ☺️ ti imas?Moj dečkić se isto mrda hvala bogu 💙ali imala sam i bolove možda se još rasteže maternica 🫣
Sigurno da se rasteže 🙂 Nemoj se plašiti. Moguće da ćeš bolove od rastezanja osjećati do kraja trudnoće. S tim da će kasnije početi i kontrakcije. Neke trudnice zbog bolova od rastezanja dobiju i normabel za opuštanje.
30.09. na svijet stigao naš dječak 💙
Marija96, probaj isprati usnu šupljinu sa hexoralom on se smije koristiti u trudnoći. Ja inače ima paradentozu, koja se obavezno u trudnoći pojača, pa su mi desni otečene i bole, tako da sam provjerila s ginekologicom da to smijem povremeno koristiti. Nadam se da će ti se upala smiriti čim prije, ali bilo bi dobro da te zubarica primi čim prije da se ne patiš, a i da ti da neki antibiotik ili ljek i taj zub jer ipak je to usna šupljina. Javi se kako si i kako je prošlo. Sretno 😘
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Bas mi je zao zbog problema sa zuboboljom. Apeliju oni svi da se svi zubi budu zdravi, veci problem plodu pravi pokvaren i upaljen zub nego sam popravak. Ispiranje usne supljine kaduljom i zvakanjem cesnjaka na mjestu pokvarenog zuba dosta pomaze. Kada vec nismo u mogucnosti neke jace tablete da pijemo. Nadam se da ce sto prije proci upala i da ces moci to rijesiti ✌️🍀Da li znate sto se tiče krema za samopotamnjivanje da li smijemo koristiti? Idemo na vjenčanje u nedelju pa bih voljela da nisam bas bijela kao duh 👻, ako bih se smjela namazati?
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji