Takva je moja jutarnja kava😂😂
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Hvala bogu primit ce me zubarka, naoteklo mi zubno meso iznutra.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja sam iz Bih i to je kod nas drugacije. Ginekolog me na prvom pregledu poslao na bolovanje - cuvanje trudnoce. Posao nikako nije za trudnu zenu. Imam platu 100%. Samo sto mi ovdje nismo nimalo zasticene. Ugovor mi je na odredjeno. I vjerovatno nakon isteka da poslodavac nece produziti.Kod nas je prije bilo da su zene cim su saznale da su trudne otvarale komplikacije i koje su trebale i koje nisu.
I donesena je odluka da se komplikacije isplate svima 560 eura i to je limit.
I kaze meni sestra kod ginekologice da je za 30% manje komplikacija od kad je to jer jednostavno zene sa 560€ ne mogu zivjet ako imaju jos nekakav kredit.
Slazem se da bi trudna zena ako zeli trebala bit postedjena i bezbrizna po pitanju trudnoce.
U mom slucaju ja sam odlucila radit do kraja.
Imamo svoju firmu i mogu otvorit komplikacije i uzeti radnicu,ali nekako se dobro osjecam i bilo bi mi dosadno s obzirom da mi je prva trudnoca i nemam doma djece pa sam odlucila da radim do god mogu. Cula sam da svaka trudnica iznad 30 moze otvorit bez problema bolovanje jer je zbog godina odmah rizicna skupina.
Mislim da se nismk razumjele 😊
Moj opis posla nije nikako za trudnu zenu. Podizanje teskog kontantna izlozenost hemiji. I imala sam srece sto je doktor odma reagovao i poslao me na čuvanje jer je beba nisko i ne smijem podizati nista.
A sto se tice prve mene da sam na drugom radnom mjestu gledala bih da radim do kraja. Prije bi prolazila i trudnoca i sve. Malo je frustrirajuce biti kuci. Ja bih voljela da sam mogla raditi bar prvih par mjeseci, ako ne do porodiljskog.
A to sto sam rekla da nismo zasticene mislila sam na ne produzenje ugovora. Pa koja trudna zena moze traziti novi posao i biti bez primanja.Čestitam na super pregledima 🍀
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja sam iz Bih i to je kod nas drugacije. Ginekolog me na prvom pregledu poslao na bolovanje - cuvanje trudnoce. Posao nikako nije za trudnu zenu. Imam platu 100%. Samo sto mi ovdje nismo nimalo zasticene. Ugovor mi je na odredjeno. I vjerovatno nakon isteka da poslodavac nece produziti.Kod nas je prije bilo da su zene cim su saznale da su trudne otvarale komplikacije i koje su trebale i koje nisu.
I donesena je odluka da se komplikacije isplate svima 560 eura i to je limit.
I kaze meni sestra kod ginekologice da je za 30% manje komplikacija od kad je to jer jednostavno zene sa 560€ ne mogu zivjet ako imaju jos nekakav kredit.
Slazem se da bi trudna zena ako zeli trebala bit postedjena i bezbrizna po pitanju trudnoce.
U mom slucaju ja sam odlucila radit do kraja.
Imamo svoju firmu i mogu otvorit komplikacije i uzeti radnicu,ali nekako se dobro osjecam i bilo bi mi dosadno s obzirom da mi je prva trudnoca i nemam doma djece pa sam odlucila da radim do god mogu. Cula sam da svaka trudnica iznad 30 moze otvorit bez problema bolovanje jer je zbog godina odmah rizicna skupina.Mislim da se nismk razumjele 😊
Moj opis posla nije nikako za trudnu zenu. Podizanje teskog kontantna izlozenost hemiji. I imala sam srece sto je doktor odma reagovao i poslao me na čuvanje jer je beba nisko i ne smijem podizati nista.
A sto se tice prve mene da sam na drugom radnom mjestu gledala bih da radim do kraja. Prije bi prolazila i trudnoca i sve. Malo je frustrirajuce biti kuci. Ja bih voljela da sam mogla raditi bar prvih par mjeseci, ako ne do porodiljskog.
A to sto sam rekla da nismo zasticene mislila sam na ne produzenje ugovora. Pa koja trudna zena moze traziti novi posao i biti bez primanja.Čestitam na super pregledima 🍀
Nisam ja ni komentirala Vasu situaciju nego samo napisala sta se kod nas promjenilo.
Slazem se u potpunosti s vama.
Da se mene pita ni jedna trudnica nebi trebala da radi i trebala bi da ima 100% primanja bez obzira na vrstu posla👌🏻
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
url=https://www.tickerfactory.com]
Ja sam prebačena od danas u trudnićku ambulantu Petrove zbog krvarenja. S bebom je sve okej, ima 110g sto ocito samo meni zvuci puno 😂
Imam iduci pregled tamo 27.05.
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Snowwhite, javi rezultate OGTT testa, baš me zanima. Nekim curama zna biti loše, izdrži💪🏻💪🏻. Mene će dr.sad u četvrtak valjda uputiti kroz da kroz koji tjedan radim OGTT. Danas sam vadila i natašte mi je 4.9 ( prvi trudnički u prvom mjesecu trudnoće bio mi je 6.0, nikad veći).
Nela, kako se osjećaš?
32... Blagi PCOS, blaga hipotireoza - Euthyrox 25
AMH- 29, MTHFR - C677T- heterozigot, PAI-1 -4G/5G,
missed ab.-2023. - 9 + 5
01/2024 - imamo +
T: 19.9.2024.
Clexane 0.4 💉
Snowwhite, javi rezultate OGTT testa, baš me zanima. Nekim curama zna biti loše, izdrži💪🏻💪🏻. Mene će dr.sad u četvrtak valjda uputiti kroz da kroz koji tjedan radim OGTT. Danas sam vadila i natašte mi je 4.9 ( prvi trudnički u prvom mjesecu trudnoće bio mi je 6.0, nikad veći).
Nela, kako se osjećaš?
Ne krvarim vise, tako da je to zasad dobro..
Ja se osjecam super, samo me ubijaju i dalje mucnine..
Al ovako nemam ni bolove ni nista pa mislim da je to okej
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Ja sam vidjela da se taj oggt test može raditi i privatno. Kod nas u Splitu u poliklinici Analiza košta samo desetak eura. Jel iko radio privatno ili možda planira?
👩🏼 30
👨🏻 30
1. trudnoća
5.1. ➕ // Nitfy Plus - čekamo curicu 🩷
Termin poroda: 12.9. 🙏🏼
Ja sam prebačena od danas u trudnićku ambulantu Petrove zbog krvarenja. S bebom je sve okej, ima 110g sto ocito samo meni zvuci puno 😂
Imam iduci pregled tamo 27.05.
Zašto ti je bilo krvarenje su ti rekli u kojem si tjednu 🫶
Sortiraj odgovore
Najstariji