Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivona2306
    07. Svibanj 2024. 21:12

Doriis

Kako ste vi rekle decku/zarucniku/muzu spol djeteta? Ja sam mislila na neki fora nacin posto sam mu za pozitivan test rekla u 5 ujutro direkt u glavu pokazujuci mu test a on je naravno spavao pa dok je skuzio kaj gleda…🤣 trebaju mi ideje ako imate

Moj je bio sa mnom na pregledu kad nam je ginekologica rekla za spol…iako nije bio iznenadjen uopce, otpocetka je bio uvjeren da je curica, samo mu je dala potvrdu da je bio u pravu, i on sretan 😂

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

nora3001
    07. Svibanj 2024. 21:40

Doriis

Kako ste vi rekle decku/zarucniku/muzu spol djeteta? Ja sam mislila na neki fora nacin posto sam mu za pozitivan test rekla u 5 ujutro direkt u glavu pokazujuci mu test a on je naravno spavao pa dok je skuzio kaj gleda…🤣 trebaju mi ideje ako imate

Meni moj ne zeli da saznam nego da nam napisu u kuvertu pa da on da nekom akrobatu s avionom di ispusta dim.
    Uglavnom cirkus.
    Ja ne vjerujem da cu nosat tu kuvertu danima dok on to ne organizira i zivjet u znatizelji i neznanju😂😂

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

Tinnaa999
    07. Svibanj 2024. 22:03

Doriis

Mi imamo dogovor da ce nam gin napisat i stavit u kuvertu pa da onda skupa otvorimo i u isto vrijeme saznamo. Ali eto nikako da se beba okrene pa da i to saznamo 🤣🤣

[/url

• Arianne
    07. Svibanj 2024. 22:16

Marija96 hvala za link, uzeli smo i mi kadicu pa da vidimo.Ja sam mom decku/partneru rekla tako da smo bili doma kad je meni dosao mail od prenatalnog testa i ja sam ga sva uzbuđena zvala da dođe vidjet. 😂😂
    I ne sjecam se iskreno jesam li ja prvo procitala ili smo zajedno. Isto tako sam ga zvala i kad smo bili doma i ja sam prvi test za trudnocu napravila.
    Ma nisam ja, a ni on,  tip za te neke predstave, mi smo i za trudnocu i za spol jednostavno direkt rekli svima kad smo odlucili. Nemjte shvatit da imam nesto protiv. Nego jednostavno kazem direkt i toga se ni ne sjetim.

It's a boy 💙

Petra110622
    07. Svibanj 2024. 22:22

Tinnaa999

Doriis

Mi imamo dogovor da ce nam gin napisat i stavit u kuvertu pa da onda skupa otvorimo i u isto vrijeme saznamo. Ali eto nikako da se beba okrene pa da i to saznamo 🤣🤣

Tako smo i mi mislili ili cak pucati balun sa konfetima, ali je ginekologica pozvala muza unutra na pregled i tad nam je otkrila spol; to nam je na kraju bilo predivno iskustvo, cuo je otkucaje srca i ugledao pisulinca na ekranu 😂🙈

👩 29 👨 30
    💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
    21.12.'23 zadnja M
    16.1.'24 ➕
    15.2. Imamo otkucaje ❤
    25.4. dječak 👶💙🧸
    19.6. iduci pregled

snowwhite1410
    08. Svibanj 2024. 07:05

Cure da se javim meni krvarenje nije stalo jučer sam bila na pregledu od jučer sam u bolnici primam antibiotik za urino infekt i povećala mi je dozu duphaston to je to nadam se da če krvarenje stati 🍀

• Popokatepetl
    08. Svibanj 2024. 07:31

Lavendera

Arianne

Meni se cini da ss ovdje vec pricalo o fejs ili viber grupi pa onda nije bilo interesa.Ma vi kako hocete, slobodno, ali ja cu ostati samo na forumu ipak, zbog privatnosti.
    Slazem se!
    U privatnosti mozes pisati sto te muci, sto te zanima, podijeliti nesto sto na drustvenim mrezama ne bih pod imenom i prezimenom jer ne trebaju bas svi znat neke stvari haha. Ne znam zasto se svaka tema krene na forumu a onda se preseli na fejs/wap i onda forum ostane napola pust🫤

Slažem se..

• Popokatepetl
    08. Svibanj 2024. 07:32

snowwhite1410

Cure da se javim meni krvarenje nije stalo jučer sam bila na pregledu od jučer sam u bolnici primam antibiotik za urino infekt i povećala mi je dozu duphaston to je to nadam se da če krvarenje stati 🍀

Ajoj, sretno 🤞🤞🤞

Jeleenaa
    08. Svibanj 2024. 07:57

snowwhite1410

Sretno 🍀🍀🍀
    Drži se, biće sve u redu

Jelenaa
    🙋‍♀️ 27
    🧔‍♂️29
    5.1.2024 pozitivan test ✅️
    29.2 Nipti double +, nalaz uredan
    Čekamo dječaka 💙
    Termin: 13.9
    28.8. Naredni pregled ❤️

Lavendera
    08. Svibanj 2024. 08:39

snowwhite1410

Uhh, drzim palceve da sve bude okej i s tobom i s bebicom🤞💖 Cuvajte se i javljaj se, nadam se da ce ubrzo to krvarenje prestat i da cete doma, pa polako i opusteno dalje😊

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.