Bas mi je zao zbog problema sa zuboboljom. Apeliju oni svi da se svi zubi budu zdravi, veci problem plodu pravi pokvaren i upaljen zub nego sam popravak. Ispiranje usne supljine kaduljom i zvakanjem cesnjaka na mjestu pokvarenog zuba dosta pomaze. Kada vec nismo u mogucnosti neke jace tablete da pijemo. Nadam se da ce sto prije proci upala i da ces moci to rijesiti ✌️🍀Da li znate sto se tiče krema za samopotamnjivanje da li smijemo koristiti? Idemo na vjenčanje u nedelju pa bih voljela da nisam bas bijela kao duh 👻, ako bih se smjela namazati?
Iskreno mislim da ti te kreme za samotamnjenje nisu općenito baš zdrave za kožu, tako da ja bi radije išla ko duh nego se namazala 😁 općenito sve to što se upija u kožu zapravo vrlo brzo uđe u krvotok tako da mislim da za trudnice nis osim krema za stije i krema sa spf za sunce nije baš za pretjerano mackanje 😁 ali vrlo vjerojatno ti ne bude niš bilo, ali ipak je to kemija pa bi ja to preskočila 😉
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Cure,
Ako koristite facebook ili whatsapp jeste mozda za da se tamo napravi zatvorena grupa?
Mislim da ce nam biti lakse pratit sve i odgovarat..
Javite ako ste za
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Marija96, probaj isprati usnu šupljinu sa hexoralom on se smije koristiti u trudnoći. Ja inače ima paradentozu, koja se obavezno u trudnoći pojača, pa su mi desni otečene i bole, tako da sam provjerila s ginekologicom da to smijem povremeno koristiti. Nadam se da će ti se upala smiriti čim prije, ali bilo bi dobro da te zubarica primi čim prije da se ne patiš, a i da ti da neki antibiotik ili ljek i taj zub jer ipak je to usna šupljina. Javi se kako si i kako je prošlo. Sretno 😘
Bas mi je zao zbog problema sa zuboboljom. Apeliju oni svi da se svi zubi budu zdravi, veci problem plodu pravi pokvaren i upaljen zub nego sam popravak. Ispiranje usne supljine kaduljom i zvakanjem cesnjaka na mjestu pokvarenog zuba dosta pomaze. Kada vec nismo u mogucnosti neke jace tablete da pijemo. Nadam se da ce sto prije proci upala i da ces moci to rijesiti ✌️🍀Da li znate sto se tiče krema za samopotamnjivanje da li smijemo koristiti? Idemo na vjenčanje u nedelju pa bih voljela da nisam bas bijela kao duh 👻, ako bih se smjela namazati?
Hej cure hvala. Danas je bolje iako jos i dalje boli, sad mi se cak i usi zacepe hah. Imam hexoral i ispirem :) dobila sam antibiotik... Steta sto pod upalom ne smije nista dirati a taj je zub za vadit. Neka ga izvadi sto prije a nadam se da nece nikakvih posljedica imat. Cak mi sad i ovo sto je bilo nateceno smanjilo... Bude bolje :) a svaki mj idem kod zubarke otkad sam trudna i odmah je rekla taj je za vadit al to stignemo, eto stignemo vraga kad je sad upalilo.
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Cure,
Ako koristite facebook ili whatsapp jeste mozda za da se tamo napravi zatvorena grupa?
Javite ako ste za
Whatsapp nemam al sto se mene tice moze preko fejsa.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Hej cure pitanje, smije li se u trudnoci stavljati gel na nokte? Ili trajni lak? Mozda glupo pitanje..
Nisam do sad nikako radila, a imamo jedne svatove nadolazece pa cisto da znam🙈
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure,
Javite ako ste za
Ja facebook nemam, imam whatsapp
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Hej cure pitanje, smije li se u trudnoci stavljati gel na nokte? Ili trajni lak? Mozda glupo pitanje..
Mislim da smijes samo je na porodu pozeljno da nemas lak na noktima da se vidi plocica nokta
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Marija96, probaj isprati usnu šupljinu sa hexoralom on se smije koristiti u trudnoći. Ja inače ima paradentozu, koja se obavezno u trudnoći pojača, pa su mi desni otečene i bole, tako da sam provjerila s ginekologicom da to smijem povremeno koristiti. Nadam se da će ti se upala smiriti čim prije, ali bilo bi dobro da te zubarica primi čim prije da se ne patiš, a i da ti da neki antibiotik ili ljek i taj zub jer ipak je to usna šupljina. Javi se kako si i kako je prošlo. Sretno 😘Bas mi je zao zbog problema sa zuboboljom. Apeliju oni svi da se svi zubi budu zdravi, veci problem plodu pravi pokvaren i upaljen zub nego sam popravak. Ispiranje usne supljine kaduljom i zvakanjem cesnjaka na mjestu pokvarenog zuba dosta pomaze. Kada vec nismo u mogucnosti neke jace tablete da pijemo. Nadam se da ce sto prije proci upala i da ces moci to rijesiti ✌️🍀Da li znate sto se tiče krema za samopotamnjivanje da li smijemo koristiti? Idemo na vjenčanje u nedelju pa bih voljela da nisam bas bijela kao duh 👻, ako bih se smjela namazati?Hej cure hvala. Danas je bolje iako jos i dalje boli, sad mi se cak i usi zacepe hah. Imam hexoral i ispirem :) dobila sam antibiotik… Steta sto pod upalom ne smije nista dirati a taj je zub za vadit. Neka ga izvadi sto prije a nadam se da nece nikakvih posljedica imat. Cak mi sad i ovo sto je bilo nateceno smanjilo… Bude bolje :) a svaki mj idem kod zubarke otkad sam trudna i odmah je rekla taj je za vadit al to stignemo, eto stignemo vraga kad je sad upalilo.
Kako hoce ovako kada neka zapocne pricu. I mene je zabolilo izmedju dva zuba i sada pulsira tako. Narucena sam sutra kod zubara 😪
Jelenaa
🙋♀️ 27
🧔♂️29
5.1.2024 pozitivan test ✅️
29.2 Nipti double +, nalaz uredan
Čekamo dječaka 💙
Termin: 13.9
28.8. Naredni pregled ❤️
Ja radim trajni lak normalno, ali cu ga skinuti pred porod.
Meni su desne isto strasno osjetljive, ja jos nosim aparatic za zube pa pogotovo moram dobro cistit, i svako ciscenje koncem mi prokrvare 😒
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Moja sestra ide normalno trudna svaki mj. Smije se. Jedino pred porod bi trebalo skinuti.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Sortiraj odgovore