Snowwhite, javi rezultate OGTT testa, baš me zanima. Nekim curama zna biti loše, izdrži💪🏻💪🏻. Mene će dr.sad u četvrtak valjda uputiti kroz da kroz koji tjedan radim OGTT. Danas sam vadila i natašte mi je 4.9 ( prvi trudnički u prvom mjesecu trudnoće bio mi je 6.0, nikad veći).
Nela, kako se osjećaš?
E ja kada sam došla kući i kada sam jela sve sam povraćala 🤮 dobro da nisam kada sam radila taj test uglavnom nije uopće neki dan danas 💪 bit će bolje javim rezultate
Ja sam zavrsila na antibiotiku s cim uopce nisam zadovoljna. Upaljeno mi je zubno meso i ne smije nista sada dirati a zub je za vadit. Odmah sam isla kod ginica da ga pitam jel smijem pit klavocine iako i zubarka i u ljekarnoj kazu da smijem al bolje iz moje prve ruke provjerit. Uzasno boli ne mogu kak treba ni jest ni pit. Iako kaze da pogotovo u drugom tromesjecju zna se to desit. Valjda ce se ubrzo povuci. Opskrbit se sad dobrim vitaminima i vocem. 😢
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ja sam zavrsila na antibiotiku s cim uopce nisam zadovoljna. Upaljeno mi je zubno meso i ne smije nista sada dirati a zub je za vadit. Odmah sam isla kod ginica da ga pitam jel smijem pit klavocine iako i zubarka i u ljekarnoj kazu da smijem al bolje iz moje prve ruke provjerit. Uzasno boli ne mogu kak treba ni jest ni pit. Iako kaze da pogotovo u drugom tromesjecju zna se to desit. Valjda ce se ubrzo povuci. Opskrbit se sad dobrim vitaminima i vocem. 😢
Jel ti opet imaš rastezanja maternice i malo kao bol ?
Drži se 💪 🍀 antibiotik će ti to smiriti sigurno 🍀
Ja sam zavrsila na antibiotiku s cim uopce nisam zadovoljna. Upaljeno mi je zubno meso i ne smije nista sada dirati a zub je za vadit. Odmah sam isla kod ginica da ga pitam jel smijem pit klavocine iako i zubarka i u ljekarnoj kazu da smijem al bolje iz moje prve ruke provjerit. Uzasno boli ne mogu kak treba ni jest ni pit. Iako kaze da pogotovo u drugom tromesjecju zna se to desit. Valjda ce se ubrzo povuci. Opskrbit se sad dobrim vitaminima i vocem. 😢Jel ti opet imaš rastezanja maternice i malo kao bol ?
Nemam bas.. Al osjetim dosta cesto da se mrda ☺️ ti imas?
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Ajoj zvuči baš bolno 😅
Nadam se da će se smiriti brzo..
Ja znam u toku dana osjecati laganu bol dolje i pritisak, cak nakon setanja osjecam bol u preponama i tim tu kostima 🤷🏻♀️ vjerovatno jer je posteljica nisko...
Jos ne osjecam jos bebu, nadam se da hocu brzo, bas sam nestrpljiva 🤞🙏
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja sam prebačena od danas u trudnićku ambulantu Petrove zbog krvarenja. S bebom je sve okej, ima 110g sto ocito samo meni zvuci puno 😂
Imam iduci pregled tamo 27.05.Zašto ti je bilo krvarenje su ti rekli u kojem si tjednu 🫶
Ne znaju, imala sam prvo krvarenje koje bilo onako kao roskasta krv i tu sam prvi put primljena na hitnoj u Petrovoj ( kod mene je problem i sto sam negativna krvna grupa pa sam morala dobit i profilaksu tad) i onda sam u 13 tt krvarila bas s ugruscima i tu su me opet primili i napisali strogo mirovanje, zasto ne znaju, vidjelo se samo da u maternici ima jos ugruska s krvi koje je trebao izac jos, nisam nakon toga vise krvarila.. ali su me poslali u trudnicku da ne bi doslo do otvaranja ili neceg..
Sad sam 15tt
👩🏼 26
🧔🏻♂️ 38
Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
“Missing you comes in waves.
Today I’m drowning!”
02/2024 +
03/2024 srčeko kuca ❤️
Ja sam bila na pregledu danas, s bebicom sve ok.
I moj ginekolog je izmjerio cerviks 3 cm sto je mozda blize donjoj granici ali je ok (bilo je 4 prije) ipak mi je preventivno dao ultrogestan. Srecom je tvrd i zatvoren. I stoji na istom od proslog tjedna.
Također sam imala laukocite u mokraci pa mi je vadio sve briseve i dat cu i urin, misli da mozda imam neku infekciju ili upalu.
Rekao je da ne moram strogo mirovat ali da malo pazim.Ugl nije ispao jedan od boljih pregleda zasad alj nije nis ni strasno, nadam se da ce sve odsad na bolje, malo me ovo isprepadalo sve skupa.
It's a boy 💙
Ja sam zavrsila na antibiotiku s cim uopce nisam zadovoljna. Upaljeno mi je zubno meso i ne smije nista sada dirati a zub je za vadit. Odmah sam isla kod ginica da ga pitam jel smijem pit klavocine iako i zubarka i u ljekarnoj kazu da smijem al bolje iz moje prve ruke provjerit. Uzasno boli ne mogu kak treba ni jest ni pit. Iako kaze da pogotovo u drugom tromesjecju zna se to desit. Valjda ce se ubrzo povuci. Opskrbit se sad dobrim vitaminima i vocem. 😢Jel ti opet imaš rastezanja maternice i malo kao bol ?
Nemam bas.. Al osjetim dosta cesto da se mrda ☺️ ti imas?
Moj dečkić se isto mrda hvala bogu 💙ali imala sam i bolove možda se još rasteže maternica 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji