Jesenske bebe 2024 ☔️🍂🍁🌧️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doriis
    23. Travanj 2024. 09:21

Kejti0000

Je li se netko možda već odlučio za imena?
    Ja imam neke opcije, ali mi ni jedna nije još baš-baš, da bih rekla “to je to”. Uvijek sam mislila kako ću se lako odlučiti za zensko ime, ali nije baš tako. 😅 Preferiram kraća imena koja nisu baš česta…

Mi imamo neki popis imena ali cekamo prvo da saznamo spol pa nadam se da cemo onda lako odluciti 😊

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

nora3001
    23. Travanj 2024. 10:33

Mi smo se od starta dogovorili da ja dajem ime curici a on decku.
    Odmah sam odlucila da ce biti Nora a on hoce po svom tati da da ime Alessandro.
    Talijansko je prezime tako da oba imena nam se slazu.
    Sad samo da saznamo o kome se radi😀😀

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷
    🩷Nora 3250g,50 cm,16:49🩷
    url=https://www.tickerfactory.com]

• ikica_90
    23. Travanj 2024. 10:44

Mi još nemamo ime, doduše nismo stigli ni previše razmišljati 🙈 za prvog malca smo tek mjeseca dana prije smislili tj. složili se oko istog imena 🤣🙈 mislim da će tak biti i sad jer ugl ono kaj se njemu sviđa, se meni ne sviđa i obrnuto 🤣🙈 
    Mene je ful počela probava mučiti, kao da su mi se crijeva uljenila i počeo me želudac mučiti. Nekako mi je to prerano još, ali nadam se da je samo od nečeg što sam pojela i da neće tako biti do kraja trudnoće 😁 

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

• sparkle212
    23. Travanj 2024. 11:00

Mi smo imali popis od nekoliko imena i svakih par tjedana sužavali dok nismo došli do Aurore, ali sad se muž nećka 😂 kaže ima vremena, možda nešto bolje nađemo 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

Melodie
    23. Travanj 2024. 11:18

Ja iman 11 imena za curicu😂 i jedno stopostotno za muškića. Pa cu davat tu listu od 11 imena prijama i ljudima oko sebe da kazu dva najbolja i dva najgore pa cu tako eliminirat na par😂   Ali nesto me brine, u dvanaestom san tjednu i ne osjecam vise nista, ni grceve koje sam znala imat ni  bol u bradavicama koja me do prekjucer ubijala ni mucninu ni nista vise. Pa me malo strah sad, a pregled je tek za tri tjedna. Ali dobro ja sam sklona ufilmavanju :D Samo me zanima jeli tako mozda jos nekome bilo? 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

• sparkle212
    23. Travanj 2024. 11:23

Melodie meni ti je tako bilo od 12 do 17tt, ko da nisam uopce trudna 😂 sve dok se beba nije pocela okretati i ritati.. i sad mi nekad bude skroz miran tjedan kad zaboravim da sam trudna i onda sljedeci me sve boli i steze

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

• Lol2008
    23. Travanj 2024. 11:48

Mi zasad samo iznosimo misljenja i imena koja NE zelimo hahahaha mozda cemo kad budemo znali spol malo vise pricat o tome, ali ja svakako ne bi htjela nikom govorit kako ce se zvat dok ne budemo 100% sigurni jer onda i ako promijenimo pod kraj svi ce i dalje zvat ovako kako smo ranije rekli, pa nekako mislim da cemo zadrzat za sebe :)

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

• Lol2008
    23. Travanj 2024. 11:50

@Melodie tako je i kod mene, pa se pitam jel sve u redu, pa onda je li ima stomaka/nema stomaka...al kako citam, sve vise se uvjeravam da je sve u redu. Al isto jeeeedva cekam jos 10 dana do pregleda ☺️☺️

7.2. + 💙
    Termin 13.10.2024.

Melodie
    23. Travanj 2024. 11:59

Uh grasias cure, odma mi je lakse. 💜               Moran jos nesto sta se tice imena rec, da su kod mene sve neka nesvakidasnja, ne zato jer zelin bit posebna nego svako uobicajeno ime koje mi se na moment svidi me podsjeti na real life osobu tog imena koja mi je 'oslobodi boze' i tako smo dosli na sva neka neokolinska imena. Naprimjer na popisu mi je bila Polyiana, volila sam jednu Disneyevu pricu iz stare Disney knjige i stari film istog imena ali moja majka je stavila x veto na to ime 😂😂 jer ' Boze sacuvaj ko da je poli parizer' pa smo eto to prekrizili pa ih je deset ostalo za curicu . Zanimaju me vasa iskustva okolone i vas samih u kojem tjednu ste saznali spol a da nije preko onih nipt krvnih pretraga nego ultrazvukom? Ja sam se nadala da cu sljedeci put mozda znat jer cu bit u 15om tjednu, ali mi mi moji oko mene govore da ce to prije bit 19i 20i tj pregled nakon sljedeceg. 

🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀

ivona2306
    23. Travanj 2024. 12:16

Melodie

Uh grasias cure, odma mi je lakse. 💜        Moran jos nesto sta se tice imena rec, da su kod mene sve neka nesvakidasnja, ne zato jer zelin bit posebna nego svako uobicajeno ime koje mi se na moment svidi me podsjeti na real life osobu tog imena koja mi je 'oslobodi boze' i tako smo dosli na sva neka neokolinska imena. Naprimjer na popisu mi je bila Polyiana, volila sam jednu Disneyevu pricu iz stare Disney knjige i stari film istog imena ali moja majka je stavila x veto na to ime 😂😂 jer ' Boze sacuvaj ko da je poli parizer' pa smo eto to prekrizili pa ih je deset ostalo za curicu . Zanimaju me vasa iskustva okolone i vas samih u kojem tjednu ste saznali spol a da nije preko onih nipt krvnih pretraga nego ultrazvukom? Ja sam se nadala da cu sljedeci put mozda znat jer cu bit u 15om tjednu, ali mi mi moji oko mene govore da ce to prije bit 19i 20i tj pregled nakon sljedeceg.

A mislim da sve zavisi od ultrazvuka i polozaja bebe.
    Meni je u 14tom tjednu rekla da je 99% curica, i evo u cetvrtak prosli potvrdila…tako da mozda vec ti bude na iducem pregledu znala 😊

👩🏼 31
    7.1. +
    1. trudnoća ✨
    26.9. Baby girl 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.