Jel netko možda vadio krv za D-dimere u trudnoći? 21. Tjedan trudnoće ,1 mg/L, ne znam jel to dobro? Idem danas kod hematologa vidjet sto kaže 🙈
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20769;32/st/20240906/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/43fa/preg.png03/2022.-blight ovum,kiretaza u 9.tj.
08/2023.-spontani pobačaj 6.tjedan12/2023.-nova trudnoća🌈
01.03.2024.-nifty uredan,curica
Jel netko možda vadio krv za D-dimere u trudnoći? 21. Tjedan trudnoće ,1 mg/L, ne znam jel to dobro? Idem danas kod hematologa vidjet sto kaže 🙈
Sad baš gledam to je vezano nešto za krvne ugruške. Ja nisam to radila. Jel inače imaš nekakvih problema s time ili te je to ginekologica uputila kao na neku redovnu pretragu?
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermiaAIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Hej hej, samo da se javim sa obavljenog drugog pregleda :)
Sve je kako treba, bebač raste, srčeko kuca, sve pet! Smjestio se u desni rog maternice, bit će baš zabavno to pratiti (dvoroga maternica je u pitanju) :DKombinirani probir je za 3 tjedna, između 13. - 17. pa sada čekamo na to :)Meni od simptoma mučnine, cjelodnevne, bez povraćanja, i jede mi se apsolutno sve kiselo, bijelo grožđe, zelene jabuke, cikla, sladoled od limuna ili naranče njama njama :D
Sve je kako treba, bebač raste, srčeko kuca, sve pet! Smjestio se u desni rog maternice, bit će baš zabavno to pratiti (dvoroga maternica je u pitanju) :DKombinirani probir je za 3 tjedna, između 13. - 17. pa sada čekamo na to :)Meni od simptoma mučnine, cjelodnevne, bez povraćanja, i jede mi se apsolutno sve kiselo, bijelo grožđe, zelene jabuke, cikla, sladoled od limuna ili naranče njama njama :D
Blago ti se 😂😂 mene su mucnine u osmi deveti i deseti tjedan satrale (nisam povratila nikako dosad) bile su mi po cili dan i nisan mogla nista kuhano, a narance i grozde i sve kiselo sta mi se jelo nisan smila taknit jer bi mi ubijale zeludac , ako neko ima problema sa zelucem ko i ja (plus hijatalnu kilu zelucanu) zna da svo voce osin jabuke i mozda banane ubije zeludac, tako da san ja zivila na integralnom tost sendvicu koji bi priprekla i u njemu bi bila samo feta sira te malomasnom kefiru i bajamima i tu i tamo jedna banana. Nista drugo nisan mogla, ili mi se gadilo ili su to bile stvari od kojih me boli zeludac. Al eto bar san u ovih 12 tjedana kilo u minusu. Sad mucnine vise nemam pa mi je malo lakse ali mi tesko pada sta mi se jede voce a nemogu ga bas je me pocne boluckat zeludac. Inace trudnickih tegoba neman jos nikakvih ali ovaj zeludac ce me satrat, bas me brine s obziron da se meni zeludac i kila i bez trudnoce podizu i zabiju u ošit kako li cu to prizivit kad bude rasla beba i stomak. uh
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Sve je kako treba, bebač raste, srčeko kuca, sve pet! Smjestio se u desni rog maternice, bit će baš zabavno to pratiti (dvoroga maternica je u pitanju) :DKombinirani probir je za 3 tjedna, između 13. - 17. pa sada čekamo na to :)Meni od simptoma mučnine, cjelodnevne, bez povraćanja, i jede mi se apsolutno sve kiselo, bijelo grožđe, zelene jabuke, cikla, sladoled od limuna ili naranče njama njama :DBlago ti se 😂😂 mene su mucnine u osmi deveti i deseti tjedan satrale (nisam povratila nikako dosad) bile su mi po cili dan i nisan mogla nista kuhano, a narance i grozde i sve kiselo sta mi se jelo nisan smila taknit jer bi mi ubijale zeludac , ako neko ima problema sa zelucem ko i ja (plus hijatalnu kilu zelucanu) zna da svo voce osin jabuke i mozda banane ubije zeludac, tako da san ja zivila na integralnom tost sendvicu koji bi priprekla i u njemu bi bila samo feta sira te malomasnom kefiru i bajamima i tu i tamo jedna banana. Nista drugo nisan mogla, ili mi se gadilo ili su to bile stvari od kojih me boli zeludac. Al eto bar san u ovih 12 tjedana kilo u minusu. Sad mucnine vise nemam pa mi je malo lakse ali mi tesko pada sta mi se jede voce a nemogu ga bas je me pocne boluckat zeludac. Inace trudnickih tegoba neman jos nikakvih ali ovaj zeludac ce me satrat, bas me brine s obziron da se meni zeludac i kila i bez trudnoce podizu i zabiju u ošit kako li cu to prizivit kad bude rasla beba i stomak. uh
Ajme grooozno, al isto tako ko tebi, ubijaju me mučnine već tjedan dana konstantno, ali niti jednom nisam povratila, onda mi to kiselo nekako pomogne, osvježi na trenutakOtkriće mi je Little Surfer sladoled od naranče na štapiću iz Lidla, ima okus ko smrznuti Juice od 100% naranče, i taaaako godi, spašava me doslovno!
Cure koliko vi plaćate privatne preglede ja sam sada iznenađena cijenom jer kada sam bila trudna u prošloj trudnoći je bilo 70€ sada je 110 € pregled pa me zanima jel tako svugdje ja sam u Istri i ne znam netko ko vodi trudnoću privatno stvarno pravo malo bogatstvo 🙈ja sam u porecu placala privatno 450, 550, 650kn po pregledu (uzv vag ,uzv, pregled- kombinirala je po potrebi jer sam pratila hematome prvi mjesec svaki tjedan a drugi i treci mjesec svaka 2 do 3 tj(toliko sam bila tamo)) ali to je bilo ljeto 2021. pa vjerujem i da su cijene malo otisle gore… nadam se da ces javiti da se pripremim i za ovo ljeto jer cu vjerovatno opet biti tamo 🙃
Da da u Poreču znači sada pregled u 20 tjednu isto ultrazvuk šta već ide ali ne papa test itd brisevi
Puno vas čitam, malo pišem, ali jako guštam u vašim objavama.
Evo nas s pregleda, izgleda da nam stiže curica, ali konačnu potvrdu ćemo dobiti 22.5.
Sve super, u terminu i mjerama. Veselimo se!
ZM 30.12.23
➕️ 29.01.24🥰🥳
Prvi pregled 09.02.24 🤞
Drugi pregled 05.03.24 ✅️ ❤️ kuca
Treći pregled TA visokorizicna 27.03.
Termin 05.10. 🥰
Mercuria i Željka1209 čestitam na super pregledima 👏😁
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Evo i mene nakon danasnjeg pregleda, sve okej i uredno. 9.5 je rekla da dodem za mjerenje nuhalnog i nosne kosti pa ce onda svaka 4tj pregledi a ne ovak cesce kao do sad.🥰🥰
Cestitam na ostalim dobrim pregledima🥰
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ja sam radila komplet obradu na trombofiliju jer se ispostavilo da svi s tatine strane su imali problem s trombozom a sestricna sada i bas potvrdenu trombofiliju. Meni su d-dimeri sad bili 0.7, rekla je transfuziologinja da nije to strasno jer su ostali nalazi okej, al da zbog velikog broja slucajeva tromboze u obitelji cemo svakih 5 tjedana kontrolirati te d-dimere da ne bi podivljali, pa ovisno o njima je rekla dal ce trebat terapija, za sad sam bez. I rekla je da je inace u trudnoci kao malo pojacano to zgrusavanje🤷♀️ Jesi radila ostale nalaze ili samo d-dimere?
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Sortiraj odgovore
Najstariji