Pošto znamo da je decko, dvoumimo se izmedju Luke i Nike. I ne znamo sta bi odabrali.
Sto se tice odnosa daj da ja vas pitam... Meni znaci nikako nista ne trazi, a vec mi zarucnika zao hahah. Ja sam citala netko je prije napisao msm da jos u onoj prosloj grupi, poslije odnosa da je krvarila. I meni je to stalno u glavi i vise me strah a msm da ak nemas nikakvih tegoda da je cak i preporucljivo... Al nek mi barem jedna kaze da nisam jedina koju uopce ne trazi!?🤣
11.01. ➕
01.02. čuje se srce 💗 (5.60mm)
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
29.03. (108.9mm) dečkić 🩵
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Iduci pregled: 26.8.
Pošto znamo da je decko, dvoumimo se izmedju Luke i Nike. I ne znamo sta bi odabrali.
Sto se tice odnosa daj da ja vas pitam… Meni znaci nikako nista ne trazi, a vec mi zarucnika zao hahah. Ja sam citala netko je prije napisao msm da jos u onoj prosloj grupi, poslije odnosa da je krvarila. I meni je to stalno u glavi i vise me strah a msm da ak nemas nikakvih tegoda da je cak i preporucljivo… Al nek mi barem jedna kaze da nisam jedina koju uopce ne trazi!?🤣
Mene, ali bas nikako 🥲
Nekako se nikako ne mogu opustiti, iako znam da ne bi trebala imat neki strah, meni svejedno neki cudan osjecaj 😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Zanimaju me vasa iskustva okolone i vas samih u kojem tjednu ste saznali spol a da nije preko onih nipt krvnih pretraga nego ultrazvukom? Ja sam se nadala da cu sljedeci put mozda znat jer cu bit u 15om tjednu, ali mi mi moji oko mene govore da ce to prije bit 19i 20i tj pregled nakon sljedeceg.
Ja sam saznala na testu nipt, ali sam i pitala ginekologa da potvrdi. U 16 tjednu mi na pregledu nije mogao rec, i sljedeci pregled je bio u 19, onda je potvrdio. :-)
It's a boy 💙
Ajme tko bi vas popratio 🙈🙈🙈🙈
Ruis ili netko je napisala za jaje, tu se definitivno slažem, obavezno a i čim dulje, rijetko kad dijete preraste tako brzo kao što mi mislimo 😅
Naša starija je stvarno velika cirka od prvog dana pa je bila preko godine u jaju..
Kod sjedalica treba paziti na jako puno toga i meni je to možda i najvažnija stvar za nabaviti, s najviše pažnje i najmanje štednje 🤷🏼♀️
Niftije nisam nikad proučavala jer mi nisu bili opcija ali čula sam za svakakve ishode 🤷🏼♀️
Spavanje u sobi, mi smo malu prebacili s nekih 10 mjeseci ako se sjećam i super je funkcioniralo negdje do 2 i pol godine kad nam se uselila u krevet i vrlo rijetko izašla iz njega 🙈🙈🙈
Sad je negdje od 4.rođendana opet bez problema u svojoj sobi.Odnosi, mene u prošloj apsolutno ni malo nije tražilo, evo ja ne znam ako smo tri puta sve skupa 😅
U ovoj imamo odnose ali ipak dosta rijeđe nego inače.Spol, meni je sa 16tt rekao da je curica ali da će sa 100% potvrdit iza 20tt
Ja san mislila da mi se sex drive nece smanjit nikad ali bome otkad san trudna mozda se keksamo 1-2puta tjedno 😂😂prije smo svaki dan pet godina i to i vise puta dnevno ali mi stvarno imamo svo vrime svita slobodno i nemamo obveze, razumin da ako par radi jos cura trudna da se nema kad nema volje jos ako par ima dice vec mislin kako ces, cak san pocela razmisljat kako cemo mi tu nasu kvotu ispunjavat s malin diteton😂
🎼najljepsu ljubavnu pjesmu, najljepsu ljubavnu stvar🎼 👩🏼❤️💋👨🏻 / termin 8.11./ 🎀 little girl on the way🎀
Evo kad pricamo otvoreno a sta zenske smo tu znaci od kad sam ostala trudna jel nismo uopce.. Bas mi bude zao ovog mog hahaha al em me nekako strah sta ja znm em nemam potrebu... Ono, msm moj ne navaljuje sta ce jadan al znm da fali hahah.
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Mi smo dvaput cak 😂😂 ali nije to to, radije iskreno ne bi nikako ako se vec ne mogu do kraja opustiti, a i on se slaze s tim. A sad, mozda mi se nesto i promijeni u glavi do kraja trudnoce 😂
👩🏼 31
7.1. +
1. trudnoća ✨
26.9. Baby girl 💕
Mi smo dvaput cak 😂😂 ali nije to to, radije iskreno ne bi nikako ako se vec ne mogu do kraja opustiti, a i on se slaze s tim. A sad, mozda mi se nesto i promijeni u glavi do kraja trudnoce 😂
Mislila sam da ce me vec hormoni lupit da cu ja njega trazit😂😂😂😂
11.01. ➕
22.02. (26.84mm) 😍 👣
05.03. (49.75mm) 😍
22.04. 🩵
20.5 (603g) 🩵
17.6. (1042g)
15.7. (2005g)
12.08. (2617g) 💙
Evo kad pricamo otvoreno a sta zenske smo tu znaci od kad sam ostala trudna jel nismo uopce.. Bas mi bude zao ovog mog hahaha al em me nekako strah sta ja znm em nemam potrebu… Ono, msm moj ne navaljuje sta ce jadan al znm da fali hahah.
Same here. 🙈
♀ 31 ♡ ♂32
1. trudnoća
ZM 25. 11. / + 28. 12. / TP 1. 9. / porod 10. 9. 👶🏼🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji